سلام....
به نظرم بهترین جا برای زندگی،در هر شرایط و با هر عقیده ای اول امریکاست و بعدش اتحادیه اروپا و بعدش استرالیا!!
متاسافنه اونجوری که من تحقیق کردم،از لحاظ اسونی،استرالیا اسون ترینه که 2 سالهکارت راه می افته،و امریکا سخت ترینه که 10 سالیطول میکشه!!
من 18 سالمه،زبان سطح 5 تخصصی هستم و میتونم راحت برا تافل و ایلتس ثبت نوم کنم!!
قابلیت انطباق که بهش اشاره شد،هم دارم.....
ترم 2(البته یه هفته ی دیگه میشه 3!!) کامپیوتر کاردانی هستم....
یه شرکت کامپیوتری به صورت شراکتی دارم و خرج زندگیم رو هم در میاره(طراحی وب و برنامه نویسی و گرافیک و اینا!!)
میخواستم بدونم که برای کدوم کشور ها(اروپا فقط بریتانیا!!) اقدام کنم،سریع تر به نتیجه میرسم؟
نمیخوام الان شرکت بکنم و حداقل برا 1-2 سال اینده برنامه ریزی کردم که برم...(فک میکنم بهتره کلی پول در بیارم و برم که اونور تا راه بیوفتم،از گشتگی نمی رم!!)
از لحاظ دینی و اینا که ظاهرا هیچ کدوم اینا با ائیست کاری ندارن درسته؟ میتونه یه مزیت باشه یا بیشتر یه بدیه؟!!!
از الان بدونم به کجا میتونم برم(نه اینکه ساده ترین کدومه!! یکیشون که با این شرایط بشه رفت و هرچه زود تر بتونم اولین مسافرت به کشور مربوطه رو داشته باشم!!و دیگه بر نگردم)
فکر میکنم از الان بدونم،میتونم راجع به فرهنگشون تحقیق کنم!! هرچند کل عمرم در مورد فرهنگ امریکا تحقیق کردم و سعی کردم با اسطلاحات و حرفهاشون اشنا بشم!!
اساسا،امریکا رفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن،یا بچه ی 20 ساله ی مجرد هم میتونه بره؟!شرایط استیت ها فرق میکنه؟!