تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 39 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 381

نام تاپيک: مقایسه سرعت و کیفیت اینترنت Gprs در بسته های ویژه ایرانسل و همراه اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام،
    به نظر من:
    +سرعت ایرانسل بهتره
    +قیمت همراه اول بهتره
    +پوشش همراه اول بهتره
    +فعال سازی هر دو ساده است ولی چون کار با پیامک ساده تر و در گوشی ثبت می شود پس من همراه اول را ترجیح می دهم
    +پاسخگویی هر دو مزخرف است ولی چون 09990 رایگان است پس همراه اول را ترجیح می دهم
    +شفافیت محاسبه شارژینگ در همراه اول بیشتر است( در مورد سیم کارت دائمی مبلغ واقعی و مبلغ تخفیف gprs روی قبض می آید، یکی از دوستانم با دانلود 38G در دو ماه مبلغ 25 میلیون و 300 هزارتومان مبلغ داشت که همگی تخفیف خورده بود فقط 20 هزارتومان بسته در دو ماه خریده بود!!!)
    با تشکر البرز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یکی از دوستانم با دانلود 38G در دو ماه مبلغ 25 میلیون و 300 هزارتومان مبلغ داشت که همگی تخفیف خورده بود فقط 20 هزارتومان بسته در دو ماه خریده بود!!!)
    این که گفتی یعنی چه؟

ایرانسل علاوه بر کاهش حجمی زمان انقضاش همون 24 ساعته دقیق شده دیگه سه روزه نیست بسته یک روزش
    از روزی که gprs استفاده کردم کل حسابم ریخته به هم واسه خودش پول کسر میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
    یک هفته بود gprs استفاده نکردم ولی دیروز دیدم کل اعتبار کارتم بی دلیل و. بدون اینکه استفاده کنم شده بود 1 ریال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این یعنی چی؟ دزدی داخلی؟ یا -- شبکه ایرانسل؟

چند وقت پیش هم پیام داده بود مشترک گرامی به زودی 2000 ریال اعتبار هدیه به حساب شما ریخته خواهد شد. بعد از چند هفته بدون اطلاع 1250 ریال اعتبار شگفت انگیز داده بود تا یک ماه بعد چند روز بعد بدون استفاده من و اطلاع این مبلغ شده بود 80 تومان و بعد یه دفعه کل اعتبار شده بود 1 ریال!!!!!!!!!!!!!

به نظر من این ریسک را نکنید نه پول زیاد شارژ کنید توی سیمکارت و نه بسته یک ماه یا یک هفته ای ثبت کنید چون شبکه دائم مشکل پیدا میکنه و شما نمیتونید از اعتبارتون در زمان تعیین شده استفاده کنید.

آخه این چه وضعشه!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

مقایسه تعرفه و خدمات اپراتورهای ایرانی

کدام اپراتور و کدام خدمات برای مشترکان تلفن همراه به صرفه‌تر است؟
    در عصر ارتباطات نوین دیگر فروش صرف سیم‌کارت جوابگو نیست و در دنیا، اپراتورها به دنبال خدمات جدید و ارزش افزوده هستند. اگرچه شرکت ارتباطات سیار ایران نخستین عرضه‌کننده خدمات ارزش افزوده از طریق پیامک بوده، اما پس از گذشت 16 سال از عمر خویش اکنون از رقیب جوان خود یعنی ایرانسل عقب مانده است.

ایرانسل در چهار سال فعالیت خود در عرصه اپراتوری کشور توانسته در کنار عرضه سیم‌کارت‌های ارزان قیمت با ارائه خدمات ارزش افزوده مختلفی چون اینترنت و راه‌اندازی فروشگاه مجازی، ویترین مشتریان را از آن خود کند. البته کیفیت خدمات ایرانسل و به خصوص کیفیت آنتن‌دهی آن هنوز در برخی مکان‌ها مطلوب نیست و در جای خود نیاز به بحث دارد، اما با تمام این اوصاف این اپراتور توانسته با خدمات ارزش افزوده متنوع کاربران زیادی را به سوی خود جذب کند. تا جایی که حتی بسیاری از کاربران همراه اول در کنار سیم کارت خود از سیم‌کارت‌هاي ایرانسل نیز استفاده می‌کنند تا بتوانند طعم واقعی خدمات ارزش افزوده را بچشند.
    اگر بخواهیم مقایسه‌ای بین خدمات ارزش افزوده همراه اول و ایرانسل داشته باشیم شاید بدون اغراق بتوان گفت ایرانسل پیروز میدان است.

چرا که نگاهی اجمالی به خدمات ارائه شده از سوی این دو اپراتور نشان می‌دهد که بیشتر خدمات ارائه شده از سوی همراه اول به جز ارسال پیام کوتاه، mms ( پیام چند رسانه‌ای) و اینترنت دست و پاشکسته(Gprs) و ... دیگر خدمات معرفی شده توسط این اپراتور هنوز در مرحله آزمایشی‌ است و در برخی از موارد هم تنها نامی از آنها شنیده می‌شود.

در حال حاضر خدمات ویژه ارائه شده از سوی همراه اول به کاربرانش خدماتی همچون انتظار مکالمه، انتقال مکالمه، پیام کوتاه، mms،GPRS، پیام صوتی، محدودیت مکالمه، نمایشگر تلفن تماس گیرنده، دیتا و فکس (مشترکان سیم‌کارت دائمی)، مکالمه گروهی، انتقال اعتبار (مشترکان سیم‌کارت اعتباری) است. البته از تمام این خدمات همه کاربران استفاده نمی‌کنند و در پاره‌‌ای مواقع شاید به دلیل تبلیغات ضعیف از سوی این اپراتور، کاربران از وجود چنین خدمات و نحوه استفاده از آن بی‌اطلاع هستند. البته خدمات دیگر هم از سوی این اپراتور ارائه می‌شود که بیشتر جنبه آزمایشی دارد و تا این لحظه به صورت گسترده مورد استفاده کاربران همراه اول قرار نگرفته است. از میان این خدمات آزمایشی می‌توان به سيستم پرداخت سيار یا جیرینگ، سرویس اطلاع از تماس‌های ناموفق (پیک تماس) و آهنگ پیشنواز اشاره کرد.

اما از خدمات ویژه ایرانسل به جز پیام کوتاه، mms و Gprs می‌توان به خدمات دیگری همچون انتقال تماس، کنفرانس تلفنی، سرویس نمایش شماره تماس گیرنده (CLIP)، سرویس مسدود كردن تماس و شارژ الکترونیک نام برد. سرویس خط به خط، ویترین، آهنگ پیشنواز، کنترل حساب اینترنتی، نقشه مجازی، بانکداری همراه، پست الکترونیک همراه و... از دیگر خدمات ایرانسل است.

از خدمات ارزش افزوده و مقایسه آن که بگذریم در بخش تعرفه‌ مکالمات و خدمات هم ایرانسل گوی رقابت را از همراه اول دزدیده است. چرا که براساس یک بررسی، تعرفه‌هاي ایرانسل در مقایسه با همراه اول به مراتب پایین‌تر و به نوعی مقرون به صرفه‌تر است.

ضمن اینکه طرح‌های تعرفه تشویقی، بسته‌های افزایشی، شارژ هدیه و شارژ شگفت‌‌انگیز در کنار خدمات پیشتازی نظیر GPRS در 17هزار روستا و... ایرانسل را به انتخابی بی‌رقیب در تعرفه و خدمات در بازار تلفن همراه کشور تبدیل کرده است. /سونيتا سراب‌پور
    این مسدود کردن تماس ورودی چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کد میخواد چی میخواد
    یعنی میخام فقط اس بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان وضعیت همراه اول چطوره من چند وقته استفاده نکردم با این 2 گیگ شدن ایرانسل می خوام برم سراغش .
    سرعت دانلود همراه اول چقدره ؟؟؟

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

دوستان وضعیت همراه اول چطوره من چند وقته استفاده نکردم با این 2 گیگ شدن ایرانسل می خوام برم سراغش .

متاسفانه هر دوتاشون مشکل دارن!!! همراه آخر چند روزی بود که سرعتش افتضاح شده بود ولی حالا دو روزیه که اصلا دیگه کانکت نمیشه با گوشی !!!

ایرانشل هم که جدیدا قطعی خیلی زیاد داره

حال آدم از خدمات این اپراتورها به هم میخوره !!!
    اپراتور سوم کجاییییی!!!!؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اين سرعت همراه اول منه من تو يكي از شهرستانهاي خوزستانم

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

اصلا فکر همراه اول رو هم نکن. من دقیقا همین تصمیم شما رو گرفتم و رفتم سراغ همراه اول ، سرعتش از دایل آپ هم کمتره (2 کیلوبایت بر ثانیه) البته اونم پایدار نیست. یعنی یهو صفر میشه یهو یک میشه چند دقیقه ای هم همون دو کیلوبایت باقی میمونه. البته اگه از پراکـسی استفاده کنی سرعت گاهی به 5 کیلوبایت میرسه. ایرانسل رو از اول تابستون دیگه من باهاش دانلود زیاد نکردم ولی همین قدر که سرعتش رو تست کردم خیلی افت نکرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اصلا فکر همراه اول رو هم نکن. من دقیقا همین تصمیم شما رو گرفتم و رفتم سراغ همراه اول ، سرعتش از دایل آپ هم کمتره (2 کیلوبایت بر ثانیه) البته اونم پایدار نیست. یعنی یهو صفر میشه یهو یک میشه چند دقیقه ای هم همون دو کیلوبایت باقی میمونه. البته اگه از پراکـسی استفاده کنی سرعت گاهی به 5 کیلوبایت میرسه. ایرانسل رو از اول تابستون دیگه من باهاش دانلود زیاد نکردم ولی همین قدر که سرعتش رو تست کردم خیلی افت نکرده
    من با ايرانسل سرعت دانلودم 5و6 ولي همراه اول رو 9 ثابته ولي شبا 12 به بالا اينم سندش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته شايد چون تو شهرستانم اينجور باشه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه منطقه شما همراه اول EDGE ساپورت میکنه بگیر.
    من روزها در محل کارم سرعت دانلودم با IDM بین 25 تا 30 هست و شبها در خونه بین 12 تا 16
    تنها مشکلی که دارم ابنه که جدیدا وقتی میخوام با چیز پی ان وصل بشم باید چند بار دیسکانکت بشم تا موفق بشم به چیز پی ان وصل بشم و یکی دیگه اینکه سر 3 ساعت ارسال/دریافت صفر میشه و باید از اول کانکت بشم.
    الان حدود 10 ماه هست که از همراه اول استفاده می کنم و راضی هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سرعت ایرانسل خوبه با idm بین 20 تا 30 دان می کنه دیگه دانلودو گذاشتم کنار با این اوضاع همین ایرانسل بهتره
    ولی در کل هر دو مضغرفا .و تو پول گرفتن از مردم استاد هیچ کی هم نیست جلو شونو بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •