سلام دوستان من یه اسلیم 4 گیگ خام دارم اکبنده چند ازم برمیدارن بخوام بفروشم؟
سلام دوستان من یه اسلیم 4 گیگ خام دارم اکبنده چند ازم برمیدارن بخوام بفروشم؟
همشهری اینا چه قیمت هایی که گرفتی اون مجتمع پارک که سران گرون فروشها هست بهتر بری خیابان طالقانی پاساز بزرگ طالقانی بهترین قیمتهارو میگیری
چند خریدی>؟
400 گرفتم یه مدت پیش. احساس میکنم ارزش نداره نگهش دارم . میخوام خرج کامپیوتر کنم برا بتلفیلد.
امروز خورد تو برجکم
عجب لاشی هایی پیدا مشن
دیروز 250 گیگ رو که بهم 560 قیمت داد امروز که رفتم بخرم 100 تومن گداشت روش گفت قیمتها امروز گرون شدهدر عرض 12 ساعت ! طلا هم توی 1 سال 100 تومن گرون نمیشه
250 گیگ 660 تومن !
یکی از دوستان هم چندجا رو معرفی کرد همه تموم کرده بودن تابلو هست فروشنده منتظر قیمت ها که رفت بالا ایکس باکساشون رو کنه !!
داداش شما اگه شماره داری برای pm کن یا اسم مغازه تا از 118 شمارشو بگیرم راهش برام یکم دوره نمی خوام این همه راه برم دست از پا درازتر بر گردم
قیمت شما چند داری ؟ 250 گیگ 560 تومنی سراغ داری جایی؟
من 450 ازت می خرم اگه آکبند باشه یعنی ازش استفاده نکرده باشی
از کدوم خطه ایران زمین هستی عزیز ؟![]()
عزیز من احتمالا طرف قیمت نداشته به شما قیمت قدیمو گفته امروزکه رفتی بخری گذاشته روش .
حالا شما یه سر به فروشگاه زی بزن قیمتاش مناسب تر البته تهرانه فکر کنم بگی برات بفرستن :
اتفاقا همه چی داره :اینجا هم ایکس باکس داره هم پلی استیشن
اینجا فقط ایکس باکس داره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GOOD LUCKکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما چه عجله ای داری .
بزار تابستون که تموم شد اونوقت بگیر .
به نظر من برو ارزونترینشو بگیر یه فت آرکد بگیر خوبه می خوای باهاش بازی کنی دیگه .
آخه هار ایکس باکس به کارت نمی یاد همه رو از رو دی وی دی اجرا میکنی .
حالا برور فکراتو بکن اگه مشکل فضا نداری فت بگیر اسلیم فقط کوچیکترهقیمتم بالاتره .
ببین عزیز اگه بخوای به مغازه دار بفروشی اون حساب می کنه یجوری ازت می خره که موقع فروشش حداقل 100 تومن سود کنه
اگه بدون واسطه با هم معامله کنیم این پول تو جیب واسطه نمی ره
400 خریدی؟ من 450 بهت پیشنهاد میدم می تونیم اصلا در مورد قیمت با هم صحبت کنیم اگه موافق بودی برام خصوصی بفرست
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
ممنون
عزیز اولی که 250 گیگ رو میده 700 دومی که 40 تومن ارزون تره که میشه همین قیمتی که دارم اینجا البته هزینه ارسال که اضافه بشه همین جا بخرم به صرفه تر میشه
Last edited by ehsan_; 24-07-2011 at 12:55.
خواهش میکنم ولی به نظرم این موقع نگیر بزار 2 ماه بگزره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)