تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 88 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

انتقاد شديد رييس پورتو از وياس بوآس
    ترسيدي و به چلسي رفتي!

رييس باشگاه پورتو به وياس بوآس پيشنهاد داده بود، براي رفتن به باشگاهي بزرگ منتظر بماند ولي مربي 33 ساله اش از ترس اين باشگاه پرتغالي را ترك كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پينتو دا كوشتا از سرمربي تازه وارد آبيهاي لندن به شدت انتقاد كرد و گفت، آندره وياس بوآس دچار "عقده مورينيو" است. او فكر مي‌كند، وياس بوآس تنها از آن رو پورتو را به سرعت ترك كرد كه مي‌ترسيد، نتواند موفقيت ژوزه مورينيو را تكرار كند. از اين گذشته پرتغالي‌ها در ديدار سوپر جام اروپا بايد با بارسلونا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا بازي كنند.

دا كوشتا با مقايسه مورينيو و بوآس گفت: "آقاي خاص پس از قهرماني جام يوفا در سال 2003 توانست ليگ قهرمانان اروپا را نيز به دست بياورد. بوآس هم در نخستين فصل حضورش با پورتو توانست قهرماني ليگ برترو جام حذفي پرتغال و همچنين ليگ اروپا را از آن خود كند. فشار انتظارها چنان بالا بود كه وياس بوآس به لندن گريخت. او از روح مورينيو هراس داشت. دچار عقده بود و هنوز هم به آن مبتلاست. زماني كه مورينيو جام يوفا و ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورد، ديگر نخواست ادامه بدهد زيرا مي‌ترسيد ديگر نتواند اين پيروزي‌ها را تكرار كند."

داكوشتاي 75 ساله همچنين اين عقيده را داشت كه وياس بوآس نمي‌خواست با بارسلونا روبه‌رو شود. مسابقه‌اي كه بدون ترديد شكستي سنگين در دوران كاري‌اش به شمار مي‌آمد: "در گفت‌وگويي دو نفره از او پرسيدم، آيا از دريافت سه يا چهار گل از بارسلونا در ديدار سوپرجام اروپا مي‌هراسد. او هم پاسخ داد، اين نتيجه و حذف بد احتمالي از ليگ قهرمانان اروپا منجر خواهد شد تا ديگر كسي او را در پورتو نخواهد. به ياد مي‌آورم كه مورينيو با باخت 5 بر صفر برابر بارسلونا آغاز كرد ولي اين نتيجه مانع نشد تا او بهترين مربي جهان نشود."

پس از آن كه چلسي 15 ميليون يورو به حساب قهرمان ليگ اروپا واريز كرد، وياس بوآس توانست روانه استمفوردبريج شود: "او تقريبا از ماندنش مطمئن بود، ولي من برنامه دومي را هم داشتم و آن مربيگري ويتور پريرا در صورت جدايي وياس بوآس بود. به او گفتم، در شرايط عادي و با توجه به سن و سالي كه دارد، بايد در يك آكادمي فوتبال يا مدرسه فوتبال مربيگري كند و در 40 سالگي روانه باشگاهي بزرگ شود. او اكنون با پورتو تقريبا به همه چيز دست يافته و مي‌توانست بيش از اين هم برنده باشد. اگر پدرش بودم، همين حرف را به او مي‌زدم كه اكنون به عنوان رييس باشگاه و يك دوست به او مي‌گويم: "بايد يك سال ديگر را در پورتو مي‌ماندي. اگر در فوتبال به باشگاهي بزرگ فكر مي‌كني به رئال مادريد، بارسلونا يا منچستر يونايتد فكر كن و نه چلسي."

وياس بوآس پيش از آن كه در سال 2009 كارش را به عنوان سرمربي آغاز كند، در پورتو، چلسي و اينتر زير نظر مورينيو كار كرده بود.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن:
    مثل اینکه جو پورتو یه چیزی تو مایه های جو تیم های لیگ مملکت خودمونه!! انگار نه انگار که ویلاس بوآس برای پورتو تریبل کرده...!

2. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پستای چند هفته اخیر تاپیک رو خوندم همش به این اشاره شده بود که احتمال داره فلان بازیکن گرفته بشه یا اینکه دنبال فلان بازیکن هستیم. دریغ از خرید یه بازیکن
    الان ظاهرا بعضی از تیمای لیگ برتر دارن خوب خرج می کنن و امیدوارم چلسی هم زودتر بازیکنای مورد نظرشو بگیره و به روز آخر کشیده نشه و یه سری مشکلات پیش نیاد
    باید توی نقل و انتقالات خیلی عالی کار کنیم تا بتونیم فصل خوبی رو داشته باشیم
    به نظر من حداقل باید دو سه تا بازیکن خیلی درجه یک بگیریم مثل گرت بیل و یا اشنایدر
    کلا باید بازیکنایی گرفته بشن که خیلی به درد تیم بخورن نه بازیکنایی که فقط اسم بزرگی دارن ولی در اوج خودشون نیستن و به درد تیم نمی خورن

4. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

ژیرکوف: مسئولان دینامو مسکو با من تماس نگرفته اند

سایت گل - یوری ژیرکوف احتمال بازگشتش به روسیه و خبر پیشنهاد باشگاه دینامو مسکو را رد کرد.
    ژیرکوف که با رقم حدود 20 میلیون یورو به چلسی پیوست نتوانست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند گفته می شود قصد دارد این تیم را ترک کند.
    ژیرکوف می گوید:"هیچ تماسی از دینامو مسکو نداشته ام. اما باید بگویم اگر چیشنهاد مناسبی دریافت کنم چلسی را ترک خواهم کرد."
    "از یک طرف بازیکن چلسی هستم. چلسی یکی از بزرگترین تیم های اروپاست و بازی در آن برای هر بازیکنی افتخار بزرگی است. اما از طرف دیگر بعد از دو سال حضور در این تیم نتوانسته ام در ترکیب ثابت آن قرار بگیرم و اگر پیشنهاد خوبی از روسیه داشته باشم دلیل برای رد آن ندارم."
    "البته ترک چلسی بسیار سخت خواهد بود اما در حال حاضر پیشنهادی ندارم و در چلسی هستم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

این پستای چند هفته اخیر تاپیک رو خوندم همش به این اشاره شده بود که احتمال داره فلان بازیکن گرفته بشه یا اینکه دنبال فلان بازیکن هستیم. دریغ از خرید یه بازیکن
    الان ظاهرا بعضی از تیمای لیگ برتر دارن خوب خرج می کنن و امیدوارم چلسی هم زودتر بازیکنای مورد نظرشو بگیره و به روز آخر کشیده نشه و یه سری مشکلات پیش نیاد
    باید توی نقل و انتقالات خیلی عالی کار کنیم تا بتونیم فصل خوبی رو داشته باشیم
    به نظر من حداقل باید دو سه تا بازیکن خیلی درجه یک بگیریم مثل گرت بیل و یا اشنایدر
    کلا باید بازیکنایی گرفته بشن که خیلی به درد تیم بخورن نه بازیکنایی که فقط اسم بزرگی دارن ولی در اوج خودشون نیستن و به درد تیم نمی خورن
    اره وحید جون..به شدت تایید میشه ... از موقعی که کنیون مدیر اجرایی سابق تیم رفته خرید های چندان خوبی نداشتیم...این مدیر اجرایی حال حاضر هیچی حالیش نیست فکر کنم
    امیدوارم بتونیم بازیکن های بدرد بخوری رو بیاریم

7. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ایچران و برتراند تمدید کردند

جاش مک ایچران و ریان برتراند قرارداد های خود را امروز تمدید کردند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، دو بازیکن جوان و خوش آتیه تیم فوتبال چلسی امروز با حضور در دفتر باشگاه قرار داد های خود را تمدید کردند ، مک ایچران و برتراند که هر دو در تیم زیر 21 سال انگلستان نیز با هم همبازی می باشند ، به ترتیب قرارداد های خود را 5 و 4 سال تمدید کردند تا آینده آنها در چلسی رقم بخورد.

پ.ن : من یکی که عاشق مک ایچران بیدم ...کارش حرف نداره

9. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

افزاریش قیمت مودریچ

باشگاه چلسی باز هم برای بدست آوردن مودریچ از تیم تاتنهام پیشنهاد جدیدی داده است.

به گزارش کانون هواداران چلسی درایران ، در روزهای گذشته انتقال مودریچ به چلسی دیگر شبیه به داستان تکراری شده است ، این بار چلسی رقم قرار دادش را بالا برد تا شاید بتواند تاتنهامی ها را راضی به جدایی مودریچ کنند ، چلسی بعد از پیشنهاد کردن 22 و 27 میلیون پوند ، این بار 30 میلیون را برای این بازیکن در نظر گرفته است.
    حال باید منتظر باشیم تا ببینیم باشگاه تاتنهام و هری ردنپ چه عکس العملی خواهد داشت، آیا آنها دوباره این پیشنهاد را رد می کنند ؟ و یا 30 میلیون پوند را در ازای مودریچ دریافت خواهند کرد؟

پ.ن : باید یه عمل زیبایی هم بکنه

11. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

فرناندو تورس: فصل بعد می تواند شروع دوباره برای من باشد

سایت گل- فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی چلسی، تاکید کرد بازی های خوب پیش فصل نقش مهمی در آمادگی تیم خواهد داشت و معتقد است این بازی ها می تواند نشان دهد که تیم در فصل پیش رو تا چه اندازه می تواند موفق باشد.
    آندره ویلاس بواس، سرمربی جدید چلسی، دوران حضورش در این باشگاه را این هفته با پیروزی مقابل ویکامب واندررز آغاز کرد.
    آبی ها امروز مقابل پورتسموث قرار خواهند گرفت و سپس برای تور پیش فصل شان راهی اسیا خواهند شد. تورس معتقد است بازی های جدی و سخت پیش از آغاز فصل می تواند تاثیر مثبتی روی تیم داشته باشد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" داشتن چنین مسابقاتی بسیار خوب است. مهمترین مسئله آماده بودن و پیدا کردن بهترین فرم است تا بتوانیم فصل را به بهترین شکل ممکن آغاز کنیم.
    بازی کردن مقابل تیم های خوب، بسیار خوب است. ما در هنگ کنگ هم با تیم های لیگ برتری (استون ویلا و بلکبرن راورز) بازی خواهیم کرد و طبیعی است که روی این بازی ها تمرکز کنیم. ما می خواهیم در این دیدارها پیروزی شویم و نشان دهیم از سایر تیم ها بهتر هستیم. این اولین چالش ماست و می تواند نشان دهد که فصل خوبی خواهیم داشت یا نه."
    تورس که در ژانویه با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، نتوانست در نیم فصل دوم فصل قبل بازی های قابل قبولی برای آبی ها انجام دهد اما معتقد است می تواند این مسئله را در فصل اینده جبران کند.
    " احساس خوبی دارم. این یک فصل جدید است و می تواند یک شروع دوباره برای من باشد. فصل گذشته 4 ماه دشوار را پشت سر گذاشتم اما اکنون به خوبی جا افتاده ام و کاملا خوشحالم. احساس بهتری دارم و توانستم بعد از 5 سال بدون هیچ وقفه ای از تعطیلات تابستانی لذت ببرم. از زمانی که با خانواده ام سپری کردم، بسیار خوشحالم، استراحت کردم و برای شروع فصل آماده ام."

13. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض ویلاس بواس: اگر نتوانیم مودریچ را به خدمت بگیریم به دنبال گزینه های دیگر می رویم

سایت گل - آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی اعلام کرد اگر پیوستن لوکا مودریچ هافبک کروات تاتنهام به این تیم منتفی شود به دنبال گزینه های دیگر خواهد بود.
    چلسی تمام تابستان را به دنبال جذب مودریچ بوده و پیشنهاد اخیرا انها نیز برای جذب این بازیکن از سوی مسئولان تاتنهام رد شده است.
    ویلاس بواس می گوید:"ما نمی توانیم تمام پولمان را برای خرید مودریچ هزینه کنیم. ما بازیکنی در پست مودریچ می خواهیم اما می توانیم از یوسی بنایون در این پست استفاده کنیم. او بازیکن خوبی است و می تواند پاسخ نیازهای ما در این پست باشد."
    " مودریچ بازیکن تاتنهام است و این باشگاه می تواند هر تصمیم که می خواهد در مورد آینده این بازیکن بگیرد. اما رقمی که آنها برای فروش این بازیکن می خواهند رقمی نجومی است."

15. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

میگم چلسی تو فصل ترانسفر تونسته بازیکنی بگیره؟

چند وقتیه اخبار رو دنبال نکردم ...

17. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

لمپارد:
    تيم بسيار خوبي داريم
    بواس سبك جديدي را به چلسي آورده است
    از خريدهاي جديد منچستريونايتد هراسي نداريم

هافبك خلاق تيم ملي انگليس و چلسي بر اين باور است كه خريدهاي جديد و گران قيمت منچستريونايتد نمي‌تواند تهديدي براي آن‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، فرانك لمپارد، هافبك وسط چلسي با بيان اين كه سرمايه‌گذاري‌هاي زياد منچستريونايتد در فصل نقل و انتقالات امسال آن‌ها را نمي‌ترساند، تاكيد كرد كه چلسي بازيكن خوب و سرمربي شاخص و فوق العاده‌اي دارد.

روزنامه گاردين به نقل از لمپارد نوشت: منچستريونايتد در فصل نقل و انتقالات تابستاني بسيار فعال ظاهر شد و مبالغ نجومي‌اي را براي خريد بازيكنان طراز اول و شايسته صرف كرد، اما ما به خوبي مي‌دانيم كه تيم بسيار خوبي داريم.

هافبك تيم ملي فوتبال انگليس در ستايش از سرمربي جديد اين تيم گفت: وياس بواس، سرمربي جديد تيم طراوت و شادابي خاصي را به اردوي ما آورده است، در فصل آينده تيم بسيار خوبي خواهيم شد. هر چه سرمايه‌گذاري‌ منچستريونايتد زياد شود، مهم نيست. ما به تيم خود اطمينان داريم، بواس سبك و شيوه جديدي را به تيم آورده است. تمرينات بسيار فشرده و سريع است، اما بازيكنان در نهايت آرامش هستند.

پ.ن:
    از صحبت های فرانکی این جمله موج میزنه:
    فقط منچستر یونایتد و چلسی قهرمان میشن!
    یا فقط منچستر رو رقیب میدونه

19. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •