تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: گوشی حدود 350 تومان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببین همین گلکسی هیچ چیز خاصی نسبت به ایکس10 نداره فقط صفحه نمایش S Amoled داره که کیفیتش یه کم از ایکس10 بهتر هست و میزان رم بیشتر که 384 مگابایت در ایکس10 اصلا اذیت نمیکنه و مایش یه تسک کیلره.......
    ولی قیمتش خیلی بالاتره چون آپدیت های زیادی سامسونگ میده وچون ایکس10 مدت ها در1.6 و 2.1 موند قیمتش افت کرد اما گلکسی همیشه آپدیت بوده.
    دستتون درد نکنه بابت پاسخ
    الان این گالکسی قیمتش چنده؟

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سامسونگ کلا 3 تا نمایندگی رسمی فروش تو تهران داره:

فروشگاه شماره 1: خیابان حافظ پایین تر از جمهوری ، بازار موبایل ایران ، طبقه همکف ، شماره 228
    تلفن: 66727579 - 66347231

فروشگاه شماره2: شهرک غرب ، مجتمع تجاری گلستان شماره 172 غربی
    تلفن: 88088070 - 88083833

فروشگاه شماره 3: خیابان ولیعصر ، روبروی پارک ملت برج ملت ، طبقه همکف ، شماره 93
    تلفن:22021301-22021302

بقیه فروشگاهها که خودشون رو نمایندگی رسمی فروش می دونن (تو تهران) همه الکی هستن

اگه تهران هستید زنگ بزنید ببینید گوشی مورد نظرتون رو دارن ؟ بعد برید بخرید چون من Gio می خواستم بخرم گفتن 3 هفتس این گوشی برامون نیومده !

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چند ماه پیش دوستان از من گوشی در این رنج قیمت پرسیدن گفتم c7 نوکیا (البته اندرود نیست) را پیشنهاد دادم اون موقع همه می گفتم ویو سامسونگ که بالای 420 تومن بود و c7 حدودا 370 تومن الان c7 بازم 370 تومنه ولی مدل بالاتر ویو یعنی ویو تو 350 تومن....خلاصه من تو این رنج فیمت c7 رو هر چند خودم گوشی اندرودی دوست دارم پیشنهاد می کنم به خاطر فیلمبرداری واقعا شاهکارش صفحه لمسی عالی قابلیت وصل کردن فلش مموری به گوشی (و حتی وصل کردن و باز کردن سایر گوشی های نوکیا) .شارژ خوب باطری (در یک مصرف معمولی خداقل سه روز جواب می ده ..امکان شارژ کردن با یو اس پی (می تونی با یو اس پی به لپ تابت وصل کنی یا حتی اگه دستگاه پخش آهنگ ماشسنت فلش خور بود بزنی بهش شارژ می کنه حتی تلویزیون یا ----- فلش خور هم شارژش می کنه )...جی پی اس ش هم خوب کار می کنه ....اگه ماشینت فقط رادیو داشت می تونی با فرستنده اف ام گوشی آهنگات رو به رادیو روی فرکانس خواصی بفرستی ...............ولی واسه گیم شاید بازی زیادی نداره ....اکثر فرمت های پخش فیلم رو خودش. پشتسبانی می کنه ولی اونایی که پشنیبانی نمی کنه هیچ نرم افزاری براش وجود نداره ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله، کیفیت دوربینش واقعا عالی هست. فلشش هم خیلی خوبه. در تاریکی مطلق تو اتاق عکس گرفتم با فلش و نتیجه واقعا عالی بود. از نظر نقشه هم به نظر من کلی همین نقشه کاملی که داره ارزش داره. در مورد بازی هم بازی های سه بعدی و سنگین رو نمیدونم ولی تا دلتون بخواد بازی های خوب داره. همین بازی پرندگان خشمگین معروف رو به خوبی اجرا میکنه. خیلی ها الان فقط دنبال اندروید هستن ولی به نظر من اگر کسی نخواد که سیستم عامل لزوما اندروید باشه، C7 یکی از بهترین انتخاب ها تو این حدود قیمت ها هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

چند ماه پیش دوستان از من گوشی در این رنج قیمت پرسیدن گفتم c7 نوکیا (البته اندرود نیست) را پیشنهاد دادم اون موقع همه می گفتم ویو سامسونگ که بالای 420 تومن بود و c7 حدودا 370 تومن الان c7 بازم 370 تومنه ولی مدل بالاتر ویو یعنی ویو تو 350 تومن....خلاصه من تو این رنج فیمت c7 رو هر چند خودم گوشی اندرودی دوست دارم پیشنهاد می کنم به خاطر فیلمبرداری واقعا شاهکارش صفحه لمسی عالی قابلیت وصل کردن فلش مموری به گوشی (و حتی وصل کردن و باز کردن سایر گوشی های نوکیا) .شارژ خوب باطری (در یک مصرف معمولی خداقل سه روز جواب می ده ..امکان شارژ کردن با یو اس پی (می تونی با یو اس پی به لپ تابت وصل کنی یا حتی اگه دستگاه پخش آهنگ ماشسنت فلش خور بود بزنی بهش شارژ می کنه حتی تلویزیون یا ----- فلش خور هم شارژش می کنه )...جی پی اس ش هم خوب کار می کنه ....اگه ماشینت فقط رادیو داشت می تونی با فرستنده اف ام گوشی آهنگات رو به رادیو روی فرکانس خواصی بفرستی ...............ولی واسه گیم شاید بازی زیادی نداره ....اکثر فرمت های پخش فیلم رو خودش. پشتسبانی می کنه ولی اونایی که پشنیبانی نمی کنه هیچ نرم افزاری براش وجود نداره ...

یعنی کیفیت دورین c7 از X10 بهتر هستش؟
    نوکیا تا 400 گوشیه دیگه ای نداره؟ (آندروید بودن مهم نیست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

یعنی کیفیت دورین c7 از X10 بهتر هستش؟
    نوکیا تا 400 گوشیه دیگه ای نداره؟ (آندروید بودن مهم نیست)
    بله کیفیت دوربینc7 خیلی از ایکس10 بهتره!ولی فقط همین برتری رو داره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگر انروید بودن مهم نیست C7 انتخاب خوبیه (بعضی از ویژگی هاش ادم را وسوسه میکنه) گوشی گلکسی ایس هم هست عکس برداری خوب فیلم برداری افتضاح در کل گوشی خوبیه این دیگه بستگی به سلیقه تون هم داره تا حدی
    من خودم به ایکس 10 ترجیح میدم حالا هر چیز ببیشتری هم ایکس 10 میخواد داشته باشه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •