بله ولی یوزر پسورد شبانه فرق داره با روزانه و از 3 شب هست تا 7 صبح
100% ندا
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
بله ولی یوزر پسورد شبانه فرق داره با روزانه و از 3 شب هست تا 7 صبح
100% ندا
سلام
یا شاتل یا پیشگامان.
موفق باشید.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
یعنی سر مردم کلاه میزارن ؟ پول میدی پیشگامان میگیری بعد از یه شرکت دیگه سرویس میده ؟
اگه اینطوری بود خوب میرفتیم شبکیه سرویس میگرفتیم!
البته شنیده بودم که شاتل کم فروشی میکنه ولی دلیل شما واسه انتخاب ندا چیه؟ شبانه شاتل 1 تا 8 صبحه ولی توی سایت نداگستر حرفی از شبانه نزده چرا
واسه اینکه شبانه جفتشون مزخرفه ولی ندا بازم واسه بعضیا شبانه خوب داره(100 تا یکی)
روزانه شاتل سرعتت 50-60 هست واسه سرویس 128 اما صبا 120-130
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
نمیدونم چرا اما میدونم که از 3 تا 7 هست
واسه اینکه شبانه جفتشون مزخرفه ولی ندا بازم واسه بعضیا شبانه خوب داره(100 تا یکی)
روزانه شاتل سرعتت 50-60 هست واسه سرویس 128 اما صبا 120-130
سلام سرویس منم یگ مگ ویژه( 1تا 10 صبح) هست که 26 تومن برا یه ماه هستمیشه مشخصات سرویستون رو بگید.؟ سرویس من هم 1 مگه. ولی سرعت به زور شبا به 50 میرسه. ساعت 8 تا 10 هم که گفتید امتحان کردم. بازم فرقی نکرد. سرعت افتضاح.![]()
اون مشکل هم که ازم کم کرده 8 تا 10 به خاطر این بود که ساعت پنل 4 ثانیه احتلاف داشت با ساعت pc من و به خاطر 4 ثانیه 250 مگ سه روز پشت سر هم از من کرده بود

سلام
دوستان ADSL کدوم شرکت سرعت خوبی داره و کمتر قطعی و دنگ و فنگ داره!؟ من اهل دانلود و شبانه هم نیستم فقط میخوام سرعت روزانش یعنی 128 ش خوب باشه!؟
ممنون
درود...
شما اگه فقط روزانه برات مهمه صبا بگیر .
سلام
دو شب هست که پیشگامان از ساعت 1:15 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!
سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند ؟
خواهشا دوستان اعلام وضعیت کنند.
مرسی
تجربه این چند شب من:سلام
دو شب هست که پیشگامان از ساعت 1:15 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!
سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند ؟
خواهشا دوستان اعلام وضعیت کنند.
مرسی
حوالی ساعت یک شب سرعت بهه شدت افت میکنه حتی حدود 15
ساعت 3 یکم بهتر میشه و تا 50 میاد
حدود ساعت 5 به بعد میشه 80 الی 90
و اما اون قعطی که شما میگی هیچ صفحه ای باز نمیشه دو روز حداقل یکی دوبار پیش میاد برای من
من هر چی زنگ میزنم جواب درست حسابی نمیدند !
خواهشا همه زنگ بزنند بهشون بلکه رسیدگی کنند !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)