آقا PS3 320 قابل ه-ک 560 هزار می ارزه؟ آیا اگر بگیرم می تونم برای بازی هایی مثل Modern Warfare 3 و Uncharted 3 و Assassian بعدی روش حساب کنم؟ کلا ارزش داره؟ توروخدا سریع جواب بدین.
آقا PS3 320 قابل ه-ک 560 هزار می ارزه؟ آیا اگر بگیرم می تونم برای بازی هایی مثل Modern Warfare 3 و Uncharted 3 و Assassian بعدی روش حساب کنم؟ کلا ارزش داره؟ توروخدا سریع جواب بدین.
وقتی نشده مث بچه آدم هــک کنن رفتن سراغ بورد و اینا که خدا تومنی آب میخورهکلا هیچکدومشون به نظرم صرفه اقتصادی ندارن... فت دسته 2 سالاره
PS3 320 با این قیمت فوق العاده عالیه... اصلا صب نکنین و بخرینش![]()
بچه این فرمون چی شد حداقل بگین چند باشه خوبه؟
سلام دوستان.
من توی یک سایت دیدم که قیمت ps3 80 gb fat کپی شده رو زده بود 430 تومن.
می خواستم بدونم
1-این ps3 فت با اسلیم فرقی دارن(ازنظر بازی های کپی شده و کلا از هر نظر)؟
2-move رو میشه به این فت ها زد یا نه؟
3-کلا شما این فت هارو پیشنهاد میکنید بخرم یا نه؟(البته بودجم فقط به فت میرسه)
مبارکت باشه رفیق![]()
سلام دوست عزیز اکبند یا دسته دومراستی مبارک باشه
![]()
شما انقدر راحت میگی میتونید از GameStop دست دو بگیری یا مثلا میگی رفتم سونی شاپ فلان چیزو گرفتم که آدم دلش میسوزه که ما تو ایران چقدر دستمون از خیلی چیزا کوتاهه.آدم دلش میسوزه.
آکبند گرفتم. دو سه هفته پیش قیمت داشتم 530 اما دیدم قیمت ها یهو زد بالا. هرجا رفتم 320 رو زیر 700 قیمت ندادن. بالاخره یه جا پیدا کردم فروشندش انصاف داشت قیمت رو خیلی بالا نبرده بود. همین شد که موقعیت رو از دست ندادم رو برداشتم.
سلام خوش بحالت من شهرستان هستم هر جا میرم ps3 160gb رو میدن 600 تومان تازه 160 ، شما 320 رو گرفتی 560 خوش بحالت امیدوارم با دستگات حال کنیفقط god of war 3 یادت نره
![]()
Last edited by HO3IN-Life; 30-06-2011 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)