تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 295 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟

دی وی دی دی پلیر الجی مدل DV-9570PM

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    mkv هم پخش می کنه. حالا می خوام بدونم وضعت زیرنویسش چطوره؟ آیا srt و sub/idx فارسی رو راحت پخش میکنه؟ امکان تغییر رنگ و تغییر فونت داره؟

دور زیرنویسش حاشیه داره؟ چون اگر حاشیه نداشته باشه خوندنش سخت میشه.
    Last edited by Pedram_IR; 23-06-2011 at 20:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دی وی دی پلیر X.Vision XDVP-757 چطوره؟
    خروجی hdmi و usb و
    قابليت پخش فرمت Divx داره .. میتونه فول اچ دی رو هم پخش کنه؟

بعد تو مشخصات سامسونگC350‎ نوشته

- HDMI Output not available

See things clearly with Progressive Scan Out:
    Everything’s twice as real with Progressive Scan Out. It takes a conventional HDTV, with its outdated interlacing method of delivering data, two passes to display what Full HD 1080p’s Progressive Scan Out delivers in one. That means you get a smoother, cleaner, better picture that’s full of vivid detail – perfect for viewing fast-paced sports and action flicks you love so much.

اینا یعنی چی؟

Full HD 1080p رو هم میتونه پخش کنه؟ اگه HDMI نداره چطوری پخش میکنه؟
    دوست عزیز این مدل از Xvision که مدلش رو اینجا گذاشتی مشخصاتشو تو سایت مادیران چک کردم اما متاسفانه مشخصات ذکر شده در سایت جامع و کامل نبود....

در مورد این مدل از سامی هم باید بگم تا اونجا که من چک کردم خروجی HDMI نداره بنابراین امکان پخش با رزولیشن بالا هم نداره... در کل این دستگاه هایی که شما پیدا کردی انتخاب های معقولی نخواهند بود چون مشخصاتشون درست و حسابی نیست.

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟

دی وی دی دی پلیر الجی مدل DV-6570PM

کد:
    mkv هم پخش می کنه. حالا می خوام بدونم وضعت زیرنویسش چطوره؟ آیا srt و sub/idx فارسی رو راحت پخش میکنه؟ امکان تغییر رنگ و تغییر فونت داره؟

دور زیرنویسش حاشیه داره؟ چون اگر حاشیه نداشته باشه خوندنش سخت میشه.
    بازم می گم خیلی نباید انتظار داشته باشید...! من که تا حالا ندیدم دستگاه دی وی دی پلیری حاشیه بندازه دور زیر نویس (اصلا اینجوری خیلی ها نمی پسندن) حالا شاید بشه رنگ فونت رو عوض کرد ولی بازم خیلی نمی شه رو زیر نویس تغییر ایجاد کرد...شما یه مدل انتخاب کن که از نظر قیمت و مشخصات باب میلت باشه بعد موقع خرید یا تلفنی این ویژگی ای رو که می خوای از فروشنده طلب کن و بگو می خوام اینجوری باشه حتمن...به نظر من اینجوری راحت تر و زودتر به نتیجه می رسی....

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

Last edited by sound.vision; 22-06-2011 at 16:02.

3. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیز این مدل از Xvision که مدلش رو اینجا گذاشتی مشخصاتشو تو سایت مادیران چک کردم اما متاسفانه مشخصات ذکر شده در سایت جامع و کامل نبود....

در مورد این مدل از سامی هم باید بگم تا اونجا که من چک کردم خروجی HDMI نداره بنابراین امکان پخش با رزولیشن بالا هم نداره... در کل این دستگاه هایی که شما پیدا کردی انتخاب های معقولی نخواهند بود چون مشخصاتشون درست و حسابی نیست.

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

بازم می گم خیلی نباید انتظار داشته باشید...! من که تا حالا ندیدم دستگاه دی وی دی پلیری حاشیه بندازه دور زیر نویس (اصلا اینجوری خیلی ها نمی پسندن) حالا شاید بشه رنگ فونت رو عوض کرد ولی بازم خیلی نمی شه رو زیر نویس تغییر ایجاد کرد...شما یه مدل انتخاب کن که از نظر قیمت و مشخصات باب میلت باشه بعد موقع خرید یا تلفنی این ویژگی ای رو که می خوای از فروشنده طلب کن و بگو می خوام اینجوری باشه حتمن...به نظر من اینجوری راحت تر و زودتر به نتیجه می رسی....

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

ممنون، حالا اصلا مدل DV-6570PM ال جی امکان پخش زیرنویس فارسی رو داره یا نه؟ هم srt و هم sub/idx منظورم هست.
    و اینکه از چه فونتی استفاده شده؟ حالا حاشیه نداشته باشه اشکال نداره.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون، حالا اصلا مدل DV-6570PM ال جی امکان پخش زیرنویس فارسی رو داره یا نه؟ هم srt و هم sub/idx منظورم هست.
    و اینکه از چه فونتی استفاده شده؟ حالا حاشیه نداشته باشه اشکال نداره. چون امکاناتش خیلی کاملتر از همه دی وی دی پلیرهایی هست که تا حالا درباره اشون تحقیق کردم.
    Last edited by Pedram_IR; 23-06-2011 at 02:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و اینکه از چه فونتی استفاده شده؟ حالا حاشیه نداشته باشه اشکال نداره. چون امکاناتش خیلی کاملتر از همه دی وی دی پلیرهایی هست که تا حالا درباره اشون تحقیق کردم.
    بزرگوار من برای چندمین بار این مدلی که شما گفتی رو گوگله کردم ولی متاسفانه همونطور که قبلا هم گفتم مشخصات کامل و جامعی پیدا نکردم که بتونم براساس آن شما را راهنمایی کنم به خصوص که مطمئنم برای هیچ دستگاهی نمی نویسند که زیر نویس رو با چه فونتی بالا می آورد... (قاعدتا باید یه استاندارد داشته باشه که همه ازون پیروی می کنن) اگه لینکی پیدا کردی که مشخصات درست و حسابی در سایت های خارجی از این دستگاه نوشته شده بود بگذار اینجا تا ببنیم بالاخره این چیزایی که شما می خوای داره یا نه...وگرنه مراجعه حضوری با فروشنده و تست (در صورت زیربار رفتن فروشنده!!) تنهای کاریی هست که می تونی انجام بدی.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بزرگوار من برای چندمین بار این مدلی که شما گفتی رو گوگله کردم ولی متاسفانه همونطور که قبلا هم گفتم مشخصات کامل و جامعی پیدا نکردم که بتونم براساس آن شما را راهنمایی کنم به خصوص که مطمئنم برای هیچ دستگاهی نمی نویسند که زیر نویس رو با چه فونتی بالا می آورد... (قاعدتا باید یه استاندارد داشته باشه که همه ازون پیروی می کنن) اگه لینکی پیدا کردی که مشخصات درست و حسابی در سایت های خارجی از این دستگاه نوشته شده بود بگذار اینجا تا ببنیم بالاخره این چیزایی که شما می خوای داره یا نه...وگرنه مراجعه حضوری با فروشنده و تست (در صورت زیربار رفتن فروشنده!!) تنهای کاریی هست که می تونی انجام بدی.
    من برای این اینجا نوشتم که اگر دوستانی خریدن و استفاده کردن نظرشون رو بنویسن وگرنه اگر کاملترین مشخصات رو هم سایت بنویسه و حتی کاتالوگش رو تو سایت بذاره تا زمانی که ازش استفاده نشده نمیشه گفت جنس خوبه یه نه، همیشه این مشخصات برای آغاز راه جستجو هستن تا بدونیم چی بیشتر خواسته های ما رو برآورده می کنه ولی به این خاطر اینجا مطرح می کنیم که ببینیم اگر دوستانی دارن بیان بگن که آیا از تجربه شون راضی هستن یا نه مثلا درباره همین مدل DV-9570PM ال جی ، فکر کنم تنها مدلی باشه که mkv می خونه، چون من جای دیگه ای ندیدم ولی اگر همین دستگاه زیرنویس فارسی رو درست نشون نده فایده نداره.
    روی فروشنده هم نمیشه حساب کرد چون اینقدر فروشگاهها شلوغن که نمیشه همچین درخواستی ازشون داشت و دیگه اینکه علاوه بر همه اینها کیفیت لنز هم مهمه که اگر dvd خش داشت دستگاه باز هم بتونه بخوندش که این مطالب رو تنها با استفاده از تجربه دیگران میشه به دسته آورد.

(متاسفانه الان دقت کردم دیدم نوشتم 6570 در صورتیکه مدل درست 9579 هست، ولی در لینک گلدایران که داده بودم درست بود)

منظورم این لینکه:
    کد:
    اینجا هم هست:

کد:
    Last edited by Pedram_IR; 23-06-2011 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

----T و DVD لومکسي T3601

کد:
    دریافت کننده دیجیتال تلویزیون

- وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني كامل از سيستم (,1080i,720P,576P,576i)
    - قابلیت دریافت و پخش دیجیتالMPEG-4 صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی باکیفیت عالی بدون هرگونه نویز ، برفک و سایه
    - منو فارسی با دسترسی آسان و تلتکست فارسی
    - دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)

دستگاه ضبط شخصی

- قابلیت ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی بر روی فلش مموری یا هارد خارجی و نمایش آنها توسط دستگاه و یا کامپیوتر
    - قابلیت ضبط در ساعات تعیین شده از قبل حتی هنگام خاموش بودن تلویزیون(schedule)
    - قابلیت ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال های دیگر در یک فرکانس مشترک
    - مشاهده تصویر ضبط شده یک برنامه در حال ضبط به طور همزمان (Timeshift)

پخش کننده فایل های چند رسانه ای فیلم ، عکس و صدا (MultiMedia player)

- قابلیت پخش DVD
    - قابلیت ساپورت رم SD/MMC
    - قابلیت پخش فیلم از فلش مموری و هارد خارجی
    - پشتیبانی از انواع فرمت های رایج و حرفه ای صوتی-تصویری (MKV,XVID,DIVX,MPG,VOB,DAT,MP4,AVI, … )
    - پخش زیرنویس فارسی SRT
    - نمایش عکس همزمان با پخش موزیک(Slide Show)

دیگر امکانات :

- دارای خروجی ها Composite, Component ,HDMI , SPDIF
    - دارای کنترل از راه دور حرفه ای و کامل
    - دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
    - بروز رسانی نرم افزار از طریق USB
    - پشتیبانی نرم افزاری و خدمات پس از فروش
    - گارانتی طلایی تعویض یک ساله کل دستگاه وقسمت DVD پلیر دستگاه

متعلقات
    یک دستگاه گیرنده کمبو ، کابل HDMI با 2عدد نویزگیر، کابل AV ، کنترل و باطری، کارت ضمانت، دفترچه فارسی
    Last edited by isfahaneshop; 03-07-2011 at 13:57.

9. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    لاله زار

پيش فرض

سلام به دوستای گلم
    من میخوام یه دی وی دی پلیر بخرم که قابلیتهای زیر را داشته باشه:

1.جای فلش مموری داشته باشه
    2.دی وی دی و سی دی دیتا رو اجرا کنه
    3.فرمت های تصویری wmv , mkv , vob , dat , mov , mp4 , mpg و همه فرمتها رو اجرا کنه
    اینجوری نباشه که فردا یه چی تو فلش بزارم و بعد دستگاه نتونه اجراش کنه
    4.حدود 100تومن پول دارم
    5.دست شما درد نکنه و میسی و ممنون
    منو جلوی خونوادم رو سفید کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستای گلم
    من میخوام یه دی وی دی پلیر بخرم که قابلیتهای زیر را داشته باشه:

1.جای فلش مموری داشته باشه
    2.دی وی دی و سی دی دیتا رو اجرا کنه
    3.فرمت های تصویری wmv , mkv , vob , dat , mov , mp4 , mpg و همه فرمتها رو اجرا کنه
    اینجوری نباشه که فردا یه چی تو فلش بزارم و بعد دستگاه نتونه اجراش کنه
    4.حدود 100تومن پول دارم
    5.دست شما درد نکنه و میسی و ممنون
    منو جلوی خونوادم رو سفید کنید.
    درود
    غیر از گزینه سوم سایر خواسته هایی که داری حدودا شدنی هست.... انصافا چقدر فایل با فرمت MKV داری که گزینه های خریدت رو محدود می کنی.... تا اونجایی که من اطلاع دارم دستگاه های پلیر از برندهای معتبر تا این لحظه قابلیت پخش MKV رو برای دستگاه های خودشون تعبیه نکردن... نه اینکه کار خاصی باشه ولی حتمن یه سیاستی پشتش هست.... اگه یه دستگاهی می خوای که استاندارد باشه و بتونی باهاش راحت کار کنی پیشنهاد می کنم از برندهای فیلیپس، سونی یا پایونیر یک مدل رو انتخاب کنی البته باید قید MKV رو بزنی و این جمله رو هم باید بی خیالش بشی همه فرمتها رو اجرا کنه شاید تا چند ماه آینده یه فرمت جدید بیاد و اتفاقا خیلی رایج هم بشه شما نباید انتظار اجرای اونو با دستگاه پلیرت داشته باشی...
    اما اگر دنبال پخش MKV و کلا از این جور فرمت های سالی یه بار هستی می تونی قید کیفیت و دوام رو بزنی و بری سراغ برندهای کمتر معتبر مثل ال جی که در بعضی از مدل هایش (تو پست های قبلی معرفی شده) این قابلیت وجود داره.....

این لینک پایین رو چک کن می تونی هم قیمت و هم مشخصات کلی دستگاه هایی که موجود هستن رو بررسی کنی رفرنس بدی نیست :

کد:
    کد:

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    لاله زار

پيش فرض

دستت درد نکنه عزیزم
    یعنی به غیر از MKV همه فرمت ها رو اجرا میکنه؟؟؟؟
    آخه من فیلم از نت دانلود میکنم و فرمت اکثرشن هم MKV هستش.

خودتون یه مدل خوب و معتبر معرفی کنید
    میسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •