نه استقلال،نه کره جنوبی/طالبی قراردادش را با ذوب آهن تمدید کرد
ورزش > لیگ برتر - مدافع تیم فوتبال ذوبآهن قرارداد خود را تمدید کرد.
به گزارش خبرآنلاین فرشید طالبی که از تیم هایی در لیگ کره جنوبی و روسیه پیشنهاد داشت ساعتی پیش با حضور در باشگاه ذوبآهن قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد.کامران شیرزادی مدیر روابط عمومی ذوبآهن می گوید:«طالبی قراردادش را با ذوب آهن تمدید کرد و یک سال دیگر در اصفهان فوتبال بازی می کند.»
طالبی همچنین از استقلال تهران پیشنهاد داشت که با این امضای قرارداد حضورش در تهران منتفی شد.
چه کسی گفته استقلالی شده ام؟/جلال حسینی:فتح الله زاده که ایران نیست،با چه کسی قرارداد بسته ام؟
ورزش > لیگ برتر - سید جلال حسینی می گوید که هنوز هیچ قراردادی را با استقلالی ها به امضاء نرسانده است.
به گزارش خبرآنلاین ؛ در حالی که صبح امروز خبر رسید سید جلال حسینی با استقلالی ها به توافق رسیده است او در گفت وگوی دوستانه با یکی از نزدیکانش مذاکره با آبی پوشان را تایید کرد اما گفت که هنوز هیچ قراردادی را با این تیم بزرگ پایتخت امضا نکرده است.«هیچ قراردادی با استقلال امضا نکرده ام.وقتی فتح الله زاده در ایران نیست من چطور می توانم با استقلال قرار داد امضا کنم.امیری و نظری جویباری که حق امضاء ندارند و من منتظر هستم تا فتح الله زاده از زاپن بیاید.البته ما فردا راهی اتریش هستیم و بقیه مذاکرات به بعد از این اردو موکول می شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید