سلام
ممنون از تمام دوستان که پاسخ میدن
من امسال شرگت کردم و زبان هام رو بالا زدم و ادب و عربی رو 0
امیدی به قبولی تو تهران برای غیر انتفاعی هست ؟
برای دانشگاه آزاد چی و آزاد پاره وقت چی ؟
با زبان بالا زدن امیدی به دانشگاه آزاد , تهران هست ؟
به
سلام
ممنون از تمام دوستان که پاسخ میدن
من امسال شرگت کردم و زبان هام رو بالا زدم و ادب و عربی رو 0
امیدی به قبولی تو تهران برای غیر انتفاعی هست ؟
برای دانشگاه آزاد چی و آزاد پاره وقت چی ؟
با زبان بالا زدن امیدی به دانشگاه آزاد , تهران هست ؟
به
ببين دانشگاه ازاد رو به احتمال زياد قبول ميشي ولي بازم بستگي داره شما "بالا زدن" رو چطوري معني كني؟!
قصد جسارت ندارم كلي ميگم؛ يكي 50 درصدم واسش درصد بالا محسوب ميشه ولي يكيم ميبيني فقط درصد 90 100 رو ميگه بالا................
ولي قبول ميشي استعداد زبانت كه بالاس.......
اصلا دنبال تخمين رتبه اين جور چيزا نرو! اينا همش كشكه! كشك به تمام معنا!!!
شما حتي يه كنكور رو كه تو دو روز مختلف برگزار بشه نميتوني با هم مقايسه كني حالا ميخواي يه سري سوالاي مختلف با داوطلبان مختلف تو سالهاي متغير با هم مچ كني كه چي بشه؟!
سلام دوستان
من امسال تو کنکور زبان شرکت کردم و درصدهام با توجه به کلید سازمان سنجش اینجوری میشه:
زبان تخصصی: 68.57 %
زبان عمومی: 78.66 %
ادبیات: 22.66 %
عربی: 12%
معارف: 0 %
حالا با توجه به اینکه از سهمیه شاهد استفاده می کنم
به نطر شما چقدر شانس قبولی تو رشته مترجمی زبان انگلیسی تو دانشگاه علامه رو دارم؟روزانه یا شبانه فرقی نمیکنه
(ضمنا یه سوال دیگه:این درسته که تو رشته مترجمی زبان دانشگاه علامه بهترین دانشگاه کشوره یا نه؟اگه نیست پس کدوم دانشگاه بهترینه؟)
البته توی پرانتز اینم بگم که سوالای زبان کنکور امسال خیلی سخت تر از سالهای گذشته بود یعنی فکر میکنم زبان تخصصی رو نسبتا خوب زدم
ممنون![]()
خب شما که سهمیه هستی از الان بهت تبریک قبولیتو می گم.اگه به فکر ایندت هستی دانشگاه تهران مترجمی از اونای دیگه بهتره.برای ازاد هم تهران جنوب خوبه.برای اشنایی با کیفیت دانشگاه تهران یه سر برو دانشگاه محیطو ببین(بچه هاشو نمی گما) می بینی خیلی بهتره از اونای دیگست.
بقیه سوالات در مورد انتخاب رشته اینجا بپرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by avator20002000; 10-07-2011 at 12:27.
اگه به فکر ایندت هستی دانشگاه تهران مترجمی از اونای دیگه بهتره.برای ازاد هم تهران جنوب خوبه.برای اشنایی با کیفیت دانشگاه تهران یه سر برو دانشگاه محیطو ببین(بچه هاشو نمی گما) می بینی خیلی بهتره از اونای دیگست.
منم دانشگاه تهران رو دوست دارم ولی دانشگاه تهران تو مقطع کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی نداره فقط ادبیات زبان انگلیسی داره که من به ادبیات علاقه ندارم برای همین میخوام اگه بشه برم علامه(مگه علامه خوب نیست؟)
دوست عزیز همونطور که خودتونم اشاره کردید دانشگاه تهران ادبیات انگلیسی داره فقط .. علامه بهترین گزینه س برای رشته ی مترجمی زبان انگلیسی تو تهران .. موفق باشید.
تو کارشناسی 70 درصد واحداشون یکی هست چک کنید خودتونم ولی اگه دقیق اونو می خوایید که حله ایشالا قبولیتون شیرینیشو بدید تو محله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)