حدود 240 هستش الان..............
یه مدل هم بیشتر نداره،خودش یه مدل و یه زیر گروه از PSP هستش.............
حدود 240 هستش الان..............
یه مدل هم بیشتر نداره،خودش یه مدل و یه زیر گروه از PSP هستش.............
سلام
برای کسی که ماشینی بازی کردن مخصوصا 2 نفره براش مهمه بهتره PS3 بخره برای GT5 یا Xbox برای forza?
کدوم بازی بهتره؟Forza یا GT5?
از لحاظ گرافیک و گیم پلی و صداگذاری میگم
سلام
جفتش قشنگه ولی Forza از نظر شبیه سازی رانندگی خیلی بهتره! نسخه چهارمش هم چند وقت دیگه میاد که فوق العاده هست! به نظر من شما یه X360 بخرین که هم Forza 3 را فعلا بازی کنید و بعد هم Forza 4 را .
البته قیمت هر دو کنسول الان بالا رفته ! مخصوصا X360 !
یعنی از لحاظ گرافیک هم بهتره؟
چون قبلا وقتی میگفتیم PS3 یا Xbox کدام بهتره میگفتند که خب Xbox بازیهاش ارزونتره ولی اون گرونتر ولی گرافیک PS3 بهتره بازهم با این وجود میرفتن سراغش....
تصمیم سختیه![]()
شاید فرزا بهتر از گرن توریسمو باشه .
من کلا از xbox به خاطر گرز آف وارش خوشم میاد یه دونم میخوام بگیرم .
ولی گرافیک ps3 بالاتره تو بازی های دیگش .
از لحاظ گرافیک تقریبا یکیه!
این موضوعی که شما میگید مال او وقتیه که مثل الان همه کسول نداشتن و اسم PS3 که میومد همه با خودشون میگفتن وای خدا یعنی میشه ما هم یه روز با PS3 بازی کنیم!؟چون قبلا وقتی میگفتیم PS3 یا Xbox کدام بهتره میگفتند که خب Xbox بازیهاش ارزونتره ولی اون گرونتر ولی گرافیک PS3 بهتره بازهم با این وجود میرفتن سراغش....الان که همه کنسول دارن میبینن نه انگار ازین خبرا نیست که PS3 خیلی خفن تر از X360 باشه !
خلاصه کلام اینکه در بازی هایی که برای هر دو کنسول میاد و یا بهتر بگیم بازی های MultiPlatform عملکرد X360 بهتر از PS3 هست یا بهتر بگیم گرافیک و نرخ فریم بازی ها در X360 بهتره!
به هر حال تصمیم نهایی با خود شماست.
تعداد ماشینهای حاضر در Forza چقدر هست و در GT5 چقدر است؟
سختی کدام هم بیشتره؟
و اینکه CPU کدام قوی تره؟
سلام دوستان
یه مغازه هست تو شهرستان ارکید اکبند داره 450 تومن. این یه سالیه تو مغازشه. طرف خبر نداره قیمت اکسباکس چقدر رفته بالا. من اگر بگیرم ازش چند میتونم بفروشم؟ ازم 550 مییخرن؟
فورزا رو که من یه کم بازی کردم سرم رو می کوبیدم به میزلامصب سخته خیلی
اصلا با درت و NFS ها قابل مقایسه نیس
سی پی یو PS3 قوی تره... اما قدرت مانور برنامه نویس ها روی سخت افزار توی ایکس 360 بیشتره و به همین دلیل بازی ها توی ایکس 360 بیشتر از قدرت دستگاه استفاده میکنن و توی PS3 قدرت سخت افزار پرت میشه...
عزیزم دلت خوشهنهایتا 500 ببرن... روی 480 حساب کن... 550 قیمت الایته
![]()
توی ولیعصر یه جایی هست که آرکید نو رو 800 تومن و الیت نو رو 1 میلیون میفروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)