آقا قیمتps3ها چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا قیمتps3ها چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی به من بگه اینا چه فرقی با هم دارن؟اکس باکس اسلیم- ارکد-الیت؟کدوم بهتره ؟
خواهش میکنم.
اگه بودجتون کفاف نمیده 100 درصد صبر کنید بهتره! بالاخره قیمت ها میاد پایین !
نه دوست من هیچ فرقی با هم ندارن فقط اون یکی یه هارد 250 گیگ داره که ارزش نداره برای یه هارد 100 تومن بدین چون میتونین یه 4 گیگ بخرین و بعد خودتون یه هارد 250 گیگ ه ک شده روش بندازین! اینطوری حداقل یه 50 تومنی سود میکنین!راستی مدل 4گیگ با 250 گیگ تفاوت محسوسی در کارایی ایجاد می کنه؟
خواهش میکنم
خوب پس یکی از حدس هام با وجود خنگیم درست بود!
ببینید اگه دیسک توی درایو بشکنه احتمال اینکه لنز درایو هم آسیب ببینه زیاده! لنزش هم اگه خراب بشه بالای 60 تومن خرجشه! شما باید مطمعن بشید که لنزش مشکل نداشته باشه و بعد اقدام به خرید کنید! از فروشنده حتما این مورد را بپرسین و بگید که لنزش هم مشکل پیدا کرده یا خیر!
متاسفانه یکی از بدی های خرید های اینترنتی همین موضوع سالم بودن دستگاه ها هست که با حرف خیلی نمیشه روش حساب کرد.
خدمت شما :
پلی استیشن3 اسلیم 320 گیگ 530 هزار تومان
پلی استیشن3 اسلیم 160 گیگ 450 هزار تومان
Last edited by shab_2008; 22-07-2011 at 17:05.
سلام بچه ها من قصد خرید PS3 رو دارم ومیخام بدونم که این دستگاه میتونه انواع فیلم های DVD و Blueray را با زیر نویس بخونه(srt و یا ...) ودیگه اینکه مدل های Fat وslim , ... چه تفاوت های دیگه ای با هم دارن- آدم کدوم مدلشو بخره به صرفه تره
در کل یه مشاوره ای بدید![]()
سلام
فرمت فیلم هاتون اگه AVI باشه زیر نویس نشون داده میشه.
سری فت که دیگه نوش نیست! سری اسلیم رو میتونین بخرین که 45 نانومتری شده و باعث میشه گرمای کمتری تولید بشه و بازدهی دستگاه بیشتر بشه. در نحوه اجرای بازی ها هیچ تفاوتی با هم ندارن ! البته لودینگ بازی ها در سری اسلیم سریعتر انجام میشه. شما مدل 160 رو میتونین با قیمت حدودا 450 بخرید.
دوستان الان که 0225 هم ه.ک شده(چرا این کلمه رو جدا می نویسیم؟مگه اینم هیتلره؟)
میصرفه به یکی از اشنا ها بگم از اون ور X360 Slim بیاره؟دیگه حتما قابل ه.ک خواهد بود دیگه؟مشکلی نخواهم داشت!
راستی تو مرز گیر نمی دن؟
اگه براتون از دبی بیارن که خیلی به نفعتونه!
البته باید حتما از اون سه تا فرمور که ه ک شده باشه.
سلام دوستان می خواستم جواب چند تا سوالایی که می گم رو محبت کنید و بم بگید:
1-نقش Update در Xbox چیه؟
2-اگه Xbox slim رو کپی خور کنیم باز هم می شه داشبرد رو Update کنیم؟
3-آیا Xbox360 مدل slim 250gb -- شده؟توی بازار پیدا می شه؟اگه می شه قیمت چقدره؟
4-اگه Xbox360 رو کپی خور کنیم می شه به حالت اول برش گردوند یا نه؟
5-چه جاهایی Xbox360 Slim 250gb رو کپی خور می کنند و چه قدر می گیرند؟
6-برای وصل شدن به Live بدون Ban شدن راهی هست؟Update هم ربطی به Ban شدن داره یا نه؟
7-برای بازی Online باید حداقل چه سرعتی داشته باشیم تا بازی روون اجرا شه؟با Irancell چی!روشی هست که بشه با Irancell به Live وصل شد؟
8-آیا نرم افزاری وجود داره که بشه Xbox رو کپی خور کرد؟
9-اگه من برم یه Xbox Slim 250gb رو بگیرم راحت می تونم کپی خورش کنم؟100% این راه(البته اگه راهی باشه) جواب می ده؟
10-اگه کپی خور بشه واسش مشکل خواصی پیش نمیاد(مثلاً زودتر خراب شه و از این جور حرفا)
لطفاً فقط یکی دو نفر نظر ندن(آخه نظرات دوستان متفاوت و هر چی دوستان بیشتر نظر بدن سازنده تره.
ممنونم.(ببخشید اگه زیاد شد)
بله یکیه! ولی این که چقدر قیمتش میشه رو نمیدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)