سلام بچه ها چیکار کنم هر جا میپرسم ps3 160gb رو میدن 600 گرونه.البته باید بگم که شهرستان نه تهرون![]()
سلام بچه ها چیکار کنم هر جا میپرسم ps3 160gb رو میدن 600 گرونه.البته باید بگم که شهرستان نه تهرون![]()
سلام دوستان می خوام بدونم قیمت xbox360 توی دبی و ترکیه چقدره
اگه مناسبه از اونجا بخرم
ممنون ولی من هم از تهران نگرفتم. از کرمان برداشتم! سری جدید PS3 ها چون ورژن سیستم عاملش بالای 3.55 هست و غیر قابل هـک -حداقل هنوز- برای همین همون تعدادی که ورژنشون ماکزیمم روی 3.55 هست گرون شده. GOW 3 رو هم قبلاً بازی کردم ولی ممنون از پیشنهادت.
Last edited by sajjadsa; 01-07-2011 at 12:30.
سلام یعنی ps3 ای که الن گرفتید کپی شده یا نه؟![]()
نه ولی ورژنش 3.55 هست و میشه هـکش کرد. البته بعد از امتحانام اینکارو می کنم.![]()
با عرض سلام خدمت دوستان
می خوام بدونم xbox 2360 بهتره یا ps3
دوم این که می گن xbox 360 دیگه نوش پیدا نمی شه راسنه؟
سلام خوب مبارکت باشه حتماً بعد از امتحانات -- کن![]()
سلام دوست عزیز از من میشنوید ps3 بگیرید چون کیفیت بازی های xbox 360 فرق چندانی با ps3 نداره تازه ps3 یک چیز بسیار مهم داره (بازی های اختصاصی) که خیلی ها روش جون میدنبعدش هم xbox 360 arcad و elite دیگه نوشون پیدا نمیشه باید دسته دوم بگیری الان تنها x360 ای که نو داره slim هست که اگه بخوای -- شده اش رو بگیری درایورش حتماً باید9504 باشه در غیر این صورت اگر 0225 باشه -- نمیشه البته اگه بخوای درایور 9504 رو بگیری باید حدود 650 بدی از من میشنوی اگه خواستی xbox 360 بگیری اگه بودجه داشتی نو بخر اما اگه نداشتی یه arcad یا elite بگیر تمام درایوراش -- شده تفاوتی نداره. امیدوارم توضیحات مفید باشه
![]()
امیدورام شما هم بتونی با قیمیت مناسب برداری. خوش باشی عزیز
سلام دوستان.سلام دوست عزیز از من میشنوید ps3 بگیرید چون کیفیت بازی های xbox 360 فرق چندانی با ps3 نداره تازه ps3 یک چیز بسیار مهم داره (بازی های اختصاصی) که خیلی ها روش جون میدنبعدش هم xbox 360 arcad و elite دیگه نوشون پیدا نمیشه باید دسته دوم بگیری الان تنها x360 ای که نو داره slim هست که اگه بخوای -- شده اش رو بگیری درایورش حتماً باید9504 باشه در غیر این صورت اگر 0225 باشه -- نمیشه البته اگه بخوای درایور 9504 رو بگیری باید حدود 650 بدی از من میشنوی اگه خواستی xbox 360 بگیری اگه بودجه داشتی نو بخر اما اگه نداشتی یه arcad یا elite بگیر تمام درایوراش -- شده تفاوتی نداره. امیدوارم توضیحات مفید باشه
![]()
راستش من میخواستم Xbox بگیرم اما وقتی این پست رو دیدم یک ذره مردد شدم.
چون میخوام نو بگیرم.قیمت Elite نو تو تهران چنده؟(مدل های مختلف هاردش)
بعد دیگه این که دردسر زیاد داره اپدیتش برا بازی های جدید؟
کپی خور کردن PS3 چطور؟اسلیم ها هم کپی خور شدن؟کلا دردسرش زیاده؟بازی های قدیمی مثل Heavy Rain وUncharted و God Of War3 هم بدون مشکل اجرا میکنن؟
بعد هرچند وقت باید ببریم مغازه ها دوباره دسکاری کنن؟
شرمنده سوالام زیاده چون در این زمینه اماتورم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)