من انقدر نمی خوام هزینه کنم . یه ps3 320 gb دارم در حدی باشه که بتونم بازی های انحصاریه xbox رو بازی کنم .
کلا آپدیتش راحته ؟
آرکد فت الان چنده ؟
میشه یه سقف قیمت به من بگید . اسلیم هاش که شنیدم ه ک نشدن درست و حسابی ؟
حداقل قیمت برای خرید چنده ؟
من انقدر نمی خوام هزینه کنم . یه ps3 320 gb دارم در حدی باشه که بتونم بازی های انحصاریه xbox رو بازی کنم .
کلا آپدیتش راحته ؟
آرکد فت الان چنده ؟
میشه یه سقف قیمت به من بگید . اسلیم هاش که شنیدم ه ک نشدن درست و حسابی ؟
حداقل قیمت برای خرید چنده ؟
Last edited by hamed-akbarie; 19-07-2011 at 09:31.
راستش منم سوالا شما رو دارم .
ولی تو دوره آزمایشی هستم.
هیچ کدوم ازپست ها نمی دونم چرا تایید نمیشه .
کلیم سوال دارم .
فت نو پیدا نمیشه ! باشه هم دو حالت داره : یا دسته دوم هست به جای اکبند میفروشن - یا اینکه قیمتش به هر حال بالای 700 تومن : دیآرکد فت الان چنده ؟
دسته دوم هم باید بگردی فروشنده خوب پیدا کنی ... آرکید تا 350 هم هست ..
برای آپدیت فرمورش که باید در کنسول باز یبشه و درایوش وصل بشه به PC و ...
آپدیت داشبوردش هم که خیلی راته.
نوش که نیست ولی دست دومش پیدا میشه که مثلا آرکیدش حول حوش 330 تومن باید باشه!آرکد فت الان چنده ؟
اسلیم ها هم همونطور که گفتین درست و حسابی ه ک نشئن. شما توی اسلیم و فتش حساسیت نشون ندین هر کدوم که ارزون تر بود همونا بخرین!
چرا انقد گرونه این قیمت ها ؟ کی میاد پایین ؟
الان که آرکد دست دوم حدود 310 تومنه . یه جا قیمت گرفتم اگر گرون نکرده باشه ....
به نظر شما میتونم بعد تابستون زیر 300 بگیرم .
کلا xbox360 چند تا بازی خوب منظورم انحصاریه داره ؟
halo هم انحصاریه ؟
یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره با اینکه ps3 دارم برم یک xbox بگیرم آخه من از اول قصد خرید xbix داشتم ؟
انحصاریهاش:
fprza-halo-gears of war-alan wake-.............
360 توی بازیهای مالتی یعنی بازیهایی که هم برای پلی 3 و هم برای 360 میاد گرافیک بهتری داره
استایل دسته ی 360 هم خیلی بهتره
در کل میل خودته.ولی 360 هم داشته باشی بهتره چون بازیهاش هم راحتتر گیر میان و هم ارزونتره و ............
در ضمن کینکت هم میتونی بگیری و ازش نهایت لذتو ببری
البته ، کینکت اگه خواهری برادری چیزی تو بساط نداشته باشی بعد چند هفته دلتو میزنه :| من الان کینکتم رو دستم باد کرده![]()
خوب طبیعتا تابستونا قیمت کنسول ها یه مقدار افزایش پیدا میکنه و بعدش قیمت ها دوباره به حالت قبل از تابستون بر میگرده.
GEOWکلا xbox360 چند تا بازی خوب منظورم انحصاریه داره ؟
Alan Wake
HALO
Forza
Crackdown
Fable
The Darkness
و چند بازی دیگه که با PC مشترک هست.
بستگی به خودتون داره!یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره با اینکه ps3 دارم برم یک xbox بگیرم آخه من از اول قصد خرید xbix داشتم ؟
اگر خیلی بازی های انحصاریش رو دوست دارین و میخواین راحت و بدون دردسر بازی های مشترک رو انجام بدین و البته بودجش رو هم دارین به نظر من بخرید! ولی نه با هر قیمتی!
اتفاقا
من الان با پدرم کینکت میزنم.انقدر خوشش اومده که تو هر بازی ای منو میبره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)