تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2584 از 3195 اولاول ... 158420842484253425742580258125822583258425852586258725882594263426843084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,831 به 25,840 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان قیمت این xbox slim های کپی خور تا ماه های اینده پایین میاد؟؟احتمالش هست؟؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان قیمت این xbox slim های کپی خور تا ماه های اینده پایین میاد؟؟احتمالش هست؟؟
    با این اوضاع کیشمیشی بازار میتونم بهت بگم:
    I'm sorry

3. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه خبر یا دروغ : الان زنگ زدم به یکی از این فروشندا که خیلی متاسفانه کلاه برداره ( چند وقت پیشا رفته بودم اونجا یکی اومد گفت بازیه کپی شده ی ps3 میخوام گفت اینا هست 10 تومن . و بازیه 3 تومنی را بهش 10 تومن فروخت ) بهش گفتم که از ه ک 0225 چه خبر گفت اونایی که تا برج 7 ساخته شدند ه ک شدند . بهش گفتم 0225 را میگم گفت آره همینا ه ک شد ( ه ک نرم افزاری) گفتم از من برج 8 ساخته شده گفت پس 0500 هست که حدود سه ماه دیگه ه کش میاد !!!!!!! راست میگه ؟
    بعد بهش گفتم که x360key دارید گفت اونا هنوز تو ایران نیومده و زیاد هم کاربرد نداره ! بازم راست میگه ؟
    چرند گفته .

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

من چند وقته به این تاپیک سر میزنم بلکه اطلاعاتی دستم بیاد ...
    ولی یکم پیچیدس D:

میشه یه اطلاعاتی کاملی به من بدید ؟ ک اصلا این X360key چیه ؟ چی کار میکنه ؟ و اگه محدودیت زمان داره چند وقت کار میکنه ؟ همه بازی های کپی رو باز میکنه ؟

یه سوال دیگه هم دارم . اگه این Xbox های اسلیم . کپی خور شه ... قیمتش بیشتر میشه ؟ آخه یه مغازه دار به من گفت میکشه تا 900 تومن ...
    360Key یک چیپ هستش که بین درایو دستگاه و مادربورد قرار میگیره و یک پنل خارجی هم داره و ایمیج بازی ها رو جای بازی اصل مونت میکنه به درایو و با همه جور کنسولی هم سازگاری داره ، مهم ترین خاصیتش هم اینکه که میشه بازی ها رو مستقیم از روی یک هار اکسترنال اجرا کرد و البته عرضه هم شده قیمتش هم 100 یورو هست .
    محدودیت زمانی نداره و همه جور بازی رو اجرا میکنه برای آپدیت کردنش هم نیازی نیست در دستگاه رو دوباره باز کنید و از همه مهم تر خود درایو کنسول رو دستکاری نمیکنید - در نتیجه میشه با کمی حوصله و بدون خراب کردن هولوگرام گارانتی کنسول رو با گارانتی نگه داشت .
    یکی دیگه از خوبی هاش اینه که میتونید باهاش لینوکس روی کنسول اجرا کنید و اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید بازی ها رو مستقیم از روی اینترنت اجرا کنید ، بدون نیاز به دانلود کردن .
    در حال حاضر هم لایو رو پشتیبانی نمیکنه ولی اون هم به زودی .

توی ایران هیچی بعید نیست ! شاید گرون بشه .

5. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سیلوم علیک
    آقا چرا اصلا بازی جدید واسه ایکس باکس نمیاد.....هان.................
    ازlt+2خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سیلوم علیک
    آقا چرا اصلا بازی جدید واسه ایکس باکس نمیاد.....هان.................
    ازlt+2خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چون الان تابستونه و تو تابستون بازی خوب عرضه نمی شه .

8. این کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ا . لیمبو داره واسه pc هم میاد تو par di sgame زده تا 22 روز دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

360Key یک چیپ هستش که بین درایو دستگاه و مادربورد قرار میگیره و یک پنل خارجی هم داره و ایمیج بازی ها رو جای بازی اصل مونت میکنه به درایو و با همه جور کنسولی هم سازگاری داره ، مهم ترین خاصیتش هم اینکه که میشه بازی ها رو مستقیم از روی یک هار اکسترنال اجرا کرد و البته عرضه هم شده قیمتش هم 100 یورو هست .
    محدودیت زمانی نداره و همه جور بازی رو اجرا میکنه برای آپدیت کردنش هم نیازی نیست در دستگاه رو دوباره باز کنید و از همه مهم تر خود درایو کنسول رو دستکاری نمیکنید - در نتیجه میشه با کمی حوصله و بدون خراب کردن هولوگرام گارانتی کنسول رو با گارانتی نگه داشت .
    یکی دیگه از خوبی هاش اینه که میتونید باهاش لینوکس روی کنسول اجرا کنید و اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید بازی ها رو مستقیم از روی اینترنت اجرا کنید ، بدون نیاز به دانلود کردن .

ممنون از پست مفیدتون ...

خب فرقش با کپی خور کردن چیه ؟ فقط قیمت ؟
    اینجور ک به نظر میاد این X360key بهتر از کپی خور کردنه ... درسته ؟

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان قیمت x360 slim 4gb کپی خور شده اک تو بازار چنده؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان قیمت x360 slim 4gb کپی خور شده اک تو بازار چنده؟؟
    750 به بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خبر جدید در مورد X360key :
    Development Update: Liteon 0401 support added, awaiting testing!

مورد 4 رو کی گفته؟منبعو میگی
    والا من اینجا خوندم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شایدم من بد فهمیدم
    البته تو همون صفحه یکی دیگه ازتستر ها گفته فعلا آماده نمیشه که این هم این رو گفته.این همونیه که فیلم باگ fw رو منتشر کرد .درسته ؟!

واقعا اومده ؟؟ من هیچ رویویی ازش ندیدم البته سرچ هم نکردم ولی تو سایتها preorder بود!! هر چند قرار بود 24 جوئن بیاد
    بعدش برای گرفتن DVDkey و ریختن رو x360key و اتصال کابل رابط ،باید دستگاه باز بشه.(اونجور که من فهمیدم)

من فکر می کنم c4 دیگه کم آورده برای -- کردن بیخیالشون شده یا توسط ماکروسافت ترورش کردن .
    دوستمون hacker3000 گفتن 360کی محدودیت زمانی داره !!! درسته ؟ اگه اینطوریه که به درد نمی خوره .
    c4 کم نیاورده ولی احتمالا ما کم بیاریم

دوستانی که 0225 دارن،به نظر میرسه 2 راه وجود داره:
    1-خرید pcb یا pro kit که اگه الان بگیریم باید تا اومدن fw که ممکنه فردا باشه یا یه ماه دیگه صبر کرد یا میشه موقعی که از -- نهایی مطمئن شدیم،بگیریمش.
    2-گرفتن X360key با مزیت استفاده از هارد.
    راه اول ارزونتر هست و دومی مقداری گرونتر.
    در هر 2 حالت اگه وایسیم از فروشنده بگیریم ممکنه خیلی گرون در بیاد(در صورت وجود مذل چینی pcb شاید ارزونتر بشه) میشه به یکی از وارد کننده ها سفارش داد مثلا 10 تا بگیریم که هزینه ارسال تقسیم بشه.

14. 3 کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •