کاملا بر عکس یعنی هر وقت رنگت عوض نشه یعنی چند نفر رو زدی! باید رنگ بقیه رو به رنگ خودت تغییر بدی!
فکر کن من سبز تو زرشکی سجاد جیگری ناروتو مشکی
خب بازی شروع میشه تو میای من و سجاد رو میزنی پس من و سجاد و تو زرشکی میشیم میریم حالا اگه هر کدوم از ما ناروتو رو بزنه اونم زرشکیش میکنه یک امتیاز میگیره ولی امتیاز اصلی به تو میرسه چون رنگ زرشکی رنگ تو بوده! ولی اگه نزنه و ناروتو بزنه طرف رو مشکی میکنه و یک امتیاز میگیره و باید همه افراد دیگه هم سیاه بشن تا امتیاز اصلی رو ناروتو بگیره! خب تا اینجا که درسته و اصل بازیه...
ولی مشکل اصلی این جای بازیه که توی پایین گفتم! البته با توجه به این که همه ایرانی ها بی جنبه اند حتی خودم و بیشتر کلک و مسخره بازی دوست دارن نه بازی! بگذریم...
حالا فکر کن از اول با همون رنگهای اولیه باشیم من میام تو رو میزنم پس رنگ تو سبز میشه بعد توی بازی ناروتو من رو میزنه پس رنگ منم مشکی میشه. خب حالا من سریع و قبل از اینکه کسی رو بزنم میام پیشت که رنگت سبزه و نوب بازی در میارم تا تو منو بزنی! پس رنگم دوباره سبز میشه! حالا اگه بازی رو ادامه بدیم و همه سبز بشن امتیاز اصلی رو بازم خودم میگیرم چون رنگ سبز رنگ اصلی خودم بوده! در حالی که اصلا برد با من نبوده!!! تنها اتفاقی که میافته اینکه یک امتیاز الکی تو میگیری و نه تنها امتیازمم کم نمیشه امتیاز اصلی بازیم خودم میگیرم و میبرم!
بگذریم تا توی بازی نباشی و اعصابت خورد نشه هیچ وقت خوب متوجه نمیشی!
منم موافقم! حتما این مود رو بزنین! نه اینکه بازی میکنم!
آقا نزن اون دکمه قرمزه رو!!!!!!! عجبا!!!!!!! اگه اینجا هم درباره مود تی ورلدز صحبت نکنیم پس اینجا باید چیکار کنیم؟ باید بریم بمیریم!؟؟!
-----------------------------------------------
امروز بشدت دل تنگ بازی شدم و میخوام بیام بازی. ولی نفس لوامه میگه برو بمیر بازی چیه! ولی نفس اماره رو چه کنم که میگه بیا بازی! نه نمیام چون نفس لوامه نمیزاره بیام! ولی آخر نفس اماره کار خودش را کرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررد !