فرناندو تورس: فصل بعد می تواند شروع دوباره برای من باشد
سایت گل- فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی چلسی، تاکید کرد بازی های خوب پیش فصل نقش مهمی در آمادگی تیم خواهد داشت و معتقد است این بازی ها می تواند نشان دهد که تیم در فصل پیش رو تا چه اندازه می تواند موفق باشد.
آندره ویلاس بواس، سرمربی جدید چلسی، دوران حضورش در این باشگاه را این هفته با پیروزی مقابل ویکامب واندررز آغاز کرد.
آبی ها امروز مقابل پورتسموث قرار خواهند گرفت و سپس برای تور پیش فصل شان راهی اسیا خواهند شد. تورس معتقد است بازی های جدی و سخت پیش از آغاز فصل می تواند تاثیر مثبتی روی تیم داشته باشد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" داشتن چنین مسابقاتی بسیار خوب است. مهمترین مسئله آماده بودن و پیدا کردن بهترین فرم است تا بتوانیم فصل را به بهترین شکل ممکن آغاز کنیم.
بازی کردن مقابل تیم های خوب، بسیار خوب است. ما در هنگ کنگ هم با تیم های لیگ برتری (استون ویلا و بلکبرن راورز) بازی خواهیم کرد و طبیعی است که روی این بازی ها تمرکز کنیم. ما می خواهیم در این دیدارها پیروزی شویم و نشان دهیم از سایر تیم ها بهتر هستیم. این اولین چالش ماست و می تواند نشان دهد که فصل خوبی خواهیم داشت یا نه."
تورس که در ژانویه با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، نتوانست در نیم فصل دوم فصل قبل بازی های قابل قبولی برای آبی ها انجام دهد اما معتقد است می تواند این مسئله را در فصل اینده جبران کند.
" احساس خوبی دارم. این یک فصل جدید است و می تواند یک شروع دوباره برای من باشد. فصل گذشته 4 ماه دشوار را پشت سر گذاشتم اما اکنون به خوبی جا افتاده ام و کاملا خوشحالم. احساس بهتری دارم و توانستم بعد از 5 سال بدون هیچ وقفه ای از تعطیلات تابستانی لذت ببرم. از زمانی که با خانواده ام سپری کردم، بسیار خوشحالم، استراحت کردم و برای شروع فصل آماده ام."