منظور شما از اینترنت م ا ه وا ره ای اینترنت آفلاین (دانلود افلاین بوسیله کارت دی وی بی) با دی ش هست یا شما اینترنت آنلاین ما هوا ره ای با قابلیت ارسال و باز کردن صفحات وب گرفتی؟ چقدر هزینه آیونمان آن است؟
منظور شما از اینترنت م ا ه وا ره ای اینترنت آفلاین (دانلود افلاین بوسیله کارت دی وی بی) با دی ش هست یا شما اینترنت آنلاین ما هوا ره ای با قابلیت ارسال و باز کردن صفحات وب گرفتی؟ چقدر هزینه آیونمان آن است؟
من از اینترنت آنلاین با قابلیت باز کردن صفحات وب استفاده میکنم ماهی 300 هزار تومن
مخابرات دیروز رکورد قطعی رو شکست
قبلا هم یک رکورد یک هفته ای ازش سراغ داریم ، فرق این بار این بو که از دیروز که قطع شده ، تلفن پشتیبانی مداوم اشغال بود (در واقع این یکمورد رو فکر کنم خودشون اشغال کرده بودن)
مملکته داریم؟!![]()
من شخودم هم ناراضیم ولی با این طرز استفاده ای که ما داریم همین هم از سرمون زیاده
همه دنبال دانلود رایگان هستیم که آهنگ و فیلم مجانی دانلود کنیم
خارج دانلود رایگان دارند ولی برای فیلم و آهنگ و نرم افزارشون پول میدن
سلام افرادی که از مخابرات ای دی اس ال دارن برای اونا هم این طوری شده که از سرعت اینترنتشون کم شده باشه
مثلا من 2 مگ دارم که باید سرعت دانلودم بشه 250 اما از 200 بالاتر نمیره
زنگ زدم 723000 گفت شیوه جدیده که قبلا 1/8 بود الان شده 1/10
برو خدا رو روزي 100 مرتبه شكر كن كه از اين مخابرات زالو صفت و دزد تونستي دانلود 200 بگيري. به خدا بعيد نيست فردا دانلودت رو بكنن 100 و بگن همينه كه هست، نميخواي به سلامت.
مرکز انقلاب
کسی هست
که این چند
روز
مشکل
داشته
باشه؟
جاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااان !!!! ار مخابرات 2مگ دارید؟
بابا ایول!
آره سرعت ها مدتی است که کمتر شده ، مثلا 512 ما که قبلا 64 بود و بیشتر هم می شد ، جدیده دیگه معمولا 50 تا 55 میره!
البته من فکر می کردم که مشکل زمانی باشه و رفع بشه ! ولی جالبه مخابرات خودش استاندارد تدوین کرده !گفته قبلا 1/8 بوده شده 1/10 یکی نیست بگه آخه ...... اون 1/8 استاندارد بوده نه دلبخواه شما که تغییرش دادید.
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
حالا بی خیال مشکلاتی که داره ، آخه این پشتیبانی چکارست؟؟؟؟ یه مدت پسورد من مشکل داشت می گفت به ما مربوط نیست و باید بری امور مشترکین ، وقتی هم که خرابه که اونها هم اشغالن تازه اگر هم آزاد باشن
می گی آقا یا خانم محترم کانکت نمیشه ،
شماره رو می گیره و می فرمایند ، آره مشکل داره ، رفع میشه .
میگی تا کی مشکل داره ؟
می فرمایند : مشخص نیست ، در دست اقدامه
نمی دونم برای چی حقوق می گیرن اینا؟؟؟![]()
بیچاره امور مشترکین مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)