تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 17 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

همون طور که پیش بینی می شد، رم رسما با بویان کرکیچ و گابریل هاینتزه قرارداد بست؛

در مورد هاینتزه می تونم بگم که این بازیکن واقعا عاشق فوتباله؛ این 2 سال آخری که تو مارسی بود، تقریبا اکثر بازیهاشو دنبال می کردم؛ (1 قهرمانی لیگ، 2 جام اتحادیه، و 1 سوپر کاپ هم همراه مارسی آورد...)

با اینکه یه سال از قراردادش مونده بود، به صورت توافقی فسخش کرد و با وجود پیشنهاد های مختلفی که از کشور های عربی داشت، گفت که می خواد لیگ ایتالیا رو تجربه کنه؛ (قبلا تو فرانسه، پرتغال، انگلیس و اسپانیا بازی کرده؛)

جالبه بدونین که هاینتزه بیشترین دستمزد سالانه رو تو لیگ 1 فرانسه می گرفته (4.5 میلیون یورو)؛ ولی واسه اومدن به رم حاضر شده کلی از حقوقشو کم کنه...

امیدوارم واسه رم هم بازیکن مفیدی باشه...

2. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

گابريل هاينتزه به رم پيوست

بازيکن پيشين تيم‌هاي منچستريونايتد و رئال مادريد به رم پيوست.

گابريل هاينتزه پس از توافق با سران باشگاه رم از المپيک مارسي جدا شد تا در فصل آينده فوتبالش را در سري A ادامه دهد.
    اين مدافع آرژانتيني که سابقه بازي در تيم‌هاي مطرحي مانند منچستريونايتد و رئال مادريد را هم در کارنامه دارد، تا سال 2012 با المپيک مارسي قرارداد داشت، اما اصرار او براي جدايي سران اين باشگاه فرانسوي را متقاعد کرد که با فروش او موافقت کنند.
    هاينتزه يکي از بازيکنان پر هزينه باشگاه مارسي بود که در طي دو سال حضورش در اين تيم ماهانه 400 هزار يورو دريافت مي‌کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

انريكه:تيم رم براي هيچ بازيكني زندان نيست

سرمربي جديد رم اعلام کرد در اين باشگاه هيچ‌کس زنداني نيست و هر بازيکني که با پروژه‌هاي جالوروسي هم‌خواني نداشته باشد،‌ کنار خواهد ماند.

به نقل از توتو اسپورت، لوئيس انريکه به تازگي سرمربي رم شده و قصد دارد اين تيم را به يکي از قدرت‌هاي اروپا تبديل کند. انريکه تاکنون بسياري از برنامه‌هاي قديمي باشگاه مانند سيستم تمرين و تاکتيک‌هاي آن‌را تغيير داده و به زودي رژيم غذايي جديدي را نيز در باشگاه وارد خواهد کرد.
    انريکه در مورد فصل پيش‌رو گفت: از همه‌چيز در رم لذت مي‌برم. ما تاکنون بسيار عالي عمل کرده‌ايم و من از حضور در کنار چنين بازيکناني خوشحالم. احساس مي‌کنم هواداران نيز از ما حمايت مي‌کنند. اين موضوع براي من بسيار عالي است. دوست دارم تيمي بسازم که بتواند همه مشکلات را کنار گذاشته و همواره براي به دست آوردن بهترين‌ چيزها تلاش کند. برنامه‌هاي بسياري براي پيشرفت تيم دارم و قصد دارم همه بازيکنان را متقاعد کنم تا با برنامه‌هاي جديد هماهنگ شوند. اگر نتوانستم اين کار را انجام دهم، به خانه‌ام بازمي‌گردم تا مربي جديدي هدايت رم را در دست بگيرد.
    وي ادامه داد: در راستاي رسيدن به اهداف جديد باشگاه از فرانچسکو توتي بازيکن اسطوره‌اي و کاپيتان تيم انتظار زيادي دارم. دوست دارم او در رسيدن به اين‌ هدف‌ها کمک زيادي به تيم کند. هر بازيکني هم که نمي‌تواند خودش را با برنامه‌هاي جديد باشگاه وفق دهد، مي‌تواند رم را ترم کند. اين‌جا هيچ‌کس زنداني نيست.

کد:

6. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

مارتين استکلنبرگ ،دروازه بان جديد رم

ستاره هلندي با قراردادي 6 ميليون يورويي از آژاکس آمستردام به رم پيوست.

لوئیس انریکه، مربی جدید رم بعد از قطعی شدن پروسه انتقالی مارتین استکلنبرگ به رختکن تیمش نفس راحتی کشید. چرا که اکنون از دروازه تیمش خیالش راحت خواهد بود.
    توافقات برسر این انتقال نهایی شده و تنها جزئیات کوچکی باقی مانده که با انجام آنها،خبر این انتقال به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
    بدین ترتیب این دروازه بان هلندی برای حضور درترکیب ثابت تیمش باید با لوبون و ژولیو سرژیو به رقابت بپردازد.
    این طور به نظر می رسد که روند مذاکرات برای انتقال استکلنبرگ به پایتخت ایتالیا به خوبی پیش رفته و طبق گزارش منتشره در نشریات ایتالیایی تنها جزئیات خیلی کوچکی برای نهایی شدن این قرارداد مانده. یکی از جزئیات این است که اگر رم مجوز حضور در فصل آینده رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد باید مبلغ یک و نیم میلیون یوروی دیگر به این تیم هلندی بپردازد.
    استکلنبرگ قراردادی 4 ساله را با جلوروسی به امضا خواهد رساند.

کد:

8. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

استكلنبرگ در رم فرود آمد

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال هلند سرانجام در فرودگاه لئوناردو داوينچي رم فرود آمد و قراردادش را با جالوروسي ثبت کرد.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، مدت‌ها بود که سران رم براي جذب مارتن استکلنبرگ تلاش مي‌کردند تا اين‌که اين دروازه‌بان با توافق نهايي با جالوروسي راهي اين تيم شد.
    او در حالي وارد فرودگاه شهر رم شد که پرچم رم را به دور گردنش انداخته بود. شماري از هواداران باشگاه و خبرنگاران برخي رسانه‌ها نيز در فرودگاه حضور داشتند. تاکنون قرارداد استکلنبرگ به شکل رسمي از سوي باشگاه اعلام نشده ولي گفته مي‌شود او با 6 ميليون يورو به رم پيوسته است. در بندي از قرارداد وي نيز آورده شده که اگر عملکرد خوبي در تيم داشته باشد،‌ دستمزدش افزايش خواهد يافت.
    استکلنبرگ پس از حضور در باشگاه، تست پزشکي خود را پشت سر گذاشت و قراردادش را نيز به ثبت رساند. او قرار بود در ديدار سوپرکاپ هلند در چارچوب دروازه تيمش برابر توئنته قرار بگيرد ولي انتقال به ايتاليا مانع از اين اتفاق شد.

کد:

10. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ووچينيچ به يوونتوس مي‌رود

مهاجم مونته‌نگرويي رم، دوشنبه قراردادش را با بيانکونري ثبت مي‌کند.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، انتظار مي‌رود قرارداد ميرکو ووچينيچ با يوونتوس به امضا برسد که بر اساس آن باشگاه رم 15 ميليون يورو دريافت خواهد کرد.
    ووچينيچ در اين‌باره گفت: بسيار خوشحالم. اين همان چيزي است که مي‌خواستم. مدتي بود در رم احساس خوبي نداشتم و همواره مي‌خواستم از اين شرايط رهايي پيدا کنم. تلاش زيادي کردم تا بتوانم با هواداران رابطه بهتري داشته باشم ولي آن‌ها ديگر مرا نمي‌خواستند.
    والتر ساباتيني نايب رئيس جالوروسي در گفت‌وگويي اعلام کرده بود قرار است هفته آينده جلسه‌اي با سران يوونتوس برگزار شود تا در مورد نهايي شدن اين قرارداد صحبت شود ولي رسانه‌هاي ايتاليايي مطمئن هستند انتقال ميرکو بسيار زودتر از هفته آينده انجام مي‌شود.
    قرارداد ووچينيچ 3 ساله خواهد بود و رم بابت اين انتقال 15 ميليون يورو دريافت مي‌کند. البته اگر عملکرد وي در تورين مورد رضايت سران اين باشگاه قرار بگيرد، 3 ميليون ديگر نيز به حساب رم واريز خواهد شد.
    ميرکو ووچينيچ سال 2006 از لچه به رم پيوست و در 5 سال حضور در اين باشگاه توانست 47 گل به ثمر برساند.
    ووچينيچ در حالي به يووه مي‌رود که منچستريونايتد هم نسبت به جذب وي علاقمند بود.

کد:

12. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ماريو بالوتلي: پيشنهاد منچسترسيتي به رم

طبق گزارش منتشره در رسانه هاي ايتاليايي حکايت از آن دارد که مديربرنامه هاي بالتولي در پي بازکرداندن اين ستاره به ايتالياست.

طبق گزارش منتشره در گاتزتا دلوسپورت، ماریو بالوتلی، به رم پیشنهاد داده شده است

مینو رایولا، مدیربرنامه های این ستاره 20 ساله در صحبتهایی اعلام کرده که پیشنهادی برای انتقال قرضی او به رم برای فصل 2-2011 را در دست دارد.

والتر ساباتینی، مدیر فنی باشگاه رم هم در حال مذاکره با رایولاست ولی با توجه به دستمزد بالای بالوتلی تا حدودی مردد به نظر می رسند.

تیم لوئیس انریکه اخیرا بویان کرکیچ، مهاجم جوان بارسا را به خدمت گرفته ولی میرکو ووچینیچ، ستاره مونته نگرویی این تیم در مسیر پیوستن به یوونتوس قرار دارد. گزارشهای منتشره حکایت از آن دارد که ووچینیچ روز دوشنبه با قراردادی 15 میلیون یورویی به تیم آنتونیو کنته منتقل خواهد شد .

جذب ماریو بالوتلی ممکن است رم را قوی تر از قبل کند.

کد:
    [/COLOR][/SIZE][/FONT]

14. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خبر رسمي: رم استکلنبرگ را به خدمت گرفت

بعد از اينکه دو باشگاه براي انتقال 6.3 ميليون يورويي اين دروازه بان ملي پوش هلندي به توافق رسيدند، استکلنبرگ با قراردادي 4 ساله و دستمزد ساليانه 2.7 ميليون يورويي به جالوروسي پيوست.

سایت اختصاصی باشگاه رم اعلام کرد که این باشگاه مارتین استکلنبرگ، دروازه آژاکس را به خدمت گرفته است.
    بعد از اینکه دو باشگاه برای انتقال 6.3 میلیون یورویی این دروازه بان ملی پوش هلندی به توافق رسیدند، استکلنبرگ با قراردادی 4 ساله و دستمزد سالیانه 2.7 میلیون یورویی به جالوروسی پیوست.
    براساس این قرارداد، هر زمان که رم این بازیکن را بفروشد یا قرارداد او را تمدید کند، باید 1 میلیون یوروی دیگر به آژاکس بپردازد و در بین سال های 2013 تا 2016، هر بار که رمی ها به چمپیونزلیگ راه پیدا کنند، باید 500 هزار یورو به آژاکس بدهند.
    احتمالا استکلنبرگ دروازه بان اول رم در رقابت های فصل آینده خواهد بود.
    او در 9 فصل حضور در آژاکس، 282 بازی برای این تیم انجام داد و رم دومین باشگاه دوران حرفه ای او خواهد بود.

کد:

16. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

انريکه: مطمئنم ده روسي با رم تمديد مي کند

لوئيس انريکه، سرمربي تيم رم، اعلام کرد اميدوار است بتواند دانيله ده روسي، هافبک باتجربه جالوروسي، را براي مدتي طولاني در اختيار داشته باشد.

اخیرا شایعاتی در مورد علاقه مندی باشگاه منچسترسیتی به خرید ده روسی منتشر شد و روز گذشته نیز کلودیو فنوچی، نایب رئیس باشگاه رم، اعلام کرد این بازیکن هنوز برای تمدید قرارداد با رم به توافق نرسیده است.
    اما اکنون لوئیس انریکه اعلام کرد احتمال زیادی وجود دارد که این بازیکن برای مدتی طولانی تر در المپیکو بماند.
    او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" دانیل برای تیم ما بازیکن مهمی است و اگر او بخواهد بماند، من از در اختیار داشتن او خوشحال خواهم شد.
    این باشگاه است که باید با او در مورد مسائل مالی به توافق برسد. او یکی از ارکان اصلی تیم استو من از باشگاه خواستم که او را حفظ کند. من همچنین می دانم که او دوست دارد اینجا بماند.
    حضور ده روسی برای ما بسیار اساسی است. می دانم که او قراردادش را تمدید خواهد کرد اما نمی دانم چه زمانی."

کد:

18. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

رُم بدونِ ده روســی هیچه !

از فوتبال دور بودم ، توتــی کجاست ؟ هنوز مونده تو رُم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •