پیام خوان لاپورتا بمناسبت سالروز ترک باشگاه
منبع: ara.cat و سایت رادیو کاتالانیا
مترجم: شهریار امرایی FCBarca.IR
تبریک ، سپاس و بازهم سپاس از شما
سال گذشته در چنین روزی ، بعد ازپایان بردن تمام و کمال دو دوره ای که مقررات باشگاه اجازه میدادند ، از ریاست باشگاه کنار رفتم .من سال گذشته بعد از 7 سال تلاش پیگیر برای باشگاه ، بار دیگر به جایگاه یک عضو و یک هوادار پر شور و متعصب باشگاهمان برگشتم ، من این یک سال را با شور، با لذت فراوان ، و چرا نگویم که با احساس افتخار بخاطر کارهایی که در باشگاه انجام دادم گذراندم .
سال گذشته سالی فوق العاده و سرشار از موفقیت بود . ما چهارمین چمپیونز لیگ را فتح کردیم ، برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ شدیم و سوپرکاپ را ازآن خود کردیم ، تیم B بهترین رتبه تاریخش را کسب کرد ، در بسکتبال قهرمانی لیگ ، سوپرکاپ و لیگ کاتالانیا ، در هندبال قهرمانی اروپا ، لیگ و لیگ کاتالانیا و در هاکی قهرمانی اروپا و لیگ را ازآن خود کردیم . برنامه ریزی در فوتسال سرانجام در این فصل تا حدود زیادی ثمر داد و تمام جام های ممکن فتح شد . تیم های رده های پایه ای به پیشتازی در تمام دسته ها ادامه دادند ... و بالاتر از همه و بعنوان عصاره ی همه ، همچنان این تصویر را از باشگاه به تمام دنیا منتقل کردیم که سبک بازی و هویتمان منحصربفرد است . ما بیش از پیش ، دنیا را با چهره باشگاهمان آشنا کردیم و نشان دادیم هر جا نام بهترین ها مطرح میشود کشور کاتالانیا در صف اول قرار میگیرد .
با این همه موفقیت ، با این همه لذت ، تمام آن چیزی که من مایلم در روزی مثل امروز بیان کنم تبریک و سپاس از تمام آنهایی است که چنین موفقیت هایی را ممکن ساخته اند .
پیش از همه ، تبریک و سپاس از بازیکنان و مربیان ، آنها همیشه در صف اول تشکرها بوده اند و باید باشند ، سپاس از آنها بخاطر فداکاری هایشان ، بخاطر تلاش و تعهدشان ، بخاطر عشقشان به باشگاه و کشور کاتالانیا . خاطره انگیزترین لحظات سال های ریاست من قطعا آن لحظاتی است که این امکان را داشتم که در بسیاری از خوشحالی هایم در کنار بازیکنان و مربیان باشم . تبریک به آنها و سپاس از آنها بخاطر کمک به ساختن این تیم اصلی که بدون شک بهترین تیم تمام دوران است .
همچنین تبریک به تمام کارمندان باشگاه و سپاس از آنها ، من بخوبی میدانم که بدون کار بی وقفه آنها در پشت صحنه ، هیچ چیزی ممکن نبود .
تبریک و سپاس بسیار ویژه از تمام اعضاء و و طرفداران باشگاه . امسال ما با حمایت عالی ازعشق ابدیمان بارسا ، الگویی برای همه شدیم و نشان دادیم که حمایت کردن از تیم منافاتی با شور و هیجان و مبارزه با خشونت ندارد . سپاس ازآنها بخاطر اینکه در دام تحریکات احمقانه حریف نیفتادند . نهایتا تبریک و تشکر از هیئت مدیره و رئیس راسل که امسال مسئولیت و افتخار اداره کردن مقدرات باشگاه را بر عهده داشتند . من به مدد تجربه میدانم که این کار هرگز آسان نیست . مطمئنا وضعیت فعلی فقط محصول کار آنها نیست ، آنها باشگاه را دربالاترین و بهترین وضعیت تاریخ خود تحویل گرفتند و بخوبی توانستند که مسیر موفقیت را ادامه دهند . در حال حاضر مهمترین چیز همین قدردانی کردن است ، اختلافاتی که وجود دارد جایش اینجا نیست و مختص زمانی دیگر است . در مورد وضعیت اقتصادی ، ما در مجمع آتی نمایندگان باشگاه که جای چنین بحث هایی است در مورد جایگزینی بنیاد (قطر) به جای قرارداد یونیسف که بزرگترین قرارداد موسسه بارسلونا بود بحث خواهیم کرد و اختلافات را آنجا مطرح خواهیم کرد . همچنین آنجا زمانی که بودجه سال آینده ارائه شود ، در مورد سهم و آینده تیم های حرفه ای و آماتور باشگاه بحث خواهیم کرد . در مورد مبارزه با خشونت و خطر زنده شدن تجربیات قبلی صحبت خواهیم کرد . در مورد اینکه نحوه واکنشمان به اتهاماتی که به بازیکنان و مربیانمان زده میشود چگونه باشد به بحث خواهیم نشست . در مجمع در مورد هر آنچه که لازم است مورد بحث واقع شود از جمله مانورهای ناشایستی که برای بدنام کردن من و همکارانم صورت گرفت ، یا حذف یوهان کرویف پدر فلسفه فعلی بازی بارسا ، صحبت خواهیم کرد .
تصورم این است که اکنون زمان خوشحالی است ، زمان لذت بردن از تمام موفقیت های 12 ماه گذشته و چند سال اخیر است . زمان قدردانی از تمام کسانی است که شایسته قدردانی هستند . من فکر می کنم که اکنون رئیس و مدیران فعلی اساسا ممنون آنهایی هستند که بهترین بارسای تاریخ را از آنها به ارث بردند . شاید آنها روش خاص خود را برای قدردانی داشته باشند اما من مطمئنم که در خلوت خودشان عمیقا قدردان هستند ... آنها باید کمی احساس قدردانی [در انظار عمومی] داشته باشند .
یکبار دیگر سپاس و تبریک به آنهایی که عضوی از خانواده بزرگ بارسا هستند . من بر خود می بالم که عضوی از این خانواده هستم و بسیار خوشحالم که چند سالی امکان آن را داشته ام که به بزرگتر شدن و معتبرتر شدن این مجموعه در سراسر جهان کمک کنم .
زنده باد بارسا و جاوید باد کاتالانیا