تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 416 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آره منم شنیدم بدون گارانتی قا8چا8قی وارد میکنن!مسلما ارزون تر در میاد!
    قاچاق کجا بود . همه سالمه و حلال هست ! گارانتی بخوره تو سر شرکت هایی که ظاهرا گارنتی دارن . مثلا توی مواردی که گارانتی رو خارج میکنه هر موردی که به فکرشون اومده نوشته شده.

2. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اون موردایی رو هم که ننوشته یه جوری میپیچونن،گارانتی توی ایران هیچ ارزشی نداره،جنس رو میبری گارانتی یارو برای درست کردنش هم ازت پول میگیره در صورتی که باید یدونه نو بهت بده.............

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دو دستگاه ps3/xbox چه فرقی با هم دارن, و قیمت بروز اونها چطوریاست و اینکه کدوم گرافیک بالاتر داشته و در کل بهتره کدومو بخریم ؟

5. این کاربر از Amin4All بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

؟؟!!! واسه ما که تا حالا بالعکس بوده.وسایلی که از مرزها میاد ساخت خارج از ایران هستن و به مراتب کیفیت بهتری دارن.وسایل خارجی که در داخل تولید میشن مثل سامسونگ و ال جی و سونی و... به مراتب نسبت بهمحصول مشابه ساختخارج کیفیت کمتری دارن.
    من خودم تو LCDویخچال این مطلب بهم ثابت شد.
    شما برید از نمایندگی یه شرکت تو تهرون یه چیز بخرید و همونو هم از بانه خرید کنید . در مورد اختلاف کیفیت خودتون قضاوت کنید.

اشتباه میکنی عزیز من . اونجایی که میگن وسیله الکتریکی نگیرین عربستان هست . اصلا بانه رو واسه ارزونیش و هم اصل بودنش میشناسن . مثلا LED TV که اینجا 3.250.000 بود اونجا میدادن 2.200.000 تنها فرقش این بود که گارانتی نداشت !
    ببخشید شما چه چیزی رو میگی اصل ساخت چین که لیبل یه کشور دیگه رو زدن رو میگی اصل .
    من دوستم یه iPAD خرید که لیبل آمریکا بود اما در اصل ساخت چین تحت لیسانس اپل بود که البته اونم شانس آورد که چین خالی گیرش نیومد
    هر ارزون فروشی یه دلیلی داره

7. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

شما برید از نمایندگی یه شرکت تو تهرون یه چیز بخرید و همونو هم از بانه خرید کنید . در مورد اختلاف کیفیت خودتون قضاوت کنید.

ببخشید شما چه چیزی رو میگی اصل ساخت چین که لیبل یه کشور دیگه رو زدن رو میگی اصل .
    من دوستم یه iPAD خرید که لیبل آمریکا بود اما در اصل ساخت چین تحت لیسانس اپل بود که البته اونم شانس آورد که چین خالی گیرش نیومد
    هر ارزون فروشی یه دلیلی داره
    الان مگه چین بده ؟ چین تو ایران اسمش بد در رفته ! الان Xbox و PS3 و ... ساخت کجاس ؟ اصلا مگه iPad تو کل ایران گارانتی داره که بانه نداره ؟ ملت دارن اسپیلت و تلویزیون و خیلی چیزای دیگه که با گارانتیش خیلی گرون تر هست رو
    از بانه میخرن بعد شما میگی بانه بنداز بندازه ؟
    در مورد اختلاف قیمت هم واست توضیح دادم میخوای کامل تر توضیح بدم ؟ تلویزیون NX-700 سونی که حدود 6 ماه پیش تو بانه 2.200.000 میدادن اینجا میدادن 3.250.000 . شک نکن که کیفیتش اگه بهتر نباشه کمتر هم نیست ! تازه اگه مشکل دار بود تا 24 ساعت میتونی خبر بدی واست عوض میکنن ! اینم یه جور تضمینه دیگه !
    Last edited by A.N.A.P; 08-07-2011 at 21:00.

9. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان مگه چین بده ؟ چین تو ایران اسمش بد در رفته ! الان Xbox و PS3 و ... ساخت کجاس ؟ اصلا مگه iPad تو کل ایران گارانتی داره که بانه نداره ؟ ملت دارن اسپیلت و تلویزیون و خیلی چیزای دیگه که با گارانتیش خیلی گرون تر هست رو
    از بانه میخرن بعد شما میگی بانه بنداز بندازه ؟
    در مورد اختلاف قیمت هم واست توضیح دادم میخوای کامل تر توضیح بدم ؟ تلویزیون NX-700 سونی که حدود 6 ماه پیش تو بانه 2.200.000 میدادن اینجا میدادن 3.250.000 . شک نکن که کیفیتش اگه بهتر نباشه کمتر هم نیست ! تازه اگه مشکل دار بود تا 24 ساعت میتونی خبر بدی واست عوض میکنن ! اینم یه جور تضمینه دیگه !
    منم اگه دقت کنی گفتم چین تحت لیسانس Apple . کار چین حرف نداره اینکه شکی درش نیست . اما جنس بونجول چینی از 1 کیلومتری داد میزنه . الانم به خاطر اینکه تاپیک از بحث خارج نشه دیگه این بحث رو ادامه ندیم چون باعث بسته شدن تاپیک میشه . اگه میخوای در این مورد بحث کنی بیا توی یادداشت های پروفایل با هم تبادل نظر کنیم .
    ممنون از اینکه مسه بعضی از کاربرا دور برنداشتی . اما در مواردی که من دیدم جنس بانه خوب نیست

11. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز!
    من پنجشنبه به مرکز کامپیوتر پایتخت (میرداماد) رفته بودم برای کپی بازی روی هارد اکسترنال. PS3 160G رو که 16 خرداد خریده بودم 470 با گارانتی لادیز, بین 580 تا 610 قیمت گذاشته بودن و جلوی چشم خودم PS3 320g رو 640 فروختن اونهم بعد از باز کردن جعبه 4 تا دستگاه تا ببینن کدومشون 3.55 هستش که بشه کپی خورش کرد. علت عمده بالا رفتن قیمت تقاضای زیاد برای PS3 مخصوصا 160g و کم شدن کنسولهای با OFW 3.55 و به علت تقاضای زیاد برای 160g اختلاف قیمتش با 320 نسبت به قبل خیلی کم شده. پک استارتر موو هم از 130 تا 150 البته یه دلیل دیگش هم خوب تعطیلات و بالا رفتن دلاره.

13. این کاربر از cyruslogic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

توی بندرعباس که 160 کپی خور بهترین قیمتش 560 هزار تومنه بنظر خودم که خوبه!

15. این کاربر از Danitondar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان الان اگه X360 0225 بگیریم تا کی باید منتظر ه.ک شدنش بمونیم؟
    اصلا ه.ک شدنش حتمیه؟
    Last edited by Torch Bearer; 09-07-2011 at 01:03.

17. این کاربر از Torch Bearer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    تازه ایکس باکس اسلیم خریدم ( 0225 ),حالا میخواستم واسش چن تا بازی توپ معرفی کنید,واسه کینکت هم معرفی کنید ...
    بازی ها رو ارجینال از آمریکا برام میارن
    کلا همه بازیا توپشو معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •