تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 428 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bibi Gol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آزاد آبـــاد !!!

پيش فرض

ببخشید چطوری می توان برای تفنگ هدف بسازیم یعنی دوربین دار باشه لطفا کمک کنید بعد از ساخت دشمن شکلی که خود موتور میزاره عوض کرد و همینطور اندازه دشمن و بعد چطوری میشه بازی را سوم شخص کرد لطفا روی اخرین درخواست کمی بیشتر مایه بزاردی اگر میشه فیلم باشه از youtube ممنون از لطف شما با تشکر.
    Last edited by Bibi Gol; 12-07-2011 at 21:30.

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

می خواهم 2 تا دشمن کنار هم بزارم ولی نمیشه اون کار هایی که باید بکنیم را انجام می دم ولی بازهم همان یکی میاد چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by 2lombe; 13-07-2011 at 13:18. دليل: درخواست دوست عزیزBZ7 برای پاسخ به درخواست من

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

ببخشید من یه مشکل دارم وقتی یه دشمن میسازم که شکل سیب مشیه بعد از امتحان کار می نه ولی می خواهم یه دوشمن دیگه کنار اون یکی دشمن بزارم نمیشه و همان یه دشمن باقی می مونه چه کار کنم راعنمایی کنید
    دادش ویرایش کن اینو اصلا معلوم نیست چی نوشتی !

4. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یه کم برام بیشتر از unreal script میگید؟ دقیقا چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟
    خودش یه زبان برنامه نویسی خاصه ؟ برای یاد گیریش باید زبان دیگه ای هم بلد باشیم ؟
    اموزشگاهی پیدا میشه برای این زبان؟( فکر نکنم XD )
    ممنون اگه جواب بدید

داره خودمونی میشه cheshmak.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام
    باید چیکار کنم تا درخت و صخره و ... خاصیت جامد بودن پیدا کنن تا کارکتر از داخلشون رد نشه
    ببخشید اگه نامفهوم بود

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستانم ن بدجور گیر کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم . طبق این اموزش پیش میرم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی نمیدونم چرا هر کار میکنم کدها هیچ تاثیری تو بازی ندارن .

مراحل کار من :
    اول کد نویسی ( 100 درصد کدها درسته )
    بعد از Buld. رو انتخاب میکنم ( Nfiger )
    بعد فایل UDKGame.ini رو پیدا میکنم و خط کد ModPackages=MasteringUnrealScript در جای درستش اضافه میکنم .
    بعد روی Debug کلیک میکنم ( تنظیمات درسته )

ولی نمیشه . دیوونه شدم دیگه

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام
    باید چیکار کنم تا درخت و صخره و ... خاصیت جامد بودن پیدا کنن تا کارکتر از داخلشون رد نشه
    ببخشید اگه نامفهوم بود
    تو پنجره StaticMash Editor ( دو بار رویه مدل تو کانتنت بروزر کلیک کن تا باز بشه ) از منوی Collision یکی رو انتخاب کن
    هر کدومش یه نوع کلیژنی میده به مدل که برایه مدلهای نامنظم که شکله خاصی نداره Auto Convex Collision

ویرایش :

انتخاب گذینه Block_All در بخش Collision
    Last edited by Reza Azimy_RW; 15-07-2011 at 13:56.

9. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به دوستان باحال دوستدار ساخت بازی
    من چند وقتی میشه که به یه مشکل اساسی برخورد کردم
    مشکل اینه که وقتی فایل psk رو اینپورت می کنم و بعد هم فایل psa رو واسه انیمیتش اینپورت میکنم به دو مشکل برخورد میکنم

1- رو بعضی از کاراکتر ها animatam روی کاراکتر اجرا نمیشه ، یعنی کاراکتر animat رو اجرا نمی کنه .
    2-روی بعضی دیگه از کاراکتر ها که تست میکنم animat اجرا میشه ولی نه به شکل درست یعنی تعداد problem هاش زیاد هست .

فیلم Training_MirrorTables رو هم دیدم ولی تعداد problem هایی که واسه من ظاهر میشه بیش از این حرف هاست ؟

راستش توی همین فیلم هم نفهمیدم که skel mirror tables رو بر چه اساسی رفع problem میکنه.

[کاراکتر من توی مایا هست و موقع اکسپورتش هم روی z میبرمش و توی آنریل اینپورت میکنم ]

با سواد های انجمن کمک کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام بچ ها من به این مشکل برخوردم کسی میدونه اشکال از کجاس ممنون

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

اینجا چه خبره؟!!!!!!!!!!!!!!!
    چقدر سوال بیجواب مونده؟!!!!
    از بچه ها دیگه کسی نیس جواب بده؟
    خوب من فقط الان هستم تا جایی که بتوونم جواب میدم از اونایی که نمیتونم هم عذر خواهی میکنم:
    بخشید چطوری می توان برای تفنگ هدف بسازیم یعنی دوربین دار باشه لطفا کمک کنید بعد از ساخت دشمن شکلی که خود موتور میزاره عوض کرد و همینطور اندازه دشمن و بعد چطوری میشه بازی را سوم شخص کرد لطفا روی اخرین درخواست کمی بیشتر مایه بزاردی اگر میشه فیلم باشه از youtube ممنون از لطف شما با تشکر
    خوب این سوالایی که شما پرسیدی هر کدوم یه خروار جوب داره اولی مربوط میشه به طراحی هاد تو بازی که میتونی یه نیم نگا به لینک زیربندازی(البته امیدوارم فلش , اکشن اسکریپت و یکم آنریل اسکریپت بلد باشی):
    کد:
    برای عوض کردن پلیرنمیتونم کمکت کنم چون فکر کنم تقریبا هیچی از آنریل اسکریپت (شاید از udk) نمیدونی!!!(امیدوارم توهین نکرده باشم)
    برای دوربین سوم شخص تو همون یوتیوب یه سرچ بکن تقریبا هر کس کیسمت یاد گرفته یه آموزش گذاشته ...حتما پیدا میکنی.
    می خواهم 2 تا دشمن کنار هم بزارم ولی نمیشه اون کار هایی که باید بکنیم را انجام می دم ولی بازهم همان یکی میاد چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی چی؟یعنی میخوای با یه پلیر استارت دوتا بات بیاد؟یا دوتا پلیر استارتو کنار هم میزاری ارور میده؟
    دوستان یه کم برام بیشتر از unreal script میگید؟ دقیقا چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟
    خودش یه زبان برنامه نویسی خاصه ؟ برای یاد گیریش باید زبان دیگه ای هم بلد باشیم ؟
    اموزشگاهی پیدا میشه برای این زبان؟( فکر نکنم XD )
    ممنون اگه جواب بدید
    خوب تقریبا برای هر کاری باید از آنریل اسکرپت استفاده کنی دیگه....نمیدونم چیو توضیح بدم.....لینک زیرو بخون:
    کد:
    دوستانم ن بدجور گیر کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم . طبق این اموزش پیش میرم
    رضا داداش جواب تو رو تو چت میدم الان وقت زیغه.
    من چند وقتی میشه که به یه مشکل اساسی برخورد کردم
    مشکل اینه که وقتی فایل psk رو اینپورت می کنم و بعد هم فایل psa رو واسه انیمیتش اینپورت میکنم به دو مشکل برخورد میکنم

1- رو بعضی از کاراکتر ها animatam روی کاراکتر اجرا نمیشه ، یعنی کاراکتر animat رو اجرا نمی کنه .
    2-روی بعضی دیگه از کاراکتر ها که تست میکنم animat اجرا میشه ولی نه به شکل درست یعنی تعداد problem هاش زیاد هست .

فیلم Training_MirrorTables رو هم دیدم ولی تعداد problem هایی که واسه من ظاهر میشه بیش از این حرف هاست ؟

راستش توی همین فیلم هم نفهمیدم که skel mirror tables رو بر چه اساسی رفع problem میکنه.

[کاراکتر من توی مایا هست و موقع اکسپورتش هم روی z میبرمش و توی آنریل اینپورت میکنم ]
    علیک
    من با مایا فوق العاده کم کار کدم ولی برای درست ایمپورت شدن انیمیت فایل رو به صورت FBX ایمپورت کنین. اگه پلاگینشو نداری از اینجا بگیر:
    کد:
    سلام بچ ها من به این مشکل برخوردم کسی میدونه اشکال از کجاس ممنون
    من اصلا متن اور رو نمیبینم....

13. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •