پخش سونی برای سیستم زیاد جالب نیست.
سونی فقط امپ های خوبی داره
پخش سونی برای سیستم زیاد جالب نیست.
سونی فقط امپ های خوبی داره
از کجا میشه یاد گرفت که چی کار باید کرد ؟؟
اگه ساختی یه تاپیک آموزش با عکسشم بزار حتما![]()
Kenwood KAC-5203 + mtx693+ pioneer 5150 ????
صدای mtx چجوریه از لحاظ کیفیت بیس وتفکیک در حد نرمال هست که دنبال اضافه کردن ساب نباشم ؟
کسی تا حالا صدای این مدل باند شنیده؟
نشد nfinity Kappa 693.9 i چجوریه?چقد سرتره ارزس این اختلاف قیمت با mtx داره از کسایی که صدای این دو مدل کواک شنیدن ممنون میشم راهنمایی کنید؟
در ضمن آمپلی بالا بهت جواب میده یا Pioneer GM-3400T با سیستم بالا ؟
در کل بین سیستم بالا و pioneer 5150 + infinity 693 + amp pineer 3400 کدوم ترجیح میدید؟
کیفیت + یه کم بیس که آدم فقدان ساب احساس نکنه + بلندی صدا ؟
باز هم ممنون از دوستای گلم تو پی سی![]()
سلام به همه دوستان.
به توصیه یکی از دوستان مشکلمو اینجا مطرح میکنم,انشاالله که دوستان کمکم کنن.
داستان اینه که بلندگو JBL T595 یا همون لیمیتد رو واقعآ به مشکل خوردم باهاش.
بعد از کمی تحقیق فهمیدم کراس اور بلندگوها از نوع Active هستِِ , در جایی که من ندونسته از کراس اور اینفینیتی کاپا که از نوع Passive حساب میشه استفاده کردم.حالا هم مدار سلف این کراس اور ها ذوب شده! (دلیلشم نمیدم!) و هم صدا به طور کامل خراب شده و دایم قطع و وصل میشه.
کسی میتونه بهم کمک کنه که کراس اور اصلی خود این بلندگو رو پیدا کنم؟
یا حداقل نقشه مدارشو داشته باشه که بتونم از طریق اون کراس اورشو دست ساز درست کنم؟
سلام به همه دوستان.
به توصیه یکی از دوستان مشکلمو اینجا مطرح میکنم,انشاالله که دوستان کمکم کنن.
داستان اینه که بلندگو JBL T595 یا همون لیمیتد رو واقعآ به مشکل خوردم باهاش.
بعد از کمی تحقیق فهمیدم کراس اور بلندگوها از نوع Active هستِِ , در جایی که من ندونسته از کراس اور اینفینیتی کاپا که از نوع Passive حساب میشه استفاده کردم.حالا هم مدار سلف این کراس اور ها ذوب شده! (دلیلشم نمیدم!) و هم صدا به طور کامل خراب شده و دایم قطع و وصل میشه.
کسی میتونه بهم کمک کنه که کراس اور اصلی خود این بلندگو رو پیدا کنم؟
یا حداقل نقشه مدارشو داشته باشه که بتونم از طریق اون کراس اورشو دست ساز درست کنم؟
یه جورایی مثل طراحی باکسه با این تفاوت که معمولا پارامترهای باندا مثل ساب موجود نیست
با همون نرم افزار win isd هم میشه طراحی کرد ولی به نظرم طراحیش از طراحی باکس سخت تره (البته منظورم کیک پنل پورتده و سیلدم بنا به تجربه یه حجمی برای اسپیکر در نظر میگرن)
طراحیشو وحید دیکسل تو ساندی شاپ انجام داده برام فقط مونده ساخت که معلوم نیست کی وقت کنم
7016 از پخشی که انتخاب کردین مناسب تره
باند ام تی ایکس برا شما مناسبتره و برای امپم خیلی این امپا تفاوتی ندارن فقط امپ پایونیر کمتر داغ میکنه
ولی پیشنهاد میدم 4 کاناله بگیرین که اگه خواستین برای استیج جلو باند تهیه کنید بعدا راحت بتونید این کارو انجام بدین
سلام اساتید
خسته نباشید
من 2 تا ساب pioneer 306 DVC دارم که رو طاقچه هستن
هر دو ساب 4 کاناله هستن
میخواستم با کیفیت ترین و بهترین bass رو ازشون بگیرم و در عوض آمپ هم فشار بهش نیاد
چطوری به اصطلاح پلشون رو به هم وصل کنم ؟؟ الان به این صورت وصله که + به + و - به - وصله !!!
من شنیدم باید + به - و اون یکی + و - به آمپ وصل شه !!
راهنمایی کنید
ممنون
بابا تورو خدا جواب سوال منو بده.از بچه هایی که میتونن راهنمایی کنن یکی محبت کنه یه راه جلو پام بذاره.![]()
دوستان عزیز! با توجه به نظرات کاربران, تصمیم گرفتم که کنوود 8016 بگیرم (فقط امیدوارم پشیمون نشم. چون قبلا 6050 داشتم و ازش راضی بودم و تا حالا کنوود رو امتحان نکردم). فقط 3 تا سئوال داشتم:
1- آیا 8016 با کنترل فرمون SD 206 کار میکنه؟
2- آیا اطلاعات رو روی LCD B نشون میده؟
3- روی ماشین یه پخش موج نیکانه با پورت USB که حدود 8 ماه کارکرده فقط با فلش دیسک. به نظر شما قیمت منصفانه فروشش چنده؟ (البته نمیدونم این سئوال جاش اینجا هست یا نه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)