تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: قدرت ذهن(سوال)

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

از مدیر انجمن متفرقه در خواست می کنم که تاپیک بسته شود
    چون کم کم داره اینجا دعوا می شه
    ممنون
    نمیدونم شما چی فکر میکنید
    یا شاید هنوز فرق تبادل نظر رو با دعوا نمیدونید وگرنه ما مخلص شما و جناب honradez و hamid_diablo هم هستیم
    خوشبختي يک احساسه که قراره دوام بياره. من نديدم کسي رو که در متن زندگيش خودش رو خوشبخت بنامه و بي‌اعتقاد هم باشه. حتي اگر هم باشن چنين افرادي، وقتي سنشون بالا ميره، اين احساس خوشبختيه يواش يواش وارد سير نزولي ميشه. ضمن اينکه من ديده‌ام آدمهايي که وضعشون خوب بوده و يهو يه ضربه بزرگي ديده‌اند (مثلا مرض لاعلاج، فوت زودهنگام يکي از بستگان، ...)

درمورد اعتقاد هم راست ميگيد چنين افرادي شايد ناکاميشون معلول از ترديدشون باشه. ولي اعتقاد به مسطح بودن زمين و گردش خورشيد به دور زمين و اينها چي؟ اينه که ميگم يه کم جاي تامل و يه جورايي تحقيق بيشتر داره اين بحث که به هرچي اعتقاد داشته باشي اتفاق ميفته.
    بله درسته همیشه از این موارد ضربه ی ناگهانی هست ولی من میگم حرف هایی که از بچگی توی گوش ماها کردن میتونه زمینه ساز این اتفاقات باشه مثلا اگه پیش خیلی از انسان های ریش سفید بشینید بهتون میگن زندگی خیلی سخته یا بعد از خنده گریه هست. خوب این حرف ها بین اکثر مردم رواج پیدا کرده و به یک ایمان قلبی تبدیل شده و همینطور داره نسل به نسل این عقاید منتقل میشه خوب حالا تصور کنید بین آدم های روی این زمین این اعتقاد به وجود بیاد که زندگی انقدر ها هم که همه میگن سخت نیست یا همیشه خوشی نباید ناپایدار باشه اونوقت خیلی چیز ها عوض میشه
    در مورد اون اعتقاد به این مسئله که زمین صاف هست یا خورشید گرد زمین میچرخه خوب فکر میکنم خدا ما انسان هارو طوری آفریده که در محدوده ی زندگی خودمون خالق زندگی خودمون باشیم و همون خدا خورشید و زمین رو این طور آفریده پس فکر نمیکنم اعتقاد ما بخواد خلقت خدا رو تغییر بده اما در مورد مسائلی که به زندگی ما مربوطه میتونه موثر باشه. در واقع این قدرت ذهن یا همون قانون جاذبه یک حدی دارد اگر این طور بود که قدیم ها خیلی از پادشاهان خودشون رو خدا میخوندند و مردم واقعا به اون ها به عنوان خدا اعتقاد داشتند پس باید اون ها خدا میشدند؟ !
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 17-07-2011 at 23:48.

2. 5 کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خدا توی این دنیا چیز های ساده رو به انسان با ایمان میده ولی چیزای خوب رو به کسانی که به قولی از خدا بی خبر هستن میده برای اینکه بعدا عزابش کنه دلیلش اینه
    !!!!!!!!
    جان
    من فکر کنم اینطور نباشه.خیلی ها از خدا بی خبرن ولی انسانیت که دارند.ما انسانی که کافر باشه ولی خوب باشه نداریم؟؟!!
    انسانهای با ایمان و پولدار و قدرتمند هم داریم!!
    یا شاید هنوز فرق تبادل نظر رو با دعوا نمیدونید وگرنه ما مخلص شما و جناب honradez و hamid_diablo هم هستیم
    تائید میشه محمد جان
    در واقع این قدرت ذهن یا همون قانون جاذبه یک حدی دارد اگر این طور بود که قدیم ها خیلی از پادشاهان خودشون رو خدا میخوندند و مردم واقعا به اون ها به عنوان خدا اعتقاد داشتند پس باید اون ها خدا میشدند؟ !
    درسته موافقم.یا خیلی از انسانهای خیال پرداز هم شاید اینطوری فکر کنن.
    ولی من فکر میکنم هر چه قدر به قانون جذب و ذهن ایمان و اعتقاد بیشتری داشته باشیم تاثیرش بیشتر میشه

4. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها ببخشیدا ولی این دو صفحه ی آخری ربطی به قانون جذب و قدرت ذهن و کلا عنوان بحث خواسته شده نداره .بلکه یه مباحثه و اختلاف نظر پیرامون برداشتهاتونه
    همه دارن رو برداشت ها و تحلیل های شخصی خودشون مانور میدن
    البته بنده پیشنهادی واسه این ندارم اما در هر حال پیگیر و مشترک تاپیک هستم
    ممنون

6. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

درسته موافقم.یا خیلی از انسانهای خیال پرداز هم شاید اینطوری فکر کنن.
    ولی من فکر میکنم هر چه قدر به قانون جذب و ذهن ایمان و اعتقاد بیشتری داشته باشیم تاثیرش بیشتر میشه
    با تمام وجود تایید می شه
    یه چیزی می گم یه کم شاید پیچیده باشه
    در واقعا ما باید قانون جاذبه رو هم جذب کنیم!
    یعنی همون چیزی که حمید آقا گفتند باید به این قانون ایمان داشته باشیم تا برامون عمل کنه
    خدا توی این دنیا چیز های ساده رو به انسان با ایمان میده ولی چیزای خوب رو به کسانی که به قولی از خدا بی خبر هستن میده برای اینکه بعدا عزابش کنه دلیلش اینه
    این از همون چیز هاس که جناب honradez بهش ایمان پیدا کرده ولی خوب به نظر من درست نیست.
    همون طور که حمید آقا گفتند انسان با ایمان موفق و به قول خودمون پولدار هم داریم

8. 2 کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان چیزی به نام قدرت ذهن تا حالا تایید نشده هر کس رو بردن تو شرایط ازمایشگاهی و کنترل شده
    مشخص شده دروغ می گفته موسسات زیادی در این زمینه وجود دارند که برسی می کنند ای مسایل رو
    تو علم چیزی به نام ادراک فرا حسی وجود نداره
    یه سری موسسات هستن که کارشون اینه ادعا های فرا حسی رو مورد برسی قرار می دهند

1یه موسسه ایتالیایی به نامCICAP

یه گروه از دانشمندان هستند نوبل هم گرفتند هدف این موسسه ترویج تجزیه تحلیل علمی ادعا های شبه علمی رو نقد میکنن

2یه سازمان غیر انتفاعی دیگه هم هست تو فلوریدای امریکا که در سال 1996 تاسیس شد این موضوع رو برسی کرده و صحتش رو رد کرده
    این موسسه کارش اینه تو شرایط ازمایشگاهی علمی کنترل شده این نوع ادعا هارو برسی میکنه موسسش هم جیمز رندی شعبده باز معروف هر کس موفق از این ازمایشات بیرون بیاد 1 میلیون دلار هم بش جایزه میدن تا حا لا مچ خیلی ها از ادعا کنندگان داشتن نیروی فرا حسی و قدرت ذهن رو گرفته بعضی هاشونم به جرم شیادی تعقیب قضایی کرده

3بورس استرالیا از طریق روش علمی این مسایل رو برسی میکنه
    فیلیپ آدامز حوزه عملیاتی
    Simon Brown ، نویسنده سانفرانسیسکو
    جیمز Gerrand (بنیانگذار)
    پروفسور colin groves
    dr.Laycock
    dick smith
    john Stear
    davidvernon

حتی 1 مورد تایید شده علمی هم وجود نداره

این مسایل فقط بدرد سریال ها و فیلم ها تخیلی میخوره خود من هم فیلم تخیلی دوست دارم ولی متاسفانه این مسایل تا کنون تایید نشده حتی یک مورد
    Last edited by dashhosein38; 23-07-2011 at 05:16.

10. 3 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان چیزی به نام قدرت ذهن تا حالا تایید نشده هر کس رو بردن تو شرایط ازمایشگاهی و کنترل شده
    مشخص شده دروغ می گفته موسسات زیادی در این زمینه وجود دارند که برسی می کنند ای مسایل رو
    تو علم چیزی به نام ادراک فرا حسی وجود نداره
    یه سری موسسات هستن که کارشون اینه ادعا های فرا حسی رو مورد برسی قرار می دهند

1یه موسسه ایتالیایی به نامCICAP

یه گروه از دانشمندان هستند نوبل هم گرفتند هدف این موسسه ترویج تجزیه تحلیل علمی ادعا های شبه علمی رو نقد میکنن

2یه سازمان غیر انتفاعی دیگه هم هست تو فلوریدای امریکا که در سال 1996 تاسیس شد این موضوع رو برسی کرده و صحتش رو رد کرده
    این موسسه کارش اینه تو شرایط ازمایشگاهی علمی کنترل شده این نوع ادعا هارو برسی میکنه موسسش هم جیمز رندی شعبده باز معروف هر کس موفق از این ازمایشات بیرون بیاد 1 میلیون دلار هم بش جایزه میدن تا حا لا مچ خیلی ها از ادعا کنندگان داشتن نیروی فرا حسی و قدرت ذهن رو گرفته بعضی هاشونم به جرم شیادی تعقیب قضایی کرده

3بورس استرالیا از طریق روش علمی این مسایل رو برسی میکنه
    فیلیپ آدامز حوزه عملیاتی
    Simon Brown ، نویسنده سانفرانسیسکو
    جیمز Gerrand (بنیانگذار)
    پروفسور colin groves
    dr.Laycock
    dick smith
    john Stear
    davidvernon

حتی 1 مورد تایید شده علمی هم وجود نداره

این مسایل فقط بدرد سریال ها و فیلم ها تخیلی میخوره خود من هم فیلم تخیلی دوست دارم ولی متاسفانه این مسایل تا کنون تایید نشده حتی یک مورد
    یعنی شما میگین قانون جاذبه و قدرت ذهن و .. همش کشکه؟
    دیگه دیده های خودم رو که نمیتونم نادیده بگیرم
    من خودم به قانون جاذبه ایمان دارم و نتیجه گرفتم ازش
    هر کس هم که میگه اشتباهه خودش اشتباه میکنه
    چون من با چشم خودم خیلی چیز ها رو دیدم
    بعد این موسسه که میگین باید سایت داشته باشه
    خوب شما که میگین الکیه آدرس سایت و یا کلا یه مدرک بدین ما ببینیم چی میگن اینا

12. 2 کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یعنی شما میگین قانون جاذبه و قدرت ذهن و .. همش کشکه؟
    دیگه دیده های خودم رو که نمیتونم نادیده بگیرم
    من خودم به قانون جاذبه ایمان دارم و نتیجه گرفتم ازش
    هر کس هم که میگه اشتباهه خودش اشتباه میکنه
    چون من با چشم خودم خیلی چیز ها رو دیدم
    بعد این موسسه که میگین باید سایت داشته باشه
    خوب شما که میگین الکیه آدرس سایت و یا کلا یه مدرک بدین ما ببینیم چی میگن اینا
    این هم لینک سایتاشون اگه قدرت ذهن داری میتونی بری اونجا اگه درست گفته باشی 1 میلیون دلار هم جایزه بگیری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایهم لینک مجوعه ویدیویی مستندی از تحقیقات موسسه جیمز رندی در این زمینه

James Randi Video Pack - 1 (23 Videos - 631 MB)

کد:
    James Randi Video Pack - 2 (18 Videos - 529 MB)

کد:
    شما چطور براتون اثبات شده ؟ یعنی به هرچی فکر کنی میتونی بش برسی؟
    یه مقدار تجربه شخصی خودتون رو توضیح بدید
    Last edited by dashhosein38; 23-07-2011 at 18:07.

14. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

والا این مرتاض های هندی رو من دیدم از این کارا بکنن. چرا نشد داشته باشه؟
    معروف ترین مرتاض هند یباگاوان شری ساتیا سای بابا بوده که به انواع اتهام ها هم متهم شده بود از ت ج ا و ز گرفته به مریدانش تا کلاه برداری در معجزه که موسسه جیمز رندی مچشو گرفته بود

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

معروف ترین مرتاض هند یباگاوان شری ساتیا سای بابا بوده که به انواع اتهام ها هم متهم شده بود از ت ج ا و ز گرفته به مریدانش تا کلاه برداری در معجزه که موسسه جیمز رندی مچشو گرفته بود
    خوب از یه مرتاز بیشتر از این هم انتظار نمیره
    ولی قانون جاذبه وجود داره.حتی اگر هم نباشه میتونه باعث ترویج مثبت نگری بشه و ترس از آینده و اتفاقات و سختی های پیش رو هم کم میشه

به نظر من بد نیست زندگی رو طوری تصور کنیم که دوست داریم پیش بیاد.حالا چه قانون جذب باشه چه نباشه ضرر نمیکنیم

یه مقدار تجربه شخصی خودتون رو توضیح بدی
    به همین سادگی هم نیست که میگید .طرف بشینه به چیزایی که دوست داره فکر کنه و بعدش همه چیز رو بسپره به همین افکار
    ولی میشه با این روش سریعتر به مقصد رسید
    من خودم خیلی لاغر بودم.همش به روزی فکر میکردم که از نظر بدنی قدرت مند شدم.باورتون نمیشه عرض 1 سال شرایطی پیش اومد که به خواستم رسیدم.همونطور که تصور میکردم
    Last edited by hamid_diablo; 23-07-2011 at 18:59.

17. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه مقدار تجربه شخصی خودتون رو توضیح بدید
    خوب حالا که اینقدر مشتاق هستین بزارین براتون توضیح بدم
    یکی از خواسته های من تا همین یک سال پیش یک جور هایی فرار از کنکور (!) بود تا اینکه به ذهنم رسید اگر من بتونم برم یک کشور خارجی (که خودم ترجیح میدادم اروپا باشه) درس بخونم دیگه از کنکور خبری نیست ولی خوب نمیدونستم این مسئله رو چجوری با خانوادم در میون بزارم از طرفی نمیدونستم که خانواده ی من توانایی ساپورت مالی من رو دارند یا نه اصلا موضوع رو مطرح نکردم
    همون روز ها بود که با قانون جاذبه آشنا شدم و اون مستند معروف رو دیدم با خودم گفتم شاید کار کنه!
    از اون روز به بعد صبح ها قبل از خارج شدن از رخت خواب و یا شب ها قبل از خواب چشم هامو میبستم و فکر میکردم الان همه چیز برای درس خوندن در رشته ی دلخواهم توی یه کشور اروپایی وجود داره اونقدر غرق افکار بودم که گاهی اوقات زمان از دستم خارج میشد یعنی قشنگ احساس میکردم که به اون چیز رسیدم و الان همه ی چیزی که میخواستم رو دارم حدود یک هفته این کار رو انجام دادم یک شب که داشتیم با یکی از اقواممون که در نروژ زندگی میکنه صحبت میکردیم (با اسکایپ)اون فامیلمون از وضع درسی من سوال کرد و گفت دانشگاه رو چکار میکنی گفتم هنوز مشخص نیست و اینا بعد به پدرم پیشنهاد داد که من برم کشور مجارستان درس بخونم چون هم هزینه ی زیادی نداشت و هم یکی از اقوام اون جا درس میخوند و من تنها نبودم و از طرف دیگه مدرک تحصیلی اونجا مورد تایید ایران بود باورم نمیشد همه ی شرایط آماده ی رفتنم بود و من به خواسته خودم رسیده بودم بدون اینکه با کسی حرف بزنم
    خوب لازمه بگم که من به مجارستان نرفتم و همینجا موندم چون دوری از خونواده یه مقدار سخت بود و همچنین یکی از دوستام که انگلستان بود انقدر اذیت شده بود (به خاطر دوری از خونواده) که به برگشتن راضی بود
    در واقع من در افکارم به خواسته ام فکر کردم و شرایط همه جوره آماده شد اما خوب من به این مسئله فکر نکرده بودم که دوری از خانواده برام خیلی مشکله
    به هر حال من شرایط برام حاضر بود تا جایی که مدارکم هم آماده شده بود اما آخر کار خودم کنسلش کردم چون دیدم واقعا نمیتونم
    بله این بود داستان ما
    خواستم بدونید همه جوره ممکنه!
    حتی برای چیز هایی که توی ذهن شما غیر ممکنه!  
    شرمنده سرتون رو درد آوردم
    یا علی

19. 3 کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •