تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 827 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون
    مدل پاسپوتی با دستکتاپی چه فرقی میکنن ؟

من میخوام مثلا در آینده به گوشیم هم وصل بشه. و مثلا گالاکسی اس2 تا 200 میلی آمپر رو جواب میده؟ حتما باید با آداپتور بخرم ؟

ضمنا میخوام اندازه ای باشه که مثلا بتونم تو کیف لبتاپم هم جا بشه

آیا ----- ها و دستگاه های خانگی نمیتونن مدا پاسپورتی که بدون آداپتور هست رو شناسایی کنن ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون
    مدل پاسپوتی با دستکتاپی چه فرقی میکنن ؟

من میخوام مثلا در آینده به گوشیم هم وصل بشه. و مثلا گالاکسی اس2 تا 200 میلی آمپر رو جواب میده؟ حتما باید با آداپتور بخرم ؟

ضمنا میخوام اندازه ای باشه که مثلا بتونم تو کیف لبتاپم هم جا بشه

آیا ----- ها و دستگاه های خانگی نمیتونن مدا پاسپورتی که بدون آداپتور هست رو شناسایی کنن ؟
    مدلهاي دسكتاپي خب آداپتور دارن و منبع تغذيه كاملا مجزا و مشخصي دارن و حجمشون هم تا 3 ترتبايت هم موجوده و نسبت به حجمشون ارزونتر از پرتابل هاست ولي پرتابلها برقشون از همون usb تامين ميشه .
    رسيور و ساير دستگاههاي خانگي اكثرا ميتونن هارد پرتابل رو شناسايي كنن ولي گاهي اوقات ممكنه شانس نداشته باشيد و هارد رو شناسايي نكنه كه اين ميتونه شامل هارد پرتابل يا دسكتاپي باشه .
    در مورد اينكه آيا ميتونه به گالاکسی S2 كانكت بشه يا خير من اطلاعي ندارم .
    البته من فكر ميكنم كه هاردهاي پرظرفيت مثلا يك ترابايت به بالا به ولتاژ بيشتري براي راه اندازي نياز دارن و اگر پرتابل باشه كه اين مسئله كاملا خودشو نشون ميده . البته بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه كابل usb آنها دوتا سر داره كه يه سر براي انتقال داده و تامين برق و سر دوم براي تامين برق اضافه از يه پورت ديگه usb هست . مثل عكس زير
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هارد 500 گيگ براي شما كفايت ميكنه بهتره كه 500 گيگ بخريد تا احياناً مشكلات آتي كمتر باشه . ولي به نظرم شما يكي وسواس داريد كه البته طبيعي هست چون كلي داريد پول ميديد.
    خلاصه
    انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد. و در حجمهاي 500 و 750 گيگ موجوده !!!
    لینک این مدل در سایت سازنده
    کد:
    انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Driveاین مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!! و در حجمهاي 320 گيگ الي 1.5 ترا موجوده

لینک این مدل در سایت سازنده
    کد:
    نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین .
    مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
    انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.

البته ميتونين مدلهاي پرتابل وسترن هم بخريد .

مدل My Passport Essential كه usb2+usb3 هست و فقط 500 گيگ موجوده و همچنين مدل My Passport Essential SE كه 750 گيگ و 1 ترابايت موجوده و اينهم usb2+usb3 هست .

مدل My Passport Essential
    کد:
    مدل My Passport Essential SE
    کد:
    انتخاب بين سيگيت و وسترن با خودتون !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2011 at 15:54.

3. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از اینکه اینقدر حرفه ای به سوالات پاسخ میدید واقعا ممنونم
    بله متاسفانه خیلی وسواسی هستم چون میخوام تحقیقاتم رو کامل کنم و حدود 3 تا هارد مثل هم بخرم برای اعضای خانواده برای همین .

دوست دارم حتما 1 ترا باشه

FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive

این رو که معرفی کردین فقط انگار 1 ترا بایتش قابلیت usb2 و 3 رو داره و خیلی خوبه
    یعنی esata هم هست؟

اون مدل هارد هایی که گفتی هم میشه پاسپورتی باشه و هم در صورت نیاز آداپتور میشه بهش وصل کرد مدلی داره؟ یا همه میتونن از اون کابل استفاده کنن ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اینکه اینقدر حرفه ای به سوالات پاسخ میدید واقعا ممنونم
    بله متاسفانه خیلی وسواسی هستم چون میخوام تحقیقاتم رو کامل کنم و حدود 3 تا هارد مثل هم بخرم برای اعضای خانواده برای همین .

دوست دارم حتما 1 ترا باشه

FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive

این رو که معرفی کردین فقط انگار 1 ترا بایتش قابلیت usb2 و 3 رو داره و خیلی خوبه
    یعنی esata هم هست؟

اون مدل هارد هایی که گفتی هم میشه پاسپورتی باشه و هم در صورت نیاز آداپتور میشه بهش وصل کرد مدلی داره؟ یا همه میتونن از اون کابل استفاده کنن ؟
    ممنون

منظور من از آداپتر ، آداپتور برق نیست بلکه قسمت جدا شدنی (کارتریج) مثل عکس زیر که انتهای هارد قابل جدا شدن هست این پرتابلها اصلا آداپتور برق ندارن مثلا عکس زیر انواع آداپتر مثل esata یا usb2 یا usb3 هست که فقط برای هارد پرتابل سیگیت مدلهای گوفلکس هست .

خود هارد سیگیت که انتهای اون قابل جدا شدن هست .

این مدل سیگیت FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive تا 1.5 یک و نیم ترابایت هم موجوده و البته یا با آداپتر usb3 فروخته میشه یا با آداپتر usb2 که باید روی جعبه اش دقت کنین .
    البته اداپتر esata رو باید جداگانه بخرید که حدود 35 هزارتومنی هست یعنی انتهای این هاردها قابل جدا شدن هست و انواع آداپتر بهش میخوره.

هارد وسترن پرتابل مثل هارد سیگیت گوفلکس آداپتری نیستن بلکه فقط usb3 دارن که با usb2 هم سازگاره و اینترفیس esata ندارن .

نکته مهم : پاسپورتی لقب هاردهای وسترن پرتابل هست و نه چیز دیگه !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2011 at 17:37.

6. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت go to hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    Fragment يعني چي؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    Fragment يعني چي؟
    سلام
    یعنی پراکنده شدن اطلاعات یک فایل در سکتورهای مختلف یک هارد یا پشت سرهم قرار نگرفتن اطلاعات یه فایل در سکتورهای متوالی . در نتیجه هد هارد برای فراخوانی مثلا یک فایل مجبور هست که سکتورهای متعدد و زیادی رو جستجو کنه که این منجر به کاهش عملکرد یک هارد میشه و برای رفع این مشکل از نرم افزارهای defragment استفاده میکنن .
    نکته : SSD ها هیچگاه به دفرگمنت احتیاجی ندارن. چراشو از من نپرسید لطفا

عکس زير که متحرک هست گوياي همه چيز هست . رنگهاي يکسان در واقع مربوط به اطلاعات یک فایل هست .
    مرحله اول که ذخیره کردن دیتا هست که Fragment هست و مرحله دوم عملیات دفرگمنت کردن هست .

Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2011 at 21:21.

9. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز پس فکر کنم سیگیت انتخاب خوبی باشه. قیمت اون دو مدل رو که معرفی کردید رو دارین حدودا ؟ اولیش که معرفی کردین یعنی سرعتش اونقدر بالاتر از مدل دومی هست که مثلا 1 ترا رو بیخیال بشم و 750 رو بگیرم ؟ یک سوال دیگه : کدوم دستگاه ها کابل esata دارن که من تا بحال ندیدم ؟ لبتاپ ها دارن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ریویوهاش رو داشتم میخوندم به همچین موردی بر خوردم میشه لطفا توضیح بدین جریان چیه ؟

FreeAgent GoFlex 1.5TB doesn't run eSATA
    This seems like a good quality drive that works well with a USB2 connection. However, it doesn't work with eSATA. I have two powered eSATA connections on my Dell E6410 laptop/docking station but the drive won't power up with the eSATA cable from either connection. I've tried two cables - same problem. If you are buying this drive so you can run an eSATA connection, beware. If USB2 is good enough, then it seems to work ok (even from the combo USB2/eSATA port).

و در جوابش سیگیت گفته :

This reply is from Seagate Support. We noticed your review and would like to comment on the problems you have experienced with the powered eSATA connection on your GoFlex Ultra portable drive. Our GoFlex drive should work equally well on both USB 2 and also on powered eSATA. If the drive is working well on your USB 2 connections and not on powered eSATA, we would suggest contacting us so we can troubleshoot and resolve this issue. We have not seen this as a common problem on this drive so we would like to see if this particular system needs an adjustment. I have created case #01811970 as a reference that lists both your review and our response. Here is a web address with contact information to speak with a support representative directly. Our support is free of charge.

کد:
    Best Regards,
    Seagate Support

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز پس فکر کنم سیگیت انتخاب خوبی باشه. قیمت اون دو مدل رو که معرفی کردید رو دارین حدودا ؟ اولیش که معرفی کردین یعنی سرعتش اونقدر بالاتر از مدل دومی هست که مثلا 1 ترا رو بیخیال بشم و 750 رو بگیرم ؟ یک سوال دیگه : کدوم دستگاه ها کابل esata دارن که من تا بحال ندیدم ؟ لبتاپ ها دارن ؟
    سرعت ترانسفر esata در حد و اندازه usb3 هست .
    در هر حال مزایای 7200 rpm و 16 مگابایت cach تنها زمانی محسوس هست که یا از اینترفیس usb3 استفاده کنین یا esata
    در هر حال اگر لپتاپتان esata یا usb3 نداشته باشه حتی اگر مدل اولی رو با کارتریج usb3 هم بخرید از لحاظ سرعت ترانسفر دیتا تفاوتی با مدل دوم و همچنین تفاوتی با مدلهایی که usb2 هستن نخواهد داشت .
    بیشتر لپتاپها esata دارن از جمله لپتاپ خودم شما باید مشخصات لپتاپتون رو بخونید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ریویوهاش رو داشتم میخوندم به همچین موردی بر خوردم میشه لطفا توضیح بدین جریان چیه ؟

FreeAgent GoFlex 1.5TB doesn't run eSATA
    This seems like a good quality drive that works well with a USB2 connection. However, it doesn't work with eSATA. I have two powered eSATA connections on my Dell E6410 laptop/docking station but the drive won't power up with the eSATA cable from either connection. I've tried two cables - same problem. If you are buying this drive so you can run an eSATA connection, beware. If USB2 is good enough, then it seems to work ok (even from the combo USB2/eSATA port).

و در جوابش سیگیت گفته :

This reply is from Seagate Support. We noticed your review and would like to comment on the problems you have experienced with the powered eSATA connection on your GoFlex Ultra portable drive. Our GoFlex drive should work equally well on both USB 2 and also on powered eSATA. If the drive is working well on your USB 2 connections and not on powered eSATA, we would suggest contacting us so we can troubleshoot and resolve this issue. We have not seen this as a common problem on this drive so we would like to see if this particular system needs an adjustment. I have created case #01811970 as a reference that lists both your review and our response. Here is a web address with contact information to speak with a support representative directly. Our support is free of charge.

کد:
    Best Regards,
    Seagate Support
    باید بگم که esata مانند usb نیست . بعنوان مثال زمانی که سیستم روشن هست و ویندوز به طور کامل load شده میتوان کابل usb رو وصل کرد .
    اما در esata اینطوری نیست بلکه قبل از استارت سیستم میبایستی کابلهای esata رو متصل نمود و اگر هارد از نوع آداپتوری هست آداپتور رو به برق وصل کرد و دکمه power لپتاپ یا pc رو متصل کرد تا هارد detect و شناسایی و قابل استفاده بشه !!!

البته اون شخص به این نکته (نحوه راه اندازی) اشاره نکرده بوده و خیلی کلی گفته و نمیشد دقیق راهنمایی کرد

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •