تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2588 از 3195 اولاول ... 158820882488253825782584258525862587258825892590259125922598263826883088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,871 به 25,880 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان فک کنم یه امیدهایی داره زنده میشه

به نقل از فروم
      محتوای مخفی: xecuter 
    http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=66437&page=26
    و
      محتوای مخفی: Ubergeek 
    http://team-xecuter.com/forums/member.php?u=38963

اینجور که برمیاد c4 زندست و داره رو FW کار میکنه که این یارو گفته یک ورژن دیگری از FW امروز بدستش میرسه و به مرز آماده شدن رسیده.

فقط موندیم دلیل توقف تولید PCB چی بوده . راه حل ساده تری پیدا شده (امیدوارم) یا .. در کل فقط صبر چاره کارهست
    yadam.nemiad عزیز مث اینکه من و شما داریم با هم اطلاع رسانی می کنیم اون طرف هم من بعد شما پست زدم.
    پیرو پست قبلی،جناب Ubergeek این پست رو هم داده :
    ill post a guide tomorrow - relax
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قضیه اینه که راجع به فلاش کردن fw 0225 پرسیدن و اون هم گفته فردا راهنماش رو میزارم .
    پس میشه گفت Fw آماده است ولی کیت تموم شده.
    امیدوارم نیازی به سخت افزار خاصی نباشه.

2. 3 کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی فقط مایکروسافت عقلش رسیده که همه 24 ساعته online هستند؟ سونی عقلش نرسیده که اومده باتری گذاشته رو مادربوردش. عجب دلایلی ادم میبینه تو این فروم

این واقعاً یک نقطه ضعف محسوب میشه واسه xbox
    بله اتفاقا این میتونه دلیل خوبی باشه واسه ساعت نذاشتن تا ملت همیشه تو لایو on باشن خیلیم فکر زیرکانه ای هست و بنظر من از زرنگی این کارو کردن نه لینکه ضعفی باشه...کمی دقت کنی میفهمی اینکارشون از خیلی ابعاد بنفعشون هست چون ملتو مجبور میکنه که تو لایو on بشن و شاید از این طریق بتونن بر سیستم کپی رایت بیشتر نظارت کنن.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بله اتفاقا این میتونه دلیل خوبی باشه واسه ساعت نذاشتن تا ملت همیشه تو لایو on باشن خیلیم فکر زیرکانه ای هست و بنظر من از زرنگی این کارو کردن نه لینکه ضعفی باشه...کمی دقت کنی میفهمی اینکارشون از خیلی ابعاد بنفعشون هست چون ملتو مجبور میکنه که تو لایو on بشن و شاید از این طریق بتونن بر سیستم کپی رایت بیشتر نظارت کنن.
    یعنی فقط به خاطر اینکه تاریخ کنسول بهم نخوره !؟

5. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

yadam.nemiad عزیز مث اینکه من و شما داریم با هم اطلاع رسانی می کنیم اون طرف هم من بعد شما پست زدم.
    پیرو پست قبلی،جناب Ubergeek این پست رو هم داده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قضیه اینه که راجع به فلاش کردن fw 0225 پرسیدن و اون هم گفته فردا راهنماش رو میزارم .
    پس میشه گفت Fw آماده است ولی کیت تموم شده.
    امیدوارم نیازی به سخت افزار خاصی نباشه.
    این قضیه اینقدر کشدار شده که دیگه داره عقده میشه همه میخوایم زودتر یک نتیجه راحت و کم هزینه و کم دردسر پیدا کنیم

خسته نباشی دوست عزیز

7. این کاربر از yadam.nemiad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

احتمالش بالای 80% هست.

چون Windows 8 قرار هست به صورت Next عرضه بشه پس باید شاهد تغییرات کاملا اساسی باشیم.

یعنی دقیقا چیزی که ما قبلا در موردش بحث میکردیم سره اینکه ویندوز ها هماهنگی خوبی با Game ندارن الانه MS داره رو این قضیه به طور جد کار میکنه.

البته هیچ وقت این سیستم عامل رو جوری طراحی نمیکنه که بدون نقص باشه چون روی نسل بعد کنسول هاش ممکنه تاثیر سوء بزاره.

SONY باید تو طراحی نسل بعدش یک فکر اساسی رو انجام بده وگرنه با این وقایعی که پیش بینی میشه PS4 از بدو ورودش شکست خورده به حساب میاد.
    خوب یهنی چی یهنی ما با کامپیوترم میتونیمx360بازی کنیم.............آخه یعنی چی.من که فکر میکنم شایعست

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی فقط به خاطر اینکه تاریخ کنسول بهم نخوره !؟
    ساعت نذاشتن میتونه یه بهانه ای باشه واسه این که همیشه تو محیط لایو باشی .....

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------

خوب یهنی چی یهنی ما با کامپیوترم میتونیمx360بازی کنیم.............آخه یعنی چی.من که فکر میکنم شایعست
    اگه اینجوری باشه که همه باید با کنسول ها خداحافظی کنن عجیب بنظر میرسه

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت نذاشتن میتونه یه بهانه ای باشه واسه این که همیشه تو محیط لایو باشی .....

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------

اگه اینجوری باشه که همه باید با کنسول ها خداحافظی کنن عجیب بنظر میرسه
    عزیز دل، من به لایو وصل نشم هم ساعتم هیچوقت به هم نمیخوره. دلیلشم اینه که من از برق نمیکشمش هیچوقت- . مگه اینکه برق بره که اونم همیشگی نیست. پس من یکی مجبور نیستم به لایو وصل شم و مطمئن هستم که تنها نیستم. کلاً با به هم زدن ساعت نمیشه ملت رو مجبور به استفاده از لایو کرد. حالا نظر شما محترم واسه خودت

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

منم موافقم. اگه اینجور باشه دیگه چیزی به نام" بازی انحصاری xbox "معنیشو از دست میده

11. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم موافقم. اگه اینجور باشه دیگه چیزی به نام" بازی انحصاری xbox "معنیشو از دست میده
    حالا آنچنانی هم انحصار نیست یه Geow از این همه بازیهاش بنظر من ارزش داره در ضمن الان خیلی ها دارن X360 رو روی PC بازی میکنن Emulater خیلی وقت هست اومده!

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا آنچنانی هم انحصار نیست یه Geow از این همه بازیهاش بنظر من ارزش داره در ضمن الان خیلی ها دارن X360 رو روی PC بازی میکنن Emulater خیلی وقت هست اومده!
    مگه فقط GeOW هست؟ کلی بازی دیگه هم هست. ولی بحث emulator جداست. واسه PS3 هم emulator هست. اما اینجوری دیگه مایکروسافت نمیتونه روی بازی های انحصاریش تبلیغ کنه ( اینجور که سونی داره میکنه ). چون اگه یکی بخواد ملاک خریدن xbox رو بازی های انحصاریش قرار بده و در غیر اینصورت بره مثلاً PS3 بگیره (مثلاً ) 100 درصد میره PS3 میگیره و بازیهای xbox رو تو PC بازی میکنه. کلاً اگه اینجوری باشه راستش یعنی xbox360 منقرض شده. چون همه الان PC دارن. چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که برن Xbox بخرن؟ اگه بحث انلاین بازی کردن باشه که بدون شک مایکی انلاین xbox رو هم میتونه با PC یکپارچه کنه ( همین حالاشم هم تو Windows Phone قسمت xbox هست هم توی ویندوز game center هست )

================================================== ============================

بچه ها کسی dynasty warrior 7 رو تو xbox بازی کرده؟ جالب هست؟ گرافیکش چطوره؟ میارزه؟ افت فریمش خیلی هست؟ من با 5 و 6 تو PS2 خیلی حال کردم
    Last edited by sony_W810i; 13-07-2011 at 11:56.

14. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

مگه فقط GeOW هست؟ کلی بازی دیگه هم هست. ولی بحث emulator جداست. واسه PS3 هم emulator هست. اما اینجوری دیگه مایکروسافت نمیتونه روی بازی های انحصاریش تبلیغ کنه ( اینجور که سونی داره میکنه ). چون اگه یکی بخواد ملاک خریدن xbox رو بازی های انحصاریش قرار بده و در غیر اینصورت بره مثلاً PS3 بگیره (مثلاً ) 100 درصد میره PS3 میگیره و بازیهای xbox رو تو PC بازی میکنه. کلاً اگه اینجوری باشه راستش یعنی xbox360 منقرض شده. چون همه الان PC دارن. چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که برن Xbox بخرن؟ اگه بحث انلاین بازی کردن باشه که بدون شک مایکی انلاین xbox رو هم میتونه با PC یکپارچه کنه ( همین حالاشم هم تو Windows Phone قسمت xbox هست هم توی ویندوز game center هست )

================================================== ============================

بچه ها کسی dynasty warrior 7 رو تو xbox بازی کرده؟ جالب هست؟ گرافیکش چطوره؟ میارزه؟ افت فریمش خیلی هست؟ من با 5 و 6 تو PS2 خیلی حال کردم
    ب
    بابا اصلا همچین چیزی نمیشه کلا شایعست.................اون موقع به قول شماX360منقرض میشه..اونموقع ماکرو بدبهت میشه که................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •