1 - این kinect دقیقا کارش چیه ؟
2 - برای کسی که دسترسی به tv فول hd نداره و میخواد با مانیتور led و crt بازی کنه 360 بهتره یا ps3 ? ( از نظر وصل کردن کنسول به مانیتور میگم )
1 - این kinect دقیقا کارش چیه ؟
2 - برای کسی که دسترسی به tv فول hd نداره و میخواد با مانیتور led و crt بازی کنه 360 بهتره یا ps3 ? ( از نظر وصل کردن کنسول به مانیتور میگم )
از 215 هست تا 240
ممنون پس یه مدل پایین تر از اسلیم میخرم چیه؟>الایت 120 گیگ!!!!
1- کینکت سنسور حرکتی مایکروسافت واس X360ــه که یه دوربینه که حرکات بدنو آنالیز میکنه و منتقل میکنه به استخون بندی کاراکتر... یه جورایی یه موشن کپچر سادس... به عبارتی هر حرکتی که شما انجام بدین کاراکتر هم همون کارو میکنه...
2- من نمیدونم دوستان باید جواب بدن... ولی من X360 دارم و با مانیتور 19اینچ ال ای دی بازی می کنم ، خیلی خیلی از کیفیت تصویر راضیم... خیلی تصویر عالی ای دارم...
اگه اكبند بخواي بخري كه فقط بايد اسليم بگيري
360 با اين قيمت نگيري بهتره چون الان ارزونترينش 0225 خامه كه 500-530 تومن شده حالا قيمت كپي خور كردنشم بماند
شما با 500 تومن ميتوني يه ps3 بگيري 160 گيگشو گرچه اونم گرونه ولي از600-700 تومن بهتره
سلام می خواستم بدونم کسی اینجا خریدار هست؟
راسش یکی واسم سوغاتی Xbox 360 4GB اورده برام... ( نمیدونسه که من اهلش نیسم)
از آمزیکا هم اورده.... هنوزم پلمپه
کسی میخره؟ به قیمت توافقی ( و البته که پایین تر از قیمت ایران D: )
اینم ایدیمه... اگه کسی خواست یه ایمیل بزنه که هر دومون سود کنیم.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دسته های ایکس باکس خوشم میاد نمیشه کاری کرد دسته های ps3 >؟تازه در مورد بازیاشم خیلی گرونه جاییم نمیشناسم برم رو فلش بزیزه!!!!زیاد اشنایی ندارم!!
بازيهاش كه 2 تومنه خواستي بگو برات پ.خ ميكنم
نه دسته هاشو نميشه كاري كرد..... فروشنده ها نافرم قيمتارو بردن بالا الان شما بخواي بخري با يه كينكت برات نزديكايه 1 تومن اب ميخوره
گرچه move پي اس 3 هم تعريفي نداره و حاله كينكت خيلي بيشتره
شما میتونین در PS3 به جای دسته های خودش از دسته هایی که طرح دسته X360 هست استفاده کنید! به PS3 همه نوع دسته ای میخوره.
یکی میشه قیمت های جهانی این 3 تا رو به من بده :
1 - ps3 slim 160GB
2 - xbox 360 slim 4GB
3 - xbox 360 slim 250GB
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)