دوستان قیمت این xbox slim های کپی خور تا ماه های اینده پایین میاد؟؟احتمالش هست؟؟
دوستان قیمت این xbox slim های کپی خور تا ماه های اینده پایین میاد؟؟احتمالش هست؟؟
با این اوضاع کیشمیشی بازار میتونم بهت بگم:
I'm sorry
چرند گفته .
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
360Key یک چیپ هستش که بین درایو دستگاه و مادربورد قرار میگیره و یک پنل خارجی هم داره و ایمیج بازی ها رو جای بازی اصل مونت میکنه به درایو و با همه جور کنسولی هم سازگاری داره ، مهم ترین خاصیتش هم اینکه که میشه بازی ها رو مستقیم از روی یک هار اکسترنال اجرا کرد و البته عرضه هم شده قیمتش هم 100 یورو هست .
محدودیت زمانی نداره و همه جور بازی رو اجرا میکنه برای آپدیت کردنش هم نیازی نیست در دستگاه رو دوباره باز کنید و از همه مهم تر خود درایو کنسول رو دستکاری نمیکنید - در نتیجه میشه با کمی حوصله و بدون خراب کردن هولوگرام گارانتی کنسول رو با گارانتی نگه داشت .
یکی دیگه از خوبی هاش اینه که میتونید باهاش لینوکس روی کنسول اجرا کنید و اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید بازی ها رو مستقیم از روی اینترنت اجرا کنید ، بدون نیاز به دانلود کردن .
در حال حاضر هم لایو رو پشتیبانی نمیکنه ولی اون هم به زودی .
توی ایران هیچی بعید نیست ! شاید گرون بشه .
سیلوم علیک
آقا چرا اصلا بازی جدید واسه ایکس باکس نمیاد.....هان.................
ازlt+2خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون الان تابستونه و تو تابستون بازی خوب عرضه نمی شه .
ا . لیمبو داره واسه pc هم میاد تو par di sgame زده تا 22 روز دیگه
ممنون از پست مفیدتون ...
خب فرقش با کپی خور کردن چیه ؟ فقط قیمت ؟
اینجور ک به نظر میاد این X360key بهتر از کپی خور کردنه ... درسته ؟
750 به بالا
خبر جدید در مورد X360key :
Development Update: Liteon 0401 support added, awaiting testing!
والا من اینجا خوندم :شایدم من بد فهمیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تو همون صفحه یکی دیگه ازتستر ها گفته فعلا آماده نمیشه که این هم این رو گفته.این همونیه که فیلم باگ fw رو منتشر کرد .درسته ؟!
واقعا اومده ؟؟ من هیچ رویویی ازش ندیدم البته سرچ هم نکردم ولی تو سایتها preorder بود!! هر چند قرار بود 24 جوئن بیاد
بعدش برای گرفتن DVDkey و ریختن رو x360key و اتصال کابل رابط ،باید دستگاه باز بشه.(اونجور که من فهمیدم)
c4 کم نیاورده ولی احتمالا ما کم بیاریم
دوستانی که 0225 دارن،به نظر میرسه 2 راه وجود داره:
1-خرید pcb یا pro kit که اگه الان بگیریم باید تا اومدن fw که ممکنه فردا باشه یا یه ماه دیگه صبر کرد یا میشه موقعی که از -- نهایی مطمئن شدیم،بگیریمش.
2-گرفتن X360key با مزیت استفاده از هارد.
راه اول ارزونتر هست و دومی مقداری گرونتر.
در هر 2 حالت اگه وایسیم از فروشنده بگیریم ممکنه خیلی گرون در بیاد(در صورت وجود مذل چینی pcb شاید ارزونتر بشه) میشه به یکی از وارد کننده ها سفارش داد مثلا 10 تا بگیریم که هزینه ارسال تقسیم بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)