قاچاق کجا بود . همه سالمه و حلال هست !گارانتی بخوره تو سر شرکت هایی که ظاهرا گارنتی دارن . مثلا توی مواردی که گارانتی رو خارج میکنه هر موردی که به فکرشون اومده نوشته شده.
![]()
قاچاق کجا بود . همه سالمه و حلال هست !گارانتی بخوره تو سر شرکت هایی که ظاهرا گارنتی دارن . مثلا توی مواردی که گارانتی رو خارج میکنه هر موردی که به فکرشون اومده نوشته شده.
![]()
اون موردایی رو هم که ننوشته یه جوری میپیچونن،گارانتی توی ایران هیچ ارزشی نداره،جنس رو میبری گارانتی یارو برای درست کردنش هم ازت پول میگیره در صورتی که باید یدونه نو بهت بده.............
دو دستگاه ps3/xbox چه فرقی با هم دارن, و قیمت بروز اونها چطوریاست و اینکه کدوم گرافیک بالاتر داشته و در کل بهتره کدومو بخریم ؟
شما برید از نمایندگی یه شرکت تو تهرون یه چیز بخرید و همونو هم از بانه خرید کنید . در مورد اختلاف کیفیت خودتون قضاوت کنید.
ببخشید شما چه چیزی رو میگی اصل ساخت چین که لیبل یه کشور دیگه رو زدن رو میگی اصل .
من دوستم یه iPAD خرید که لیبل آمریکا بود اما در اصل ساخت چین تحت لیسانس اپل بود که البته اونم شانس آورد که چین خالی گیرش نیومد
هر ارزون فروشی یه دلیلی داره
الان مگه چین بده ؟ چین تو ایران اسمش بد در رفته ! الان Xbox و PS3 و ... ساخت کجاس ؟ اصلا مگه iPad تو کل ایران گارانتی داره که بانه نداره ؟ ملت دارن اسپیلت و تلویزیون و خیلی چیزای دیگه که با گارانتیش خیلی گرون تر هست رو
از بانه میخرن بعد شما میگی بانه بنداز بندازه ؟
در مورد اختلاف قیمت هم واست توضیح دادم میخوای کامل تر توضیح بدم ؟ تلویزیون NX-700 سونی که حدود 6 ماه پیش تو بانه 2.200.000 میدادن اینجا میدادن 3.250.000 . شک نکن که کیفیتش اگه بهتر نباشه کمتر هم نیست ! تازه اگه مشکل دار بود تا 24 ساعت میتونی خبر بدی واست عوض میکنن ! اینم یه جور تضمینه دیگه !
Last edited by A.N.A.P; 08-07-2011 at 21:00.
منم اگه دقت کنی گفتم چین تحت لیسانس Apple . کار چین حرف نداره اینکه شکی درش نیست . اما جنس بونجول چینی از 1 کیلومتری داد میزنه . الانم به خاطر اینکه تاپیک از بحث خارج نشه دیگه این بحث رو ادامه ندیم چون باعث بسته شدن تاپیک میشه . اگه میخوای در این مورد بحث کنی بیا توی یادداشت های پروفایل با هم تبادل نظر کنیم .
ممنون از اینکه مسه بعضی از کاربرا دور برنداشتی . اما در مواردی که من دیدم جنس بانه خوب نیست
دوستان عزیز!
من پنجشنبه به مرکز کامپیوتر پایتخت (میرداماد) رفته بودم برای کپی بازی روی هارد اکسترنال. PS3 160G رو که 16 خرداد خریده بودم 470 با گارانتی لادیز, بین 580 تا 610 قیمت گذاشته بودن و جلوی چشم خودم PS3 320g رو 640 فروختن اونهم بعد از باز کردن جعبه 4 تا دستگاه تا ببینن کدومشون 3.55 هستش که بشه کپی خورش کرد. علت عمده بالا رفتن قیمت تقاضای زیاد برای PS3 مخصوصا 160g و کم شدن کنسولهای با OFW 3.55 و به علت تقاضای زیاد برای 160g اختلاف قیمتش با 320 نسبت به قبل خیلی کم شده. پک استارتر موو هم از 130 تا 150 البته یه دلیل دیگش هم خوب تعطیلات و بالا رفتن دلاره.
توی بندرعباس که 160 کپی خور بهترین قیمتش 560 هزار تومنه بنظر خودم که خوبه!
دوستان الان اگه X360 0225 بگیریم تا کی باید منتظر ه.ک شدنش بمونیم؟
اصلا ه.ک شدنش حتمیه؟
Last edited by Torch Bearer; 09-07-2011 at 01:03.
سلام
تازه ایکس باکس اسلیم خریدم ( 0225 ),حالا میخواستم واسش چن تا بازی توپ معرفی کنید,واسه کینکت هم معرفی کنید ...
بازی ها رو ارجینال از آمریکا برام میارن
کلا همه بازیا توپشو معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)