این Seagate Baracuda 7200.12 1TB 7200rpm مدل 500 گیگ هم داره؟ قیمتش؟
این Seagate Baracuda 7200.12 1TB 7200rpm مدل 500 گیگ هم داره؟ قیمتش؟
بله زیاد !
حدود 50 تومان
این مدل توصیه میشه به خرید؟
Seagate Baracuda 7200.12 500G 7200rpm
سلام.دوستان من به تازگی یه سیستم جمع کردم مادربوردم Asus P8Z68--V PRO هست.ساتا3 هم ساپورت میکنه.الان قصد دارم یه هارد اینترنال 1ترا بایت بگیرم.یه هارد مکستور 80 گیگ با پورت ساتا دارم که الان فقط اون رو سیستمه و ویندوز روش نصبه.1 پارتیشن هم بیشتر نیست.(ویندوزم Seven هست)و میخوام نگهش دارم(یعنی رو سیستمم بمونه)و هارد 1 ترا رو هم به سیستم اضافه کنم.حالا پیشنهاد بدین که هارد 80 گیگ رو برای ویندوز نگه دارم یا برای آرشیو؟و هارد 1 ترا بایت رو برای چه منظوری؟هارد 1 ترا بایت رو برای آرشیو هر نوع فایلی میخوام استفاده کنم و روزانه رجوع به این فایلها هم زیاده!بودجم رو با توجه به قیمت هایی که شنیده بودم تو رنج 70-80 تومن گذاشتم.حالا اگه قیمت های دیگه ای هم پیشنهاد دادین ممنون میشم.شاید بتونم خودمو یه تکونی بدم!!!
نحوه اتصال 2 هارد بنظرتون به چه شکلی باشه کفایت میکنه؟لازمه که Raid کنم؟ترجیح میدم هارد پیشنهادیتون ساتا3 باشه.سرعت بالا و نویز پائین باشه.عمر هارد برام خیلی مهمه.اگه گارانتی داره،بهترین گارانتی برای کدوم شرکته؟پیشاپیش ممنونم و ببخشید که سوالاتم زیاده!
دور یا rpm مهمتره، اما بافر هم مهمه نمیدونم کار بافر چیه؟ میتونید توی گوگل سرچ کنید کش بیشتر به چه کاری می آید؟؟
سلام.
من میخوام هارد ساتا بگیرم 2 ترابایت. اینترنال
مد نظرم فقط سرعت بالا هستش.
البته کیفیت و دمای پایین باشه.
میخوام ارشیو هم ازش بعدا استفاده کنم عمر خوبی داشته باشه.
خودم تو سرعت 500 گیگی ها سامسونگ و سیگت رو عالی دیدم.
الان 1.5 ترا وسترن گرین دارم که سرعتش افتزاح پایینه. 64 مگ بافر هم هست هاردم.
حالا سرعت بالا 7200.12 2 ترا چی پیشنهاد میدید/
راستی تو تست ها هیتاچی 2 ترا دیدم که سرعتش خیلی خوب بود اما کار نکردم ببینم کیفیت و دماش و صداش چطوره؟؟؟؟
ممنون
کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هدفتون فقط سرعت هست سیگیت بگیرید ولی عمرش خیلی زیاد نیست و اگه عمر بالا و سرعت براتون مهم هست وسترن بلک. و اگر هم فقط عمر بالا براتون مهم هست ( بدون نصب ویندوز) ، وسترن گرین بگیرید.
سامسونگ هم یک چیزی بین وسترن و سیگیت هست که بعضیا میگن خوبه و بعضیا میگن نه!
برای آرشیو به نظرم عالیه از هارد های 2 - 3 ترابایت وسترن usb 3 استفاده کنید. بنده برای آرشیو استفاده کردم راضی بودم. سرعتش هم بسیار مناسب هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)