من که میگفتم شهاب دختره باور نمیکردین حالا به حرفم رسیدین ؟
اصلا خودتم مشکوکی دختری ؟
لوردم که خودش اعتراف کرده دختره مدارکش موجوده![]()
کلا همه دخترن من یه پسر تنها و بی ازار و از همه جا بیخبر افتادم بین یک عده گرگ
من که میگفتم شهاب دختره باور نمیکردین حالا به حرفم رسیدین ؟
اصلا خودتم مشکوکی دختری ؟
لوردم که خودش اعتراف کرده دختره مدارکش موجوده![]()
کلا همه دخترن من یه پسر تنها و بی ازار و از همه جا بیخبر افتادم بین یک عده گرگ
اینا سختی های زندگیه
اولا به من هم میگفتن دختر اما الان نه![]()
سلام دوستان
من فایل بازی رو دانلود کردم. ولی اجرا نشدباید از zip در بیارم تا اجرا بشه؟
از توی سایت باید وارد بازی شد یا از فایل دانلودی. لطفا یه توضیح بدین.
من رفتم توی سایت nick میخواست و channelولی بازم نشد وارد شم
ممنون میشم یه توضیحی بدین که چکار باید بکنم
1. وارد سایت Teeworlds.com میشی
2.بازی رو برای Client دانلود میکنی
3.بعد از اتمام دانلود از حالت ZIP خارج میکنی
4.وارد پوشه بازی میشی و teeworlds.exe رو اجرا میکنی
5. برای ورود به سرور هم در قسمت پایین سمته راست آی پی سرور را وارد میکنی و کانکت میشی
به همین راحتی به همین خوشمزگی !
میشه به جاش یه refresh کنی که لیست سرور ها بیان , اونا رو بر اساس ping از کمترین مرتب کن اولیش سرور خودمونه: دی5. برای ورود به سرور هم در قسمت پایین سمته راست آی پی سرور را وارد میکنی و کانکت میشی
سلام
ممنون دوستان.ولی نمیدونم چرا بازی برای من مشکل داره. اصلا نوشته نداره. مشکل از کجاست؟
![]()
بعد از دانلود بازی از لینکقایل zip رو Extract کن و بعد فایل teeworlds.exe رو اجرا کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکلی رو که گفتی توی اولین منویی که بازی میاد بالا English رو انتخاب کردی؟ (البته اگر English رو هم انتخاب نکرده باشی باید توی فولدر بازی اول روی فایل config_directory بری و اون فولدر رو پاک کنی و بعد کل فولدر بازی رو پاک کنی و دوباره Extract کن و دوباره باید به منوی انتخاب زبان بازی بری.)
اگر هم English رو انتخاب کردی و اینطوریه هنوز از Control Panel ویندوز باید از تمامی قسمت ها مطمئن بشی که English انتخاب شده باشه.
توی ویندوز XP تو Control Panel باید بری به قسمت Regional And Language Options بعد به تب Advanced بری و English رو انتخاب کنی و OK بزنی.
(اگر روی English نبود و English رو انتخاب کردی دوباره طبق توضیح توی پرانتز بالا بازیو پاک کن و دوباره Extract کن.)
خیلی ممنون از توضیحاتت دوست عزیز.
درست شد![]()
وقتی میگن الکس ادم بی شعور و نفهمیه باور کنید!
به جانه مادرم من اینکارو نکردم sajad و max lag هم اومدن میگفتن چرا اینکارو کردی به خدا نکردم اینکارو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)