تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: انتخاب زبان برنامه نویسی

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هرمزگان
    پست ها
    66

    پيش فرض انتخاب زبان برنامه نویسی

    سلام دوستان
    من در حال حاضر ویژوال بیسیک کار میکن اما بعضی ها میگن این زبان پیش پا افتادست و دیگه کارایی نداره و آینده ای نداره بنظر شما چه زبونی کار کنم که هم آینده داشته باشه و هم بازار کارش از همه بهتر باشه؟؟؟؟
    C#,delphi,java,php asp????
    کدوم یک از اینها بهتره؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.

  2. این کاربر از nimayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان
    پست ها
    726

    پيش فرض

    با سلام
    امیدوارم خوب باشید.
    شما نگفتید که از چه vb استفاده می کنید.
    vb6 یا vb.net؟
    نظر من این است که :
    1- اگر از vb6 استفاده می کنید به سمت vb.net بروید.
    بنده خودم از C#.net و vb.net استفاده کردم و به شما میگم که از نظر قدرت هیچ تفاوتی با هم ندارند و هر کاری که بتوان در C# انجام داد به راحتی می توان در vb.net هم انجام داد.
    2- اگر از vb.net استفاده می کنید همین راه را ادامه بدهید و به حرف هیچ کس در این مورد دقت نکنید.
    * العان دیگر زیاد مهم نیست که از چه زبانی استفاده می کنید و اکنون این اهمیت دارد که چه کارهای می توانید با ان زبان انجام دهید.
    ------------------------
    حالا اگر می خواهید تحت یک زبان native مثل vb6 بمانید من به شما توصیه می کنم به سمت delphi بروید چون خیلی قویتر است و تنها زبان های .net می توانند با ان رقابت کنند.
    من تجربه ای استفاده از زبان های زیر را داشتم :
    vb6
    vb.net
    C#
    delphi
    matlab
    البته این ها همه نظر من بود
    موفق باشید

  4. 2 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    پروفشنال hp1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    پست ها
    514

    پيش فرض

    سلام

    دنیای علوم مرتبط به کامپیوتر روز به روز در حال رشده و انتخاب یک مسیر مشخص کار بسیار سختیه چراکه بیشتر اینها با هم در ارتباط اند

    در این دنیا کسی موفق تر خواهد بود که از همه چیز به اندازه خودش باخبر باشه اما در یک زمینه خاص تبهر ویژه ای داشته باشه.

    نمی دونم در چه سن و سالی هستید ولی قاعدتا با توجه به سوالتون میشه حدس زد د سنین نوجوانی گذر عمر میکنید.این دوران بهترین وقت برای یاد گرفتنه.«اما بیاد داشته باشید تنها چیزی رو یاد بگیرید که دوست داید و بهش علاقه مندید.

    به همه جاهایی که علاقه دارید سرک بکشید.ناخونک بزنید.ایده بدید و ایده خودتونو با ایده پشت اون موضوع مقایسه کنید

    تصور نکنید فقط یک راه درست وجود داره و حتما باید از همون راه رفت.بقول معروف:«به اندازه ادم های روی زمین راه برای رسیدن به خدا وجود داره».پس راه خودتونو خودتون پیدا کنین اما از تجربه های دیگران هم غافل نشید.

    از تجربه هاشون بپرسید نه اینکه بخواهید براتون مسیر مشخص کنند.

    تجربه شخصی من:

    کاردانی با پاسکال آشنا شدم چون درسش رو داشتم.برای ادامه از هرکی می پرسیدم یه چی می گفت:سی یا سی پلاس پلاس،دلفی ووو

    کسی نمیامد بگه بابا دلفی همون ابجکت پاسکاله!

    بعد ها بواسطه برنامه نویسی تحت وب با سی شارپ آشنا شدم و دیدم چقدر سینتکس هاش برام فهمیدنش راحته و حتی آشنا!چندی بعد متوجه شدم مخترع زبان سی شارپ یکی از برنامه نویسان اصلی دلفی بوده!

    خود من هم از روز اول از سینتکس های ویژوال بیسیک خوشم نمی آمد اما اونقد می دونستم که این چیزی نیست که بخوام راجع بهش با دیگران بحث کنم.بحث رو بزارکنار و دنبال علم باش.
    برو 2تا برنامه ساده با وی بی بنویس و همونارو با سی شارپ و پیش خودت مقایسه کن.حتما به جواب میرسی.اما تا اونجایی که من دیدم تکیه دات نتی ها به سی شارپه تا وی بی.

    برای برنامه های تحت وب 2تا گزینه اصلی پیش رو داری:1)ASP.NET و 2)PHP

    برای اولی معمولا از وی بی دات نت و سی شارپ استفاده می کنن و برای دومی هم که زبان پی اچ پی

    سال های سال بود که در زمینه برنامه های ویندوزی دلفی یکه تاز میدان بود اما الان نقش بقیه کمی پرنگ تر شده!

    دلفی برای برنامه های تحت وب Delphi prism رو اائه داد که خوب اینم باید روی ویژوال نصب بشه و تازه همش از سینتکس های دلفی هم استفاده نخواهد کردو چیزهایی رو باید یاد بگیری!(چه کاریه؟میری با خیال راحت تو ویژوال با سی شارپ برنامه مینویسی!)


    موفق و موید باشیم
    Last edited by hp1361; 02-07-2011 at 00:14.

  6. 3 کاربر از hp1361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •