با تشکر از همه ی دوستانی که تو این مدت بنده رو از راهنمائی هاشون مستفیض(ظ ،ز ،ذ) فرمودن. آقا بالاخره بستیم این نیمچه سیستمو.
پخش: پایونیر 8350
باند: پایونیر TS-D 6902R
آمپ: MBA-2850 SM - 800 WATT
کلا شد 430 تومن.
نظرتون چیه؟؟ خوبه؟
با تشکر از همه ی دوستانی که تو این مدت بنده رو از راهنمائی هاشون مستفیض(ظ ،ز ،ذ) فرمودن. آقا بالاخره بستیم این نیمچه سیستمو.
پخش: پایونیر 8350
باند: پایونیر TS-D 6902R
آمپ: MBA-2850 SM - 800 WATT
کلا شد 430 تومن.
نظرتون چیه؟؟ خوبه؟
ساب 4 اهمه ؟
اگه آره کنوود 7205 500 وات میده بریدج رو 4 اهم
2 کانال هم هست
قیمت هم 160 باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
130 تومن هم میتونی بدی کامپ JBL6508 که 70 وات هست
از این بالاتر 175 تومن کنوود 1730 که 110 واتیه و خیلی تعریفشو میکنن. من خودم 6508 دارم رو ماشین
شما کار به نظر بقیه نداشته باش ببین از صدا راضی هستی و ازش لذت میبری؟؟؟؟
اگه اره بهترین سیستم دنیا رو داری....(پخش باندات که خوبن امپو نمیشناسم)
مبارک باشه
ممنونم.
ازون لحاظ که بنظر من عالیه.گفتم نظر دوستان کهنه کارم جویا بشم.از کیفیت صدا واقعا راضیم.![]()
ممنون
ببینید من این تجهیزات را الان دارم و همونطور که گفتم بلندی صدا برام اهمیت نداره چون معمولا صدای پخش پایونرم را از 15-20 بیشتر نمی کنم
.پخش پایونر 5050 دارم که الان رو ماشین بابام نصبه به همراه1 جفت باند بیضی پایونر مدلTS-A6992s 5 way
ماشین خودم که می خوام سیستمش را ببندم 206 هستش به همراه ضبط فابریک موج نیکان mdc206
ساب نمی خوام ببندم
حالا لطفا راهنماییم کنید که با استفاده از این تجهیزات و وسایل دیگه چطور می تونم به بهترین ترکیب برای 206 هاچ بک برسم.
Last edited by black_19_night; 23-07-2011 at 13:12.
دوستان دو تا سوال....كنترل روي فرمان براي هر پخش يه مدل مخصوص داره يا ميشه براي هر مدل پخشي كنترل روي فرمان نصب كرد؟
من پخش سوني دارم روي ماشين...
قيمتش هم تقريبا چقدر در مياد؟
ممنون![]()
سلام به همه دوستان p30
از اساتید راهنمایی کنند خواهشا:
2 تا سیستم مد نظرم هست پیشنهاد دوستان چیه ؟
1. با توجه به اینکه یه ساب از ماشین قبلیم دارم و مارکش pioneer هست ts-w257f 700w max 250w nom سیستم مد نظرم با توجه به بودجه ایی که برا این کار دارم پایونیر هست : باند v2 6975 و پخش پایونیر Pioneer DEH-6350SD یه آمپلی که به تنهایی بتونه اینها رو با هم جواب بده معرفی کنید.
2. با توجه به اینکه تو این فروم اکثرا از پخش کنوود 7016 و باند mtx 693 یا 718 EX جواب گرفتن نظرم رو این سیستم هم هست .
زیاد اهل صدا بازی نیستم بیشتر به کیفیت و تفکیک صدا وآهنگ فکر میکنم تا بلندی صدا .(البته بعضی موقع هم بلندی صدا نیاز میشه)
حالا دوستان نظریه تخصصی بدن تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم .(ماشین 405)
با تشکر![]()
برای هر پخشی نمیشه کنترل فرمان نصب کرد.
باید اون پخش هم قابلیتش رو داشته باشه.
دوستان ، منتظر جواب هستیم همچنان .![]()
اگر بتونی این سیستم رو ست کنی خوبه:
پخش پایونر 6350SD پخش خوبیه
باند 718 EX
امپ کنوود 8404 یا X41
ساب هم که داری برای شما مناسبه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)