دکمه پایین رو فشار بده
روی پایین ترین گزینه برو و دکمه منو رو بزن و مقدار زمان و تعداد عکس را انتخاب کن
البته بیشترین تعداد فریم در هر ثانیه هفت دهمه در حالی که در گزینه های انتخابی تعداد عکس بیشتری قابل انتخابه که مسلما عمل نمیکند
دکمه پایین رو فشار بده
روی پایین ترین گزینه برو و دکمه منو رو بزن و مقدار زمان و تعداد عکس را انتخاب کن
البته بیشترین تعداد فریم در هر ثانیه هفت دهمه در حالی که در گزینه های انتخابی تعداد عکس بیشتری قابل انتخابه که مسلما عمل نمیکند
آقا من نفهمیدم چی شد
یه بار دیگه بگو
منظورم از دکمه پایین جهت پایین بود
سلام به همه
مرسی از مطالب خوبی که تو این تاپیک گذاشته بودید.من کلشو خوندم و تو مواردی به اطلاعاتم اضافه شد.
میخوام یه دوربین بخرم.میخواستم بدونم که sx220نسبت به sx210به جز فول اچ دی بودن و نویز کمتر مزیت یا معایب دیگه ای نداره؟
بعدش این که این فول اچ دی بودن چه تفاوتی با اچ دی بودن داره؟
در آخرم این که الان قیمتاشون تقریبا چنده؟
مرسی
در رابطه با فیلمبرداری این نکته را بگم که چند مقوله نقش مهمی دارند
1- ابعاد : که کمترین اهمیت را در این رابطه دارد. ( ابعاد Full HD از HD بزرگتره )
2- فریم بر ثانیه : که اهمیت بیشتری نسبت به مورد اول دارد و میزان فریم در 1 ثانیه است که هر چه بیشتر باشد سرعت فیلمبرداری بیشتر است.
3- مگابایت بر ثانیه : که مهمترین مقوله در فیلمبرداری است و هر چه بیشتر باشد کیفیت فیلمرداری بیشتر است.
آقا میشه مرحله به مرحله توضیح بدی
من نمیگیرم
1- جهت پایین رو فشار بده
2- چهار گزینه تایمر وجود دارد ( Off - 2 -10 - C )
3- روی پایین ترین گزینه ( C ) برو و دکمه Menu را فشار بده
4- دو گزینه ثانیه و تعداد عکس میاد
شما فقط باید مقدار زمان و تعداد عکس رو انتخاب کنید
مثلا تعیین کنید که دوربین در ده ثانیه سه تا عکس بگیره که در این حالت باید مقدار ثانیه رو 10 و تعداد عکسو 3 انتخاب کنی.
این ثانیه هه که تاخیره اولین شوته
من منظورم اون حالتیه که عکاسی مسلسل وار میشه،یعنی خیلی سریع و پشت سر هم دستت رو شاتره و دوربین عکس میگیره،تو iXUS 300 یه جا داره واسه اینکار،اما تو مال خودمون پیداش نمیکنم
این دوربین حداکثر میتونه 0.7 عکس در ثانیه بگیره. مثلا اگر مقدار زمان رو 7 ثانیه انتخاب کنیم حداکثر باید تعداد عکس رو 10 انتخاب کنیم.
یعنی مودی مثلا به عنواپن (عکسی پی در پی) نداره ؟ من قبلا یه چیزی خوندم در این مورد تو این دوربین
که تو یکی از حالات دستت رو میزاری رو شاتر و دوربین پشت سر هم عکس میگیره،منتها با رزولوشن پایین تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)