تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 416 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ببخشید قسمت اولشو متوجه نشدم. مگه ps3 فیلم بلوری و یا dvdهای معمولی رو نمیخونه؟ اگه این فیلمارو می خونه می خام بدونم در صورت زیرنویس بودن فیلم ها ، ps3 زیرنویسشونو میتونه بخونه یا نه؟
    بله اون فرت های ویدئویی را پخش میکنه ولی زیر نویس های External رو متاسفانه نمایش نمیده! شما می بایست در PC زیر نویس ها را با نرم افزار های مربوطه داخل فایل ویدثویی Input کنید.

دو تا ازین نرم افزار ها به مراه آموزش اونها در لینک زیر موجوده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

2. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Master Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرووووون خیابون پرستار

پيش فرض

آقا منظور شما این فریمورش بالاتر از 3.55 هست ؟

آخه -- که 200 تومن خرجش نیست ؟ 10 الی 20 تومنه نهایت 30 تومن که خودمونم می تونیم ه کش کنیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون اصلا این قیمتا نیست :

تو ایران توپخون قیمت یه 320 گیگ الان بین 650-670 هست .

قیمت ه ک ps3 هم 10 تا 30 تومنه .

بعدم هر کنسولی مه فریمورش زیر 3.55 یا 3.55 باشه ه ک میشه . شاید منظور کپی خور نبودن دوستمون فریموره .

دیگه نمی دونم چی بگم قیمت ps3 320 گیگ تو خارج 300 دلار شایدم کمتره حدود 300 تومن .

قیمت ایکس باکس آرکد 150 دلاره یعنی 150 هزار تومن که الان دیگه اصلا تولید نمیشه اینجا نمی دونم چرا اینطوری .

البته شما از خارج بخرید بهتره ولی خودم از اینجا گرفتم

من یه ps3 320 گیگ رو گرفتم 430 فروردین ماه شماها اشتباه کردید الان موقع خریدن نیست 250 گذاشتن روش نامردا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اکس باکس آرکید اصلا تولید میشه که اونور فروش بره؟؟؟ هر چی هست Refurbishedــه (البته نو محسوب میشه ) و اینکه خیلی کم گیر میاد...
    ضمنا دلار هم 1134 تومنه (تازه کلی سقوط کرده) این قیمتایی که شما دادی دلار رو 1000 تومن حساب کردی...

6. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فوری فوری

بچه من 2 جا توی اصفهان قیمت گرفتم اولی یکی از معروفترین مجتمع های اصفهان به نام مجتمع پارک 2 مغازه گفتن تموم کردن سری جدید براشون میاد فردا-پس فردا کپی خور 250 گیگ 800 تومن !!
    اونقدر قیمت رو بالا گفتن نامردا که دیگه نپرسیدم این کپی که می گن منظورشون تغییر درایو هست یا ه-ک کردن

دوم یکی از گیم نت آشنا بود که بعد 2 ماه بهش سر زدم
    دست بر غدا 2 تا ایکس باکس اسلیم آکبند که کپی خور نشده بودن داشت 4 گیگ و 250 گیگ
    اولی 460 دومی 560 !

منم دیدم قیمتش عالیه فردا صبح میرم که بخرم...قیمت خوبه یا نه ؟

البته قبلش یکی از دوستان همین فروم 2 جای دیگه رو معرفی کردن که به اونها زنگ می زنم فردا ببینم اگه قیمت و شرایط هاشون بهتر نبود برم از همین دوستمون بگیرم

فقط چندتا سوال اگه ممکنه تا فردا صبح جوابشو بهم برسونید

1- کدوم فریم ویر باشن خوبه که راحت بشه ه-کش کرد ؟ 0225 ؟ البته اگه اشتباه نکنم
    2-به نظرتون 4 گیگ رو بگیرم یا 250 گیگ ؟ 4 گیگ توی بازیهای کپی شده اذیت نکنه؟

2-موقع خرید چه مواردی رو چک کنم که مطمئن بشم یک موقع دست دوم یا تقلبی نباشه و کلا این موارد رو بگید
    مثلا شنیدن 3 جای مختلف 3 کد هست که باید یکی باشن و از این موارد رو بگید

ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

4گیگ بگیرین به نفعتونه...
    0225 هم که فعلا باید واسش PCB بخرین (تک و توک وارد بازار ایران شده) ، اما مثل اینکه روش بدون نیاز به PCB هم هست...

9. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فوری فوری

بچه من 2 جا توی اصفهان قیمت گرفتم اولی یکی از معروفترین مجتمع های اصفهان به نام مجتمع پارک 2 مغازه گفتن تموم کردن سری جدید براشون میاد فردا-پس فردا کپی خور 250 گیگ 800 تومن !!
    اونقدر قیمت رو بالا گفتن نامردا که دیگه نپرسیدم این کپی که می گن منظورشون تغییر درایو هست یا ه-ک کردن

اولی 460 دومی 560 !

البته قبلش یکی از دوستان همین فروم 2 جای دیگه رو معرفی کردن که به اونها زنگ می زنم فردا ببینم اگه قیمت و شرایط هاشون بهتر نبود برم از همین دوستمون بگیرم

2-موقع خرید چه مواردی رو چک کنم که مطمئن بشم یک موقع دست دوم یا تقلبی نباشه و کلا این موارد رو بگید

ممنون
    مبارکت باشه اما به نظر من بی گدار به آب نزن . 800 تومن هم نده یه سر به لینک زیر بزن

کد:
    قیمت ها تقریبا خوبه اما فروشندش مطمئن و حرفه ای هستش

توی اون فروم هم یه سرچی بزن . به نظر من 1 هفته دیگه صبر کنی خیلی به نفعته چون تا اون وقت -- تقریبا تمام چیپ ها کامل میشه . منم میخوام بخرم 3 ماهه تو کف 360 هستم .
    حالا هر جور دوست داری تصمیم بگیر
    موفق باشی

11. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

لطفا حذف شود
    Last edited by arashpr9; 24-07-2011 at 08:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکس باکس آرکید اصلا تولید میشه که اونور فروش بره؟؟؟ هر چی هست Refurbishedــه (البته نو محسوب میشه ) و اینکه خیلی کم گیر میاد...
    ضمنا دلار هم 1134 تومنه (تازه کلی سقوط کرده) این قیمتایی که شما دادی دلار رو 1000 تومن حساب کردی...
    عزیز من حالا شما چقدره سخت گیری
    دلاری 134 تومن دیگم بزاریم روش ایکس باکس در میاد 170 تومن نه اینکه 400 هزار تومن

پلی استیشن 3 هم که قیمتو یه خورده بالا گفتم 280 دلاره
    بی خیال بین خودمون باشه کنسول تو ایران خریدن ...خ...ر...ی....ت ......ببخشید بی ادبیه ولی واقعیته .

من میگم 3 ماه پیش خودم حدود 250 هزار تومن کمتر خریدم این ps3 320 گیگو . هر سری به یه بهونه ای میان گون میکنن.

از یکی از فروشنده ها یه چیزی پرسیدم می خوای بدونی چی :

بهش گفتم چرا گرون میکنین طرف به دلار و درهم رپتش داده بود فکر کرده ما از پشت کوهی فضایی کره ماه و مریخ اومدیم .

فوری فوری

اولی 460 دومی 560 !

ممنون
    آقا شما قصد خرید ایک باکس داری . من بهت پیشنهاد میکنم الان نخر قیمتش نوسانی رفته بالا .

ایکس باکس کنسول خوبیه ولی بهتره تو خرید کنسولن دقت کنی که فردا پشیمون نشی wii میخریدم ps3 مخریدم نمی دونم از این جور چیزا .....

تابستون نخرررررررررررررررررر اشتباهههههههههههههههههه

14. 2 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Master Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرووووون خیابون پرستار

پيش فرض

حق با حامد جانه تابستون نخر.

به نظر منم اگر ps4 و xbox 720 تو ایران بیاد قیمت نوسانی بالاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •