تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 514 از 515 اولاول ... 14414464504510511512513514515 آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستانی که در مورد دانشگاه شیراز به من اطلاعات دادن...

بیخیالش شدم! هم خیلی دوره (1300-1400 کیلومتر) هم اینکه نمی ارزه این رتبه به این بالایی! تهران هم نزدیک تره هم رتبه اش خوب تره...(راحتتره)

اقا واسه دانشگاه تهران مهندسی مکانیک ( اونی که با موتور خودرو سر و کار داره) و برق یا الکترونیک چه رتبه ای لازمه؟

شیراز یعنی اینقد خفنه که واسه مکانیک سیالات 600 میخواد؟! تهران چقدر میخواد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تهران 200 300 میخواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

راستی یکی از بچه ها فکر کنم سال پیش رتبه نیاورد بره مکانیک جامدات شریف... رفت سیالات.. بعد از داخل دنشگاه تغییر رشته داد.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها اگه حوصلتون سر رفته و دنبال سرگرمی هستید، کتاب "برو پی کارت" خیلی سبز رو بگیرید بخونید. کتاب خیلی باحالیه و برای بعد کنکور نوشته شده. بیشتر در مورد دوران دانشجویی حرف زده و واقعا دید آدم رو عوض میکنه. از ما گفتن بود!

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی یکی از بچه ها فکر کنم سال پیش رتبه نیاورد بره مکانیک جامدات شریف... رفت سیالات.. بعد از داخل دنشگاه تغییر رشته داد.....
    آره يكي از معلمهامون كه تو شريف خونده بود مي گفت اون موقع مي شد اين كار رو كرد ولي الان رو نمي دونم

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره يكي از معلمهامون كه تو شريف خونده بود مي گفت اون موقع مي شد اين كار رو كرد ولي الان رو نمي دونم
    کار نشود نداره باید بند پ داشته باشی با یکم اصرار!

7. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شیراز یعنی اینقد خفنه که واسه مکانیک سیالات 600 میخواد؟! تهران چقدر میخواد؟
    نه عزیز جامدات این حدود میخواد.
    سیالات،میانگین رتیه ی قبولی های کانون،سال 88 حدود 1200 بوده ...

9. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی برام مهمّه لطفا نظرتون رو بگید.
    من خیلی به ریاضیات علاقه دارم. یادمه وقتی دیفرانسیل خوشخوان رو میزدم، اصلا نمیفهمیدم چطوری زمان داره میگذره. هندسه رو که دیگه نگو! چه تحلیلی چه پایه. یه دفعه میدیدم هوا تاریک شده و من هنوز دارم تست استدلال گاج (منصف شکری) رو میزنم. خلاصه خیلی علاقه دارم دیگه...
    در ضمن از فیزیک هم بدم نمیاد. کلا نقطه قوت من تو کنکور، ریاضی و فیزیک بود.
    راستی معلم شدن هم دوست دارم.
    حالا به نظر شما برم ریاضی محض که بعد معلم ریاضی (دیف یا هندسه یا گسسته ...) بشم؟ یا اینکه یه سال بمونم پشت کنکور و برم مکانیک امیر کبیر؟ (با این فرض که سال دیگه حتما مکانیک امیر کبیر قبولم) امسال هم ریاضی محض امیر کبیر رو راحت قبولم. شاید شریف هم قبول شدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

من خیلی به ریاضیات علاقه دارم. یادمه وقتی دیفرانسیل خوشخوان رو میزدم، اصلا نمیفهمیدم چطوری زمان داره میگذره. هندسه رو که دیگه نگو! چه تحلیلی چه پایه. یه دفعه میدیدم هوا تاریک شده و من هنوز دارم تست استدلال گاج (منصف شکری) رو میزنم. خلاصه خیلی علاقه دارم دیگه...
    حالا به نظر شما برم ریاضی محض که بعد معلم ریاضی (دیف یا هندسه یا گسسته ...) بشم؟ یا اینکه یه سال بمونم پشت کنکور و برم مکانیک امیر کبیر؟ (با این فرض که سال دیگه حتما مکانیک امیر کبیر قبولم) امسال هم ریاضی محض امیر کبیر رو راحت قبولم. شاید شریف هم قبول شدم.
    معلم ریاضی گسسته و هندسه تحلیلی ما حدود 15 سال قبل کنکور داده بود و رتبه 72 کنکور سراسری شده بود و برق شریف قبول شد. با اینکه عاشق ریاضی بود اما هی بهش گفتن حیفه با این رتبه بری ریاضی محض و برو برق شریف! اونم رفت برق شریف! ولی میگفت یه ترم برق شریف خوند گفت تنها چیزی که تو زندگیش بهش لذت میده ریاضیه و تغییر رشته داد رفت ریاضی خوند! الان فوق لیسانس ریاضی محض از شریف داره و تو فکر دکترا گرفتنه! اصلا هم پشیمون نیست که برق شریفو ول کرد رفت ریاضی چون وقتی سوال ریاضی حل میکنه از خوشحالی نمیدونه چیکار کنه و واقعا میمیره برا ریاضی! به نظرم اگه برق شریف میخوند شاید الان تو آمریکا بود با حقوق 20000 دلار در ماه اما این لذتی رو که الان از زندگیش میبره اون موقع نمیبرد! دیدم مورد معلمم شبیه شما بود گفتم بهت بگم! دیگه خودت میدونی! ما فقط یک بار زندگی میکنیم بهتره بریم دنبال چیزی که بهش علاقه داریم!

12. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

از اونجایی که منم نقاط قوتم ریاضی و فیزیکه ( مخصوصا فیزیک )، گفتم یکی از انتخابام رو شاید فیزیک بزنم. حالا چرا شاید؟ چون می گن تو ایران حقوق معلمی چندان بالا نیست و اکثر کسانی که میگن دبیری نخونین هم به خاطر همین حقوق کمشه و گرنه هم این رشته ها علمیه و هم خیلی مفید.
    خیلیا هستن ( از دوستای خودم و حتی خودم ) به خاطر همین سعی می کنیم حتما بریم رشته مهندسی و معلمی که دوست داریم ( حتی با اون بد و بیراه هایی که دانش آموزا بهت می گن،چون یه خورده که بزرگ بشن می دونن معلمای خوب چه خدمتی بهشون کردن که جبران نشدنیه ) رو نمی خواهیم انتخاب کنیم برا همین مسئلش. برا همین گفتیم اگر هم رفتیم باید بریم تا دکترا تا حداقل مدرس دانشگاه بشی که هم به علاقه معلمیت برسی و هم از لحاظ مالی تامین باشی.
    خلاصه اگه به تمام جوانب نگاه کنی ( هم علاقه و هم درآمد ) به نظرم اگه واقعا علاقه داری برو ولی سعی کن تا دکترا ادامه بدی و همچنین سعی کن معلم یا مدرس خوبی بشی تا قدرت رو بدونن.
    راستی تو چه قسمتی از تصمیمت شک داری؟ ( دقیقتر مشخص کن- چون گفتی اگه یه سال دیگه بمونی میری مکانیک. تناسب این دو رو نتونستم درک کنم ! )

14. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •