الحق کارت گرافیک این دو قابل مقایشه نیست. واقعا hp شاهکار کرده. ولی اگه به صفحه نمایش 6090 هم دقت کنی می بینی که دیگه blue ray خرج اضافی برای خرید 6090 هست. چون اصلا صفحه نمایش کیفیت نداره که حالا بخوایم توش فیلم blue ray هم ببینیم.
الحق کارت گرافیک این دو قابل مقایشه نیست. واقعا hp شاهکار کرده. ولی اگه به صفحه نمایش 6090 هم دقت کنی می بینی که دیگه blue ray خرج اضافی برای خرید 6090 هست. چون اصلا صفحه نمایش کیفیت نداره که حالا بخوایم توش فیلم blue ray هم ببینیم.
دوستان عکسی از صفحه نمایش هر 2 مدل 6090 و l502 ندارید ببینیم اختلاف تا چه حد هست؟
منم بین این 2 مدل گیر کردم , مزایای 6090 نسبت به دل فقط کارت گرافیک هست؟![]()
والا من هم دانشجو هستم، ولی نمیفهمم چرا باید از داشتن xps L502 خجالت زده باشم!
اگه به قیافست که سلیقه ایه، و من و خیلی ها همین رو بیشتر می پسندیم.
اگه به برنده که هنوز در نظر عموم HP بالاترین میزان خرابی رو داره.
اگه به کانفیگه که تفاوتشون برای اکثریت ملت در حد موضوعیت داشتن هم نیست چه برسه خجالت زده شدن. ظرفیت هارد که عامل برتری نیست، یک کارت گرافیک میمونه. من قبلاً گیمره تیر بودم، الان نیستم ولی بهر حال هنوز کارت گرافیک و بازی برام مهمه و تفننی بازی میکنم. سنگین ترین بازی های روز هم روی 502 نصب دارم و با کیفیت مناسب و روان اجرا میشن. یعنی تفاوتشون حتی برای منه گیمره سابق هم در حدی نیست که بخواد مایه شرمساریم باشه!
ضمن اینکه هرکس با توجه به نیازش انتخاب میکنه. کسی که بیشتر از GT 540 دو گیگ لازم نداره دلیلی نداره چون 6770 به قولی غول محسوب شده بره اون رو تهیه کنه! و با تهیه نکردنش بی سلیقه یا خجالت زده نخواهد بود.
بحث صفحه نمایش بهتر 502، tv-tuner ، وزن کمتر، و اسپیکر و ساب فوق العاده JBL رو هم نمیکنیم!!!
راستی نداشتن numpad در L502 ممکنه برای بعضی کاربردها ضعف محسوب بشه.
دیگه بریم خونمون.![]()
میتونی 6080 بگیری بلوری نداره
من چن روز قبل 1210 خریدم
اینم یه حرفیه. ولی دیگه بودجه در اختیارم گذاشتن و گفتن چیزی حدود 1500000 تا 1600000 بگیر. به خاطر همین ترجیح میدم بلوری دار باشه.
اگر می خوای صفحه نمایش hp رو ببینی. یه تاپیک هست تو همین فروم به آدرس
نمی دونم کدوم صفحه هست. یعنی یادم نیست. ولی یه چند تا عکس از وضوح کم صفحه نمایش hp گذاشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیخیال بابا
اگه نظر عموم رو بپرسی اکثرا قیافه hp رو به l502 ترجیح میدن
پس hp به خاط خرابیش پرفروش ترین اپ تاپ در جهان شده؟
ببین دوست عزیز ما می خوایم پول بدیم پس هر چی بالا تر بهتر شاید برای کار تو 540 با 6770 هیچ فرقی نکنه ولی 6770 کلاس یکه و 540 کلاس 2 نمیشه اینا رو نادیده گرفت
مزایای 6090 رو که خود اقای میدوس نوشتن به جز کارت گرافیک ، هاردشم بالاتره .
توی سایت دیجی کالا یه نگاه بکن
مزایای hp :
1- یکم سبکتره فقط یکم ( حدود 25 گرم)
2- هارد بالاتر ( ولی 5400 دور در دقیقه ---------- اما هارد Dell-که 7200 درو )
3- پورت USB یکی بیشتر از دل
4- پورت خروجی VGA
5-حسگر اثر انگشت
6- کارت گرافیک DDR5 ( در مقابل DDR3 --- دل)
7- داشتن صفحه کلید عددی که به نظر من مهمه
مزایای Dell:
1- وب کم 2 مگا پیکسل (در مقابل 1.3 مگا پیکسل HP)
2- اسپیکر JBL
3- باتری 9 سلولی (در مقابل 6 سلولی اچ پی) ----------- در نتیجه کارکرد باتری 4.5 ساعت ( 3.5 --- HP)
اگه گارانتی خوب پیدا میکردم حتما HP 6090 رو میگرفتم.
تا حدود یک ساعت دیگه میرم که انشاالله لنوو Idepad y560p بگیرم --------- میدونم به بحث ربطی نداره ولی نوشتم شاید برای شما هم مهم باشه.![]()
شما چرا انقدر خشنی ------------ چهار تا رفیق جمع شدیم ببینیم کدوم بهتره ؟ چیکار باید کرد؟ مشکل کم آبی چطوری حل میشه ؟ ------------ یکم مهربون تر.
ولی اون که نوشتی عموم قیافه HP رو ترجیح میدن به نظرم درست باشه. من خودم با قیافه و هیکل و تریپ HP خیلی حال میکنم .![]()
نه بابا
خشانت چیه داش... لحنم اینطوریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)