بالاخره هر کسی یه چیز رو میپسنده!
سلام
یکی از آشناها می خواد بره ژاپن می خوام بگم که یه xbox360 slim 250 gig بیاره.اون بنده خدا هم مثل خودم خیلی سر در نمیاره که چه مدلیه چه درایوی و...
حالا من چه مشخصاتی باید دقیقا بهش بدم که اونو بخره تا بتونم اینجا راحت بدم برام کپی خورش کنن(فکر کنم فقط 9504 رو فعلا میشه کپی خور کرد) و کلا مشکلی نداشته باشه.
بعد یه سوال دیگه اینکه xbox360 هم مثل چیزای دیگه(مثل گوشی و...) اصل و تقلبی داره یا نه؟
ممنون![]()
پستتون به شدت معلومه که حقیقی نیسیعنی چی بود که بد بود دقیقا؟؟؟ میشه گفت خوب نبود ولی بد بود رو فن های 100% پی اس 3 هم قبول نمی کنن
کاملا پستتون مسخره بود...
دوستان زیاد به خرید کنسول خارج ایران فکر نکنین... اگه خارج ایران الایت و آرکید گیر آوردین بخرین اما اگه اسلیم بود نه... چون اونا درایو اسلیمو که نمی گن بهتون موقع خرید... و خلاصه توی کپی خورش به دردسر میخورین...
فکر اونم اون ورا ریجن NTSC-J باشه ! ممکنه با تهیه بازی کپی مشکل داشته باشید اینجا ...
شما یه فت بخر با ریجن پال !
اگرم اسلیم میخوای باید 9504 باشه !
تاریخ ساخت - LOT No. - Serial No. - و راه اصلی تشخیص درایو ها باز کردن کنسول هست !
( من یه درایو دیدم اون نقطه بالاش زرد بود اما 9504 بود ! ) راه های بالا به جز آخری زیاد اطمینانی نیست !
.
بابا چرا اینجوری میکنید این حا برای مشاوره خرید نیست هر کی خریده سوالاشرو میپرسه
لطفا این سوالا مطرح نشه و اگه مطرح شد جوابی ندیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین آقای محترم من ساله پیش یک x360 گرفتم 380 واقعاً بازی های بیخودی داشت من به دلیل نداشتن بازی های انحصاری فروختمش 340 که اگه الان میدادمش 500 میبردن خلاصه الان ps3 گرفتم کیفیت بازی ها در دو کنسول هیچ تفاوتی نداره تازه ps3 یه چیز اضافه داره بازی انحصاریشما هم بهتره خوب پست بنویسید مسخره بود یعنی چی؟ خوشتون میاد من به پست های شما حرف بزنم
درضمن سوال دیگه ای داشتید بپرسید در مورد این پست اماً حرف بیخود نزنید. موفق باشید
Last edited by HO3IN-Life; 01-07-2011 at 13:30.
آخرش کسی نگفت قیمت توی دبی یا ترکیه چنده
یه سوال. جا باطری های بشت دسته هام شل شده هی دسته هام قطع میشه راهی چیزی پیشنهادی دارید اگه میشه بگید که شاید درست البته غیر چسب نواری زدن![]()
داداش من چیزی نمی گم ولی خودت بیخیال شو
اونجاها باید اسلیم بخرین که حدودای 250-300 میشه... ولی خیلی کار اشتباهیه که از خارج ایران بگیرین چون نمی تونین درایو رو تشخیص بدین و کپی خور هم رتتتتتتاز ایران بگیرین قیمتش خیلی فرق داره اما اگه از اونجا بگیرین توی کپی خور با مشکل جدی مواجه میشین...
پایتخت دیدم زاپاسش رو میفروخت... میتونی بری از اونا بگیری... فک نکنم همینو بشه درست کرد چون خارش هرز شده...
با کاغذ و دستمال کاغذی آب بندیش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)