شبکه اجتماعی گوگل بنام گوگل پلاس (+Google) به روی ایرانی ها بسته شد . بعد از وارد شدن به شبکه اجتماعی گوگل پیغام زیر نمایان میشه : شما از کشوری وارد شده اید که اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید !
آدرس شبکه : plus.google.com
منبع هم خودم .
شبکه اجتماعی گوگل بنام گوگل پلاس (+Google) به روی ایرانی ها بسته شد . بعد از وارد شدن به شبکه اجتماعی گوگل پیغام زیر نمایان میشه : شما از کشوری وارد شده اید که اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید !
آدرس شبکه : plus.google.com
منبع هم خودم .
Last edited by befermatooo; 29-06-2011 at 18:44.
باز میشه واردم میشی ولی مینویسه عمومی فعال نشده! و در نهایت که میزنی keep me posted مینویسه You are accessing this page from a forbidden country. That’s all we know.
در هر حال اگه اونام نمیبستن ما خودمون میبستیمش!!!!! پس زحمت عزیزان رو کم کردن!
منظورت چیه؟در هر حال اگه اونام نمیبستن ما خودمون میبستیمش!!!!! پس زحمت عزیزان رو کم کردن!
فیــــــلتر میشد به زودی اگه نمیبستنش...منظورت چیه؟
من با نظر این دوستمون موافقم .در هر حال اگه اونام نمیبستن ما خودمون میبستیمش!!!!! پس زحمت عزیزان رو کم کردن!
نمیخوام موضوع رو سیاسی کنم اما مطمئن باشین در صورت عمومی شدن این سرویس ، فیلتر میشه و پای گوگل رو هم به فیس بوک و تویتتر می کشونن و میگن که برنامه چیدن برای .... !
در هر صورت الان این سرویس برای ما غیر فعاله : You are accessing this page from a forbidden country
فقط باید گفت متاسفم
حالا به قول دوستان اگر اینا ما رو فیلتر نمیکردن ایران اونارو فیلتر می کرد اما در هر صورت خیلی بی جنبه هستن که با مردم در میوفتن
تحریم نیست که!! تازه فارسی هم داره!! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی از وب سرویسهای گوگل روی آیپی های ایرانی بسته شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)