سلام به نظر شما ps3 slim تا 12 یا 13 تیر گرون تر میشه یا ارزون تر![]()
سلام به نظر شما ps3 slim تا 12 یا 13 تیر گرون تر میشه یا ارزون تر![]()
100% تا آخر تابستون روز به روز گرون تر میشه.............
بابا یه قیمت میخواستیم ها ....
تهران هم همین قدره + تهران گیر نمیادولی قبلش مطمئن شو که 9504 باشه یه وخ 0225 یا 0500 نگیرن دل و روده کنسول داغونو بندازن روش کپی کنن...
کلا هم ارزش نداره آدم این همه پول بده بالای کنسول... یا یه فت دست دو بگیرین یا اگه نو میخواین حتما 0225 بگیرین هـک که شد هکش کنین... خود کنسول 400 تا 450 و هــک هم 100 تا 150... که به هر حال ارزون تر از 9504 در میاد... هکش هم چند وقت دیگه میاد...
بچه ها من شدیدا این فرمون رو نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید سایتی چیزی؟
دوستان من میخوام xbox 360 بخرم.میشه راهنماییم کنید که کدوم مدلش بهتره و توی بازار گیر میاد؟در ضمن کپی خور باشه؟اگر قیمتش رو هم اعلام کنین عالی میشه؟
ممنون میشم اگر زودتر راهنماییم کنید
Last edited by saeed_ac; 29-06-2011 at 17:12.
نظر من رو میخوای همه ی مدلهاش خوبند - بجز سری اول با مادربورد های زفر .
الان توی بازار نو بخواید بخرید اسلیم هست که این سری جدیدش کپی خور نمیشه - اگر با دست دو مشکلی ندارید میتونید دست دو بخرید . البته مهمه که از کی و کجا میخرید .
اگر توی اروپا آشنا دارید میتونید از GameStop دست دو بخرید ، چون با اینکه دست دو میفروشه - یک سال گارانتیش میکنه .
دوست عزیز میشه بگی سی دی های اورجینال xbox360 حدودا چند قیمته؟در ضمن اگر بخوام دسته دو بخرم کدوم مدل بگیرم؟
این 0225 ها هم معلوم نیست اگه میشکلی با ه**ک نداشت که حالا حالا ها کپی خور شده بود
مطمین باش مسه 9504 ها نیستن ( هر چیزی ممکنه ) شاید بعد ار مدتی درایوش بترکه هیشکی کپیش رو تست نکرده
اسلیم 250 گیگ با کینکت و دو تا دسته باندل با درایور 0225 و یا 9504 چنده ؟
جدیدترین مدل همینه؟
و اینکه درایورها چه فرقهایی دارند و آیا -- به صورت سختافزاری انجام میشه یا خود فرد هم میتونه انجام بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)