کیفیت مشکی پایین اومده ربطی به پمپ یا کارتریج نداره اون مسئله اش بر میخوره به جوهر یا هد
کیفیت مشکی پایین اومده ربطی به پمپ یا کارتریج نداره اون مسئله اش بر میخوره به جوهر یا هد
سلام دوستان
من با نصب پرینتر hp 1220c رو ویندوز 7 مشکل دارم به سایت hp که مراجعه کردم درایور برا 7 نذاشته با درایورهای xp نصب میشه رو 7 و آیکنش هم تو قسمت device & printers میاد هم با کابل LPT و هم با کابل USB وصل کردم پورتشم رو LPT1 و COM1 تنظیم کردم فایل تو صف پرینت میره اما پرینت گرفته نمیشه !!!!
لطف کنین راهنمایی کنین
به نام خدا
با سلام
یک چاپگر اچ پی
مدل 4650 دارم که تو ویندوز سون(7) شناسایی شده اما تو قسمت unspecified دیواسس اند پرینترز کنترل پنل دیده میشه
و نمیاد تو قسمت پرینتر اند فکسس
باید چیکار کنم تا بتونم بیارمش تو قسمت پرینتر اند فکسس و ازش استفاده کنم؟
با تشکر
شما له صورت have e disk نصب کن.باید مشکلت حل بشه
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
seven 32bit
seven 64bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نام خدا
با سلام دوباره
ممنونم از راهنماییتون
من به آدرس داده شده ویندوز 64 بیتی رفتم اما اونجا 3 تا فایل بود
کدوم رو باید دانلود کنم؟
مدل پرینترم hp color laserjet 4650 هستش
دو تا از اونا رو هم که دانلود کردم و نصب کردم پرینتری که نصب میکنه و تصویری که قرار میده یه تصویری غیر از تصویر پرینتر منه
اگه ممکنه راهنمایی کنید
با تشکر
ویندوزتان 64 بیتی است؟
اولی را دانلود کنید و نصب کنید باید حل شود.
البته اولی برای lpt است.
قبل از نصب در program همه چیز مربوط به hp را پاک کنید و سیستم را ریستارت کنید و در device maneger ببینید علامت ؟ پرینتر را دارید یا نه؟
اگر پرینتر علامت سوال بود.
نرم افزار دانلود کرده را نصب کنید و اگر نصب نشد از device maneger ان را update کنید. و اگر نشناخت از راه have e disk تست کنید. have e diak را هم از روی فایل دانلود کرده تست کنید و هم از روی cd اصلی.
به نام خدا
من از طریق پورت usb پرینتر رو متصل کردم
آیا همون اولی رو دانلود کنم؟
تست کن.
هم اولی و دومی و سومی.
سلام ...
من یه پرینتر Hp 2055d گرفتم ،بماند که تو ویندوز 7 ، دو رو چاپ نمی کنه و درایوراشم که از سایت hp گرفتم نصب کردم باز کار نکرد ؛ آخر سر اومدم یه ویندوز مجازی نصب کردم و توش ویندوز xp رو ریختم . چند روز اول که می خواستم چاپ دو رو کنم می رفتم ویندوز xp رو اجرا می کردم و پرینت می شد؛ اما بعد چند وقت پرینتر رفت تو حالت آفلاین و این ارور و می ده ؛ عیب از کجاست ؟
ممنون ...
پرینتر را از روی cd نصب کردید یا به صورت سخت افزاری {device maneger }?
از کابلتان هم عکس بگیرید و اپلود کنید تو سایت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)