سلام
کسی در باره ی قدرت ذهن چیزی می دونه؟
کاری باهاش می شه کرد
بیییددر این باره بحث کنیم ونظر بدهیم
سلام
کسی در باره ی قدرت ذهن چیزی می دونه؟
کاری باهاش می شه کرد
بیییددر این باره بحث کنیم ونظر بدهیم
سلام یعنی یک چیزی توی مایه فیلم inception دیگه؟؟؟؟؟؟؟کلا توصیه میکنم زیاد در این باره تحقیق نکنی چون یک دفعه دیدی دیوونه شدیایمجور چیز ها نیاز به ارامش و قدرت تمرکز بالایی میخواد درکل کار هرکسی نیست بعدشم نیاز به تمرین و اموزش و غیره داره برای همین کار خطر ناکی هست
اگه به قدرت ذهن علاقه داری ، بهت بازی ( Yuri's Revenge ) رو پیشنهاد میکُنم ؛ تا به قدرت واقعی ذهن پی ببری !![]()
سلام
من خیلی دنبالش بودم و هستم و خواهم بود
ولی ممکنه یک سری تناقض های ذهنی تو فکرت به وجود بیاد
کتاب های زیر رو بخون اگه علاقه داشتی بیا تبادل تظر میکنیم:
1- راز 2- قدرت 3- کلید های قانون جذب
فکر کنم قانون جذب با قدرت ذهن فرق داشته باشه.قانون جذب یعنی تمرکز کنی رو یه موضوع که توی اینده بهش برسی.قدرت ذهن یعنی مثل اون فیلمه .روی لامپ تمرکز کنی بشکنیش.(خواهر من یه بار این کارو کرد)
والا این مرتاض های هندی رو من دیدم از این کارا بکنن. چرا نشد داشته باشه؟
مستند راز و کتاب راز و کلا این مقوله یه چیزی هست که فراماسون ها دارن ازش پشتیبانی میکنن اگه میخواهید بدونید چرا بهتره به مستند ظهور (ساخته ی دوتا جوون امریکایی) نگاه کنید تا قشنگ بفهمید فراماسون ها چطور دارن خدا رو از زندگی حذف میکنن و بجاش شیطان رو میارن.
با پست بالایی به شدت موافقم
من با قانون جذب موافقم ولی نه اونطور که داره تبلیغ میشه یا اینکه با این حجم بهش پرداخته میشه
این طور که بوش میاد پشت این داستانها و قضایا سیاستمدارانی هستند که نقش قدرت مطلق یعنی خدا رو میخوان کمرنگ یا اصلا بی رنگ کنند
یعنی میگن که با قانون جذب یا چیزهایی مثل این میشه زندگی رو به پیش برد و به خواسته ها رسید واینطور میشه که انسان فکر میکنه که نیازی به توکل و یا دعا کردن نداره و همه چیز دست خودشه
اینطوری میشه که قسمت و حکمتی که خدا قرار داده فراموش میشه
درباره قدرت ذهن هم بگم که وجود داره و لی بهتره که فراموشش کنی.چون به تمرکز و ریاضت بیش از حد نیاز داره
ما و شما که از صبح تا شب فکرمون مشغول هزار تا چیزه نمیتونیم خوب تمرکز کنیم
من با سه پست بالا موافقم ولی نه کاملا
من نمیخوام بگم توکل بر خدا و دعا کردن به ما کمک نمیکنن
اما باید بدونیم که لزوما افراد موفق در دنیا با توکل بر خدا و دعا کردن به موفقیت نرسیدن
یعنی طبق این قضیه مسلمان ها و کلا کسانی که بر خدا توکل میکنند در کار هاشون موفق هستند
اما کسانی که کافر هستند و اصلا خدا رو قبول ندارند به هیچ موفقیتی نمی رسند.
خوب مسلما بین انسان های کافر هم موفق وجود داره در صورتی که اصلا خدا رو قبول ندارند
پس به نظر شما اون ها با جه چیزی به موفقیت رسیدن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)