تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2576 از 3195 اولاول ... 157620762476252625662572257325742575257625772578257925802586262626763076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,751 به 25,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

10

سلام

امروز

XBOX Arcade
    Kinect
    با یه دسته اضافه

گرفتم 745,000 تومان!: دی

نسبت به بازار الان فکر میکنم خوب گرفتم.. چون آرکید رو تا 620 تومان هم قیمت دارم..! کینکت هم 195

شاد باشید
    آقا نو خریدی یا دست دو ؟؟؟؟
    از کجا خریدی ؟؟؟؟
    مبارکت باشه .

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من تو چینتا بازی مثل کشتی کج 2011 و fifa 11 مشکل فریز شدن برای چند ثانیه رو داشتم
    یعنی وسط بازی یه 3 ثانیه ایی فریز میشد . ولی بعدش بازی میومد
    من نزدیک 4 ساله که ایکس باکسمو دارم
    یه سرچ تو گوگل کردم دیدم علت فریز کردن ایکس باکس به اداپتورش برمیگرده
    یعنی اگه اداپتور داغ کنه دستگاه فریز میکمنه
    خلاصه بعد ار 4 سال اداپتورشو باز کردم دیدم یه گوله گرد و خاک دور فنشه(همونطور که میدونید اداپتور ایکس باکس فن داره)
    حسابی تمیزش کردم و بستمش
    fifa 11 رو گزاشتم دیدم دیگه فریز نمیشه.
    اگه ایکس باکستون فریز میکنه 90% یه خاطر اداپتورش هست

نه عزیزم از ما نیست...
    پدربزرگ مادربزرگامون یه کاری کردن...
    ما باید تاوانشو پس بدیم
    علیرضا چطوری آداپتور رو باز کردی تو !؟ من هرچی دنبال خار , پیچ , ضامن و ... گشتم که باز کنم دیدم راهی نیست .

رفتم چند جا گفتن پرس شده که میدونستم امکان نداره همچین چیزی.

در مورد اون قضیه هم بیا تو پروفایل بهت بگم
    دوستان اگه لطف کنید جواب منو بدید تو تاپیک مربوطه پرنده پر نمیزنه
    ضمنا مانیتور LED خوب با پورت HDMI اگه سراغ دارید معرفی کنید.(23یا 27 اینچ)
    همینی که دیدی خیلی هم عالی هست دیگه دنبال چی هستی شما !؟ Monitor TV دیگه چیزه خاصی نداره .
    Last edited by SamGun; 09-07-2011 at 11:07.

3. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mortaza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من میخواستم همین فردا یه xbox بخرم،متوجه شدم که تو بازار قیمتها تغییر کرده.
    حالا میخواستم بدونم با پولی حدود 400 هزار تومن میشه دستگاهی تهیه کرد؟ و اگه میشه چه دستگاهی بهتره؟(منظورم اینه که میشه ازش لذت برد و دردسر زیادی نداشته باشه)
    خودتون میدونید دیگه منظورم چیه!

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان این فروشگاه هایی که میگن slim کپی خور شده فلان تومن ایا این دستگاه ها درست -- شدن؟؟بعدن مشکل ایجاد نمی کنن؟؟؟راحت همه بازی ها رو اجرا میکنن؟؟
    این slim ها مثل قبلی ها داغ نمیکنن؟؟3 چراغ؟؟چند ساعت میشه تو روز باهاشون بازی کرد؟
    Last edited by WOLF PACK; 09-07-2011 at 11:47.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان این فروشگاه هایی که میگن slim کپی خور شده فلان تومن ایا این دستگاه ها درست -- شدن؟؟بعدن مشکل ایجاد نمی کنن؟؟؟راحت همه بازی ها رو اجرا میکنن؟؟
    این slim ها مثل قبلی ها داغ نمیکنن؟؟3 چراغ؟؟چند ساعت میشه تو روز باهاشون بازی کرد؟
    والا اگه 9504 باشه که خب کامل ه ک شده و مشکلی نداره ولی به غیر از اون هرچی باشه از این Change شده ها هست که مشکل ساز میشه برات .

Slim ها هم مثل قبل داغ میکنه ولی مقاومت و Cooling بسیار بهتر شده و دیگه میشه گفت کنسول میتونه 24 ساعته کار کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم ازت.فقط یه نکته دیگه این درایو جدید ماکروسافت که میگن ظرفیت بیشتری داره قضیه اش چیه؟؟ایا بعدن مشکل ایجاد نمی کنه برای بازی های کپی؟؟
    Last edited by WOLF PACK; 09-07-2011 at 14:24.

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همینی که دیدی خیلی هم عالی هست دیگه دنبال چی هستی شما !؟ Monitor TV دیگه چیزه خاصی نداره
    ممنون ویک سئوال دیگه تو همین قیمتا(350 تا 380) یک مانیتور27 23 اینچ LED full HD 1920/1080 با پورت HDMI , DVI
    چی پیشنهاد میکنید و مانتیور ها خروجی صدا دارند (برای وصل کردن xbox با کابل HDMI )وصل کنم به اسپیکر pc

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله واقعا خوب خریدید !!

اون فروشنده تو خواب و رویاهشم نمیدید که یه روزی آرکید 230 هزار تومنی رو بتونه بفروشه 600 تومن !!

خودمون داریم 2 دستی خاک میریزیم تو سرمون بعد میگیم ای مردم بیدار باشید دولت داره سرتون کلاه میزاره !!

از ماست که بر ماست.

.
    samgun جان واقعا عالیی جواب دادید ......من یه زمون 230 گرفتم یادش بخیر تازه با فروشنده داشتم چونه میزدم برسونمش به 220 ..........ولی الان رقما فضایی شده و این ملتم مثل اینکه راضی بنظر میرسن از من میشنوید آقایون نخرید و تحریمشون کنید چه وضعشه اخه ..............مگه چی شده که اینقد گرون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینطور بنظر میرسه تو مملکت ما چیزی به اسم اعتصاب وجود نداره و از همه چی راضی بنظر میرسیم و هر چیزی که قیمتش 2 برابر میشه فقط بهش میخندیم هرهرهر.....از ماست که بر ماست....
    از این فرهنگ بقول خودمون اصیل ایرانی بیزارررررررم..
    Last edited by amaranth_silent; 09-07-2011 at 12:47.

10. 3 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mortaza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من الان تو سایت a*m*a*z*o*n قیمت های ایکس باکس رو نگاه میکردم 277 دلار بود که حدودا" میشه 350 هزار تومن خودمون.حالا چرا تو ایران به این قیمت عرضه نمیشه؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

samgun جان واقعا عالیی جواب دادید ......من یه زمون 230 گرفتم یادش بخیر تازه با فروشنده داشتم چونه میزدم برسونمش به 220 ..........ولی الان رقما فضایی شده و این ملتم مثل اینکه راضی بنظر میرسن از من میشنوید آقایون نخرید و تحریمشون کنید چه وضعشه اخه ..............مگه چی شده که اینقد گرون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینطور بنظر میرسه تو مملکت ما چیزی به اسم اعتصاب وجود نداره و از همه چی راضی بنظر میرسیم و هر چیزی که قیمتش 2 برابر میشه فقط بهش میخندیم هرهرهر.....از ماست که بر ماست....
    از این فرهنگ بقول خودمون اصیل ایرانی بیزارررررررم..
    دوست عزیز اینجا اینجوریه هرکی هر چی عشقش بکشه میگه بعدشم این اجناس نمایندگی رسمی و ... ندارن و روشون نظارت نمیشه و اینجور قیمت ها هم هست و اینکه اینا قاچاقه و دلار هم که 1000 تومن شده و طرف میکشه روش...
    به ایران خوش امدید.

13. این کاربر از WOLF PACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •