تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 339 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یکی بدم نمیاد خسرو حیدری یه گوشمالی بشه تا دفعه دیگه نه خودش و نه کسی دیگه ای به تیم با اصالتی همچون استقلال پشت نکنه !
    البته چون می خواد بیاد استقلال اینو گفتم اگه نمی خواست بیاد دعا می کردم که ساکت گرسنه اش بشه حیدری رو بخوره .
    آره اتفاقا همین خسرو حیدری اون موقع که از استقلال رفت گفت "نمیتونم با این مربی کار کنم اصلا آبمون توی یه جوب نمیره، اصلا به خاطر پول نمیرم فقط با این مربی نمیتونم کار کنم!!!!!!"
    الان چی شده که می تونه با این مربی کار کنه؟!
    در هر صورت بازیکن خوبیه امیدوارم برگرده استقلال

2. 2 کاربر از iman_abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم موافقم که بازیکنان رو از امید و جوانان بیاریم دیگه هر چقدر کیفیت خوبی نداشته باشند از خیلی از بازیکنای بزرگسال نه حالا بهتر ولی در یه اندازه هستند . ولی....
    یک قانون بسیار بد که توی ایران هست این سربازی اجباریه بازیکنان باید حتما برن یه تیم نظامی!
    با این وضع استقلال و پیروزی و .. چه جوری ازشون توقع بازیکن سازی می ره ؟ مگر اینکه بازیکنی رو از 21-22 سالگی بگیرن که اونم این میشه که خیلی از بازیکنای ما تازه تو سن 24-5 باید تاکتیک و .. یادشون داد.
    هیچ جای دنیا نمیبینم که مثلا علی دایشون از 23-24 سالگی فوتبالیست حرفه ای شده باشه!
    آره این قانون سربازی خیلی ستمه.
    مگه این که بازیکن به صورت قرضی دو سال از یه تیم بره سربازی یه تیم دیگه دوباره برگرده. مثلاَ ایمان صادقی هم که رفت ملوان.

4. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازيكن اسبق پرسپوليس به استقلال پيوست

مهرداد محمدحسيني بازيکن اسبق جوانان پرسپوليس با حضور هيات فوتبال استان تهران قراردادش را با تيم استقلال ثبت کرد.

''رضا عابديني'' دبير هيات فوتبال استان تهران روز شنبه با اعلام اين خبر به ايرنا گفت: حسيني سابقه بازي در تيم جوانان پرسپوليس را در کارنامه دارد و قرارداد دوساله خود را با باشگاه استقلال به عنوان يکي از پنج سهميه رده سني زير 23 سال به ثبت رساند.
    اين در حالي است که علي اميري معاون باشگاه استقلال محمدحسيني را براي ثبت قرارداد همراهي مي کرد.
    محمد سررشته داري مدير روابط عمومي باشگاه استقلال پس از تماس خبرنگار ايرنا براي گرفتن اطلاعات بيشتر درباره مهرداد محمدحسيني از ثبت قرارداد اين بازيکن اظهار بي اطلاعي کرد!
    پيشتر ''بهتاش فريبا'' مربي، ''حسين ترابپور'' مربي دروازه بان ها، ''محمد مولايي'' مربي بدنساز و ''علي حمودي''، ''ميثم حسيني''، ''جاسم کرار''، ''سيدمهدي رحمتي''، ''آندرانيک تيموريان''، ''مهدي اميرآبادي''، ''محسن يوسفي''، ''حنيف عمران زاده'' و ''حميد عزيززاده'' بازيکنان تيم استقلال با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را ثبت کرده اند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بي‌پوليم، با اين وضعيت نمي‌توان تيم را اداره کرد
    فتح‌الله‌زاده:جباري حق ندارد به خاطر پول قهر كند

سرپرست باشگاه استقلال گفت: دليل غيبت مجتبي جباري در تمرينات را نمي‌دانم اما او حق ندارد به خاطر پول قهر کند.

علي فتح‌الله‌زاده در خصوص مباحث مالي اظهار داشت: هفته پيش روزهاي سختي داشتيم. سه قرارداد مهم امضا کردم و يک هفته است که به دنبال پول هستم. همچنان بي‌پوليم و بعضي بچه‌ها هنوز پول نگرفته‌اند. دو ميليارد توماني که از سازمان تربيت بدني مي‌خواهيم هنوز به باشگاه داده نشده و همه اين گرفتاري‌ها مصادف با زمان نقل و انتقالات شده است. با دست خالي به همه وعده و وعيد داديم و اگر به اين شکل ادامه پيدا کند آسيب مي‌بينيم.
    وي افزود:‌ در يکي از روزنامه‌ها نوشته بودند که به دليل فشار بالا، زير سرم رفتم و متأسفانه جاي ديگري در کمال بي‌انصافي نوشته بودند که اين حرکت فتح‌الله‌زاده نمايشي است. اين افرادي که چنين چيزي را نوشتند کجا بودند که ببينند هفته گذشته سه بار به دليل بالا و پايين رفتن فشارم تحت نظر پزشک بودم. چطور بگويم که با اين شرايط مالي اداره کردن تيم بزرگي مثل استقلال سخت است و به آدم فشار وارد مي‌شود.
    سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال که چرا وزارت ورزش اقدامي براي باشگاه استقلال انجام نمي‌دهد گفت:‌ وزارت ورزش هم مسائل خاص خودش را دارد. آنها مي‌گويند بايد وزير معرفي شود و حکم بگيرد. ما در بدترين زمان هستيم اما با کمک خدا توانسته‌ايم کارها را جلو ببريم. سلامتي خودم را به خطر انداخته‌ام اما با هزار بدبختي تيم را بستم. از بيرون همه مي‌گويند استقلال اين خريدها را انجام داده اما عملي شدن اين خريدها به سادگي نبود. پرسپوليس و استقلال روزهاي سختي دارند البته دوستان پرسپوليسي ما به خاطر اينکه تغييرات کمتري داشتند سختي کمتري نسبت به من کشيدند.
    فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سؤال که فکر نمي‌کند بي‌پولي استقلال در آينده‌اي نزديک سبب شود، صداي بازيکنان اين تيم درآيد گفت: نگران همين مسئله هستم چرا که به هر حال صداي بچه‌ها درمي‌آيد.
    وي در خصوص اينکه گفته مي‌شود مجتبي جباري به دليل مسائل مالي در تمرينات شرکت نمي‌کند تصريح کرد: من نمي‌دانم دليل غيبت جباري در تمرين چيست و اصلا آيا قهر کرده يا نه اما اگر جباري به خاطر پول قهر کرده حقش نيست چرا که او از ساير بازيکنان استقلال بيشتر پول گرفته است و حتي حاضرم اين قرارداد را روي سايت باشگاه بگذارم. اگر قرار به قهر باشد بازيکناني مثل جواد شيرزاد، پژمان منتظري و کيانوش رحمتي اين حق را دارند چرا که پول خيلي کمي گرفته‌اند. درست است که پرداختي‌ها عقب افتاده اما دليل بر قهر کردن نمي‌شود. تيم سرمربي و سرپرست دارد و آنها بايد پيگير غيبت جباري باشند و سپس به من گزارش دهند.
    فتح‌الله‌زاده در خصوص وضعيت فرهاد مجيدي و اينکه اگر او با استقلال قرارداد داشت چرا عنوان شد در اين تيم ماندني شده گفت: ما اصلا با فرهاد مجيدي مشکلي نداشتيم. براي من عجيب است و مانده‌ام چطور بازيکني که با تيم قرارداد داشت برخي‌ها مدام مي‌نوشتند مجيدي از استقلال قهر کرده و يا مي‌خواهد به تيم ديگري برود. اگر ما تأکيد کرديم که مجيدي در استقلال ماندني شد به خاطر نوشته برخي‌ها بود که مي‌خواستند شايعه درست کنند.
    وي اضافه کرد: آنها مي‌دانستند مجيدي با استقلال قراداد دارد ولي با اين حال دست از حاشيه سازي برنداشتند.
    فتح‌الله‌زاده در خصوص جذب فريدون زندي اظهار داشت: در تلاش هستيم تا امروز که آخرين روز نقل و انتقالات است رضايت‌نامه او را از باشگاه استيل آذين بگيريم و بتوانيم از حضور او استفاده کنيم.
    وي در مورد قضيه خسرو حيدري با باشگاه سپاهان گفت:‌ هنوز نقل و انتقالات تمام نشده و فکر مي‌کنم امروز کميته انضباطي در خصوص حيدري و سپاهان تصميم‌گيري مي‌کند.
    فتح‌الله‌زاده در ادامه در خصوص جدايي دکتر نوروزي از استقلال عنوان کرد: دکتر نوروزي سال‌ها براي استقلال زحمت کشيده است. من اولين بار او را به باشگاه استقلال آوردم اما باتوجه به مشغله‌هايي که دارد و مي‌خواهد از تز خود دفاع کند گفت نمي‌تواند امسال تمام وقت در کنار تيم باشد. با توجه به اينکه سال گذشته هم ما مشکلاتي بابت مصدوميت بازيکنان داشتيم دکتر نوروزي ترجيح داد اين فصل کنار ما نباشد. قرار است به زودي با دکتر شهاب و دکتر خانلري قرارداد ببنديم. آنها چون در تيم ملي هستند گروهي رابه ما معرفي کردند. چون مي‌خواهيم پزشک تمام وقت داشته باشيم با آنها اين مسئله را طي کرده‌ايم و قرار شد هرگاه تيم ملي برنامه‌اي داشت از اين گروه چهارنفره حتما دو يا سه نفر در استقلال حضور داشته باشند.
    سرپرست باشگاه استقلال در خصوص اينکه چرا جذب پاون منتفي شد گفت:‌ او رقم مناسبي را به ما پيشنهاد داده بود اما براي پيگيري کارهايش جهت اخذ رواديد و رضايت‌نامه از باشگاه قبلي دير شده بود. قرار است امروز به جاي او يک مدافع خارجي ديگر به استقلال بيايد.

کد:

پ.ن

اين مجتبي همسايه ماست.خودش پرسپوليسيه به خاطر داييش اومده استقلال......

زندي يك‌ قدم به استقلال نزديك‌تر شد
    خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته استيل‌آذين رضايت‌نامه‌اش را از اين باشگاه گرفت تا به حضور در استقلال نزديك‌تر شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، فريدون زندي كه مورد توجه باشگاه استقلال است صبح امروز نشستي با حسين هدايتي مالك باشگاه استيل‌آذين برگزار كرد و پس از صحبت با وي و اينكه مي خواهد فصل جديد در ليگ برتر بازي كند توانست موافقت هدايتي را براي صدور رضايت‌نامه اش جلب كند.
    اين بازيكن پس از گرفتن رضايت‌نامه به باشگاه استقلال رفت تا مذاكرات نهايي را انجام دهد.

نظري‌جويباري: امروز با يك مدافع برزيلي قرارداد مي‌بنديم
    خبرگزاري فارس: معاون باشگاه استقلال گفت: يك مدافع برزيلي براي عقد قرارداد امروز وارد تهران مي‌شود.

علي نظري جويباري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه چرا باشگاه استقلال براي گرفتن رضايت‌نامه فريدون زندي اقدام نكرد و اين بازيكن خودش رضايت‌نامه را گرفت گفت: وقتي باشگاه اقدام مي كند به يكباره قيمت رضايت‌نامه را بالا مي برند. ما براي باشگاه گسترش فولاد نامه زديم تا گلر جوانشان به نام محسن فروزان را بگيريم اما گفتند مبلغ رضايت‌نامه او 300 ميليون تومان است.

معاون باشگاه استقلال در ادامه در خصوص آخرين وضعيت خسرو حيدري با توجه به اينكه امروز آخرين فرصت نقل و انتقالات است، گفت: تا ساعت 23:30 منتظر حيدري مي شويم تا بلكه بتواند رضايت‌نامه‌اش را از سپاهان بگيرد. بايد تكليف خسرو روشن شود تا بتوانيم گلر دوم خود را از بين زرين‌ساعد و اسلامي انتخاب كنيم چرا كه اسلامي سهميه ليگ برتري است.

نظري جويباري در خصوص جذب مدافع خارجي گفت: تا ساعت 16:30 امروز يك مدافع برزيلي به تهران مي آيد و پس از تست پزشكي با او قرارداد امضا مي كنيم. براي اينكه محكم كاري كرده باشيم و بازيكن تقلبي به ما ندهند شرط و شروطي در قرارداد او گذاشته ايم تا باشگاه استقلال ضرر نكند.

وي در مورد غيبت هاي مجتبي جباري گفت: منصور پورحيدري شب گذشته به من زنگ زد و غيبت جباري را گزارش داد و ما هم طبق وظيفه او را جريمه مي كنيم ولي ديگر مسئوليت اينكه چرا او غيبت كرده را نداريم. وظيفه من جريمه كردن است.

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-07-2011 at 12:15.

8. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروازه‌بان سابق پاس به استقلال پيوست

دروازه‌بان سابق پاس با قراردادي دو ساله به استقلال پيوست.

مهدي اسلامي براي حضور در استقلال به عنوان دروازه‌بان دوم با قراردادي دو ساله به توافق رسيد.
    اسلامي براي ثبت قراردادش بعد از ظهر امروز در هيات فوتبال حاضر مي‌شود.
    مهدي اسلامي فصل گذشته دروازه‌بان تيم پاس همدان بود.

کد:

ميخوام بدونم تفاوت فنيه اين با يه گلر از ليگه يك چقدره كه به جايه زندي يا حيدري گرفتيمش يه سهميه بيشتر نداريم.......
    واقعا كه......

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرفتنه رحمتي = از دست دادنه طالبلو-محمدي حيدري(زندي)
    و اومدنه گلري كه تيمش سقوط كرده به عنوان سهميه ليگ برتري

اگه ميدونستم اينطوري ميشه اصلا حتي به اومدنه رحمتي هم فكر نميكردم

از دست دادنه حيدري(زندي)خيليييييي زور داشت چون خودمون بيخيال شديمو اسلاميو ترجيح داديم

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دروازه‌بان سابق پاس به استقلال پيوست
    مهدي اسلامي براي حضور در استقلال به عنوان دروازه‌بان دوم با قراردادي دو ساله به توافق رسيد. اسلامي براي ثبت قراردادش بعد از ظهر امروز در هيات فوتبال حاضر مي‌شود.
    مهدي اسلامي فصل گذشته دروازه‌بان تيم پاس همدان بود.
    کد:
    ای بابا، این طوری اگه زندی رو هم بگیریم که جا واسه خسرو نمیمونه.

14. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده براي پيگيري وضعيت حيدري به فدراسيون فوتبال رفت
    خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال براي مشخص شدن وضعيت خسرو حيدري به فدراسيون فوتبال رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، به دليل نامشخص بودن وضعيت خسرو حيدري و با توجه به اينكه امروز آخرين روز نقل و انتقالات است، علي فتح الله زاده براي پيگيري كار اين بازيكن راهي فدراسيون فوتبال شد و اكنون به دنبال حل شدن مشكل خسرو حيدري و صدور رضايت‌نامه او از سوي باشگاه سپاهان است.

با توجه به پيوستن زندي به استقلال اين باشگاه، اگر تا پايان امروز بتواند حيدري را جذب كند شش سهميه ليگ برتري‌اش پر مي شود و ديگر نمي تواند مهدي اسلامي را جذب كند. اين دروازه بان فصل پيش در پاس بازي كرده است. استقلال در صورت پر شدن سهميه ليگ برتري در پست دروازه باني با هادي زرين ساعد قرارداد امضا مي كند.

کد:
    اخييييييش گرفتنه اسلامي قطعي نيست.....اينبار هم فوتبال3 .........

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

زندی هم استقلالی شد ظاهرا؟!

18. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مهدي اسلامي دروازه‌بان سابق پاس همدان به جای استقلال تهران به استقلال جنوب تهران رفته.
    زندی و ولید علی هم یکساله بستند
    فقط مونده حیدری که ساکت رو تهدید کرده اگه رضایتنامه نده قرارداد و پخش میکنه

20. 4 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •