تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 334 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نزديك به 10 روزه كه ماشين مورد نظر را تو بنگاه گذاشتم و ضمنا بيش از دو ماهه توي سايت (باما) واسه فروش گذاشتم ولي دريغ از يه مشتري. ماشين با قيمت 11810000 توماني كمپاني را به قيمت 11500000 تخفيف دادم ولي باز هم بعد از دو سال 3 ماه هنوز كابوس تيبا با منه. خداييش يكي از بزرگترين اشتباههاي زندگيم را انجام دادم. دعام كنيد درد من درمون بشه، دل شما شاد بشه.

فرشید جان نمی خرن.وقتی نوک مدادی متالیک میگن 11.150 دیگه چه انتظاری میشه داشت.

به نظرم سوار شو چون هرچی بیشتر بگذره کمتر میخرن .
    خود منم ثبت نام کردم زمان تحویل فکر نکنم با سود تخفیف .. 11.300 در بیاد

صبر میکنم ببینم تا شهریور چی میشه اما قطعا اگه دعوت نامه بیاد ببینم گرونتر از بیرونه انصراف میدم .
    گور بابای 5000000 تومنی که دادم دست اینا
    خستم کردن دیگه
    Last edited by captainpersian; 28-06-2011 at 11:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شما هنوز نفروختيشت ؟ منم به درد شما دچار شدم البته هنوز 3 روزه.دليل فروشتون چيه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

كسي ادرس تعمير كار تيبا تو تهرانو نداره ؟؟
    قطعات يدكي رو بغير از گارانتي از كجا ميشه تهيه كرد ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. دوستان با اين همه مشكلاتي كه اين ماشين داره فكر نمي كنيد عمل شما باعث ميشه تا شركت سايپا بخودش بياد؟؟ من كه 10 روز پيش انصراف دادم، با اين كه دعوت نامه هم برام اومده بود... خيال خودمو راحت كردم. بنظرم حتي اگر (اگر..) اين ماشين ماشين خوبي هم از آب در بياد هر كي الان بخره ضرر كرده.. اقا اگه خوب دراومد اونوقتم ميشه خريدش... انصراف بديد خودتون رو راحت كنيد ..من رفتم تمام هست و نيستم رو يكي كردم ؛ يدونه تندر فول خريدم.. خداييش ماشين خوبي و بدون حاشيه.. بازم ميگم خودتونو راحت كنيد تا شب ها راحت بخوابيد...
    موفق باشيد

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

| 1390/04/07
    تنها 49درصد از برنامه تولید تیبا محقق شد؛
    تیبا از برنامه تا تولید
    پرشین خودرو: مدیر صنایع خودرو سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: طی 3 ماهه اول امسال حدود 50 درصد از برنامه پیش‌بینی شده تولید تیبا در این مدت توسط شركت سایپا عملیاتی شده است.
    به گزارش«پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، براساس برنامه‌ریز‌های انجام شده، قرار است شركت سایپا امسال حدود 70 هزار دستگاه خودرو تیبا تولید كند. این شركت در دو ماهه‌ امسال باید شش هزار و 500 دستگاه تیبا تولید می‌كرد كه از این مقدار تنها تولید سه هزار و 210 دستگاه معادل 49 درصد از برنامه محقق شد.
    همچنین در اردیبهشت‌ ماه امسال 48 درصد از برنامه‌ تولید ماهانه تیبا معادل دو هزار و 151 دستگاه محقق شد. این آمار و ارقام در حالی است كه براساس اطلاعات وزارت صنایع و معادن، در سال گذشته تنها 49 دستگاه تیبا در شركت سایپا تولید شده بود.
    چند روز پیش نیز محمد علی وفایی معاون بهره‌برداری و نوسازی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، با اشاره به عقب ‌بودن خودرو تیبا از برنامه‌ تولیدش اعلام كرده بود كه تولید این خودرو با مشكلاتی در خط تولید و تامین قطعه روبه‌روست.
    تیبا هم‌اكنون در سایت شركت سایپا در كاشان تولید می‌شود. قیمت این خودرو كه 80 درصد آن تولید داخل است 10 میلیون تومان و در صورت نصب تجهیزات اضافی 11 میلیون و 700 هزار تومان است.
    داستان تیبا (سایپا 231) به این قرار بود كه شركت سایپا در سال 1388 حدود 12 هزار دستگاه از این خودرو را به عنوان اولین خودرو ملی تولیدی خود در سه مرحله پیش فروش كرد كه قرار بود حدود 8 هزار دستگاه (دو سری 4 هزار دستگاهی) از آن پاییز و زمستان همان سال و چهار هزار دستگاه نیز در بهار سال 1389 تحویل مشتریان شود.
    بعدا تاخیر در تحویل تیبا به مشتریان سایپا حرف و حدیث‌های زیادی را به وجود آورد و حتی مجید هدایت، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به خاطر این موضوع از مردم عذرخواهی كرد.
    از سوی دیگر سایپا نیز اواخر سال قبل اعلام كرد كه 1600 دستگاه تیبا به دلیل نداشتن ایربگ قابل تحویل به مشتریان نیست.

تولید خودروی تیبا همچنان از برنامه عقب است

در همین خصوص نیز سید‌رضا مفیدی، به فارس، گفت: مدیریت تأمین قطعات یكی از فرآیندهای اصلی صنعت خودروسازی كشور است و در حال حاضر مشكل خاصی در این زمینه وجود ندارد ولی در مورد یك محصول خاص مثل تیبا به دلیل دقیق نبودن زمان‌بندی انجام شده، مشكل تأمین قطعه ایجاد شده است.
    وی افزود: با توجه به قول‌هایی كه مدیران شركت سایپا داده‌اند امیدواریم امسال علاوه بر عملیاتی شدن تمام تعهدات تیبا، پیش فروش این خودرو نیز صورت گیرد.
    مدیر صنایع خودرو سازمان گسترش تصریح كرد: تأمین قطعات تیبا باید با برنامه‌ریزی كه در مورد تولید این خودرو صورت گرفته، هماهنگ شود.
    وی با بیان اینكه طی 3 ماهه اول امسال حدود 50 درصد از برنامه تولید تیبا توسط شركت سایپا عملیاتی شده است، گفت: مسئولان این شركت قول داده‌اند كه امسال حدود 70 هزار دستگاه تیبا تولید شود كه امیدواریم با بهبود وضعیت تأمین قطعات، تولید این محصول عملیاتی شود.
    مفیدی با اشاره به مصوبه لزوم نصب ایربگ (كیسه هوا) بر روی خودروهای داخلی، اظهار داشت: هر چند در طراحی محصول به این موضوع توجه شده بود ولی در طرح اولیه فروش این محصول پیش‌بینی نشده بود.

دلیل تأخیر در تولید تیبا؛ انطباق با نمونه اولیه نه كمبود قطعه

مدیر صنایع خودرو سازمان گسترش تصریح كرد: البته تمام تاخیرها در تحویل تیبا به مشتریان فقط به خاطر موضوع تأمین ایربگ نبوده است، بلكه این محصول، جدید بوده و در تولیدش مشكلاتی وجود داشته كه به گفته مسئولان سایپا این مشكلات تا پایان سال 89 برطرف شده است.
    وی تأكید كرد: تیبا یك محصول جدید است كه در تمام مكانیزم‌های این خودرو از نظر بدنه و پلت‌فرم بازنگری صورت گرفته و این موضوع تأخیرهایی را در تولید تیبا ایجاد كرده است.
    مفیدی در مورد دلیل اصلی تأخیر در تولید تیبا نیز گفت: یكسری خصوصیاتی در طراحی تیبا دیده شده بود كه باید در انطباق محصول با نمونه اولیه كنترل شود و همین مسئله نیاز به صرف زمان بیشتری برای تست و آزمایش داشت كه البته این زمان بیش از حد پیش‌بینی شده، طول كشید.
    وی افزود: دلیل اصلی تأخیر در تولید و تحویل تیبا جدید بودن این محصول است، نه كمبود یك یا دو قطعه خاص.
    وی در مورد برنامه تولید كیسه هوا در كشور نیز گفت: دو شركت داخلی برای تولید این محصول برنامه‌ریزی كرده‌اند كه یكی از آنها به سازمان گسترش وابسته است.
    Last edited by ali1323; 28-06-2011 at 17:32.

6. 2 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما هنوز نفروختيشت ؟ منم به درد شما دچار شدم البته هنوز 3 روزه.دليل فروشتون چيه ؟

يه ليفان 620 تحويل تيرماه ثبت نام كردم كه اونم از قرار معلوم با تاخير دستمون ميرسه. البته شايد از خوش شانسي من باشه چون بقيه پول رو فقط با فروش اين تيبا جبران ميكنم. البته نميدونم چرا گهگاه يادم ميره كه توي ايران زندگي ميكنم. ايران زيبايي كه دستخوش مافياي خودرو و طلا و ....شده. به اميد اعتلاي فرهنگ و اقتصاد و ...در سرزمين آريايي مان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

جناب tibal:
    شما كه 450 كيلومتر با ماشين راه رفتين با چه مشكلاتي برخورد كردين ؟ آيا ماشين رو گارانتي بردين وتغييري كرده يا نه ؟ من ماشينو تازه تحويل گرفتم و خيلي با اين مسائل دو دلم كه نگهش دارم يا نه ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد
    خوب مشکلاتی که داره یکی اینه که یه کم فرمون به روغن کاری نیاز داره و گویا ABS ماشین من تنها مشکل داره.
    ولی در کل من از کیفیت ماشین در مقایسه با بقیه ماشینهای بازار واقعا راضی هستم. ماشین خیلی خوش فرمون و نرم کار میکنه. به نسبت قیمتی که براش هزینه کردیم به نظر من برد کردیم. من مطمئن هستم در آینده قیمت تیبا خیلی بالاتر میره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تيبا همچنان مي‌لنگد!

براساس برنامه‌ريز‌هاي انجام شده، قرار است شركت سايپا امسال حدود 70 هزار دستگاه خودرو تيبا توليد كند. اين شركت در دو ماهه‌ي امسال بايد شش هزار و 500 دستگاه تيبا توليد مي‌كرد كه از اين مقدار تنها توليد سه هزار و 210 دستگاه معادل 49 درصد از برنامه محقق شد.
    توليد خودروي تيبا همچنان از برنامه عقب است.

به گزارش ايسنا، براساس برنامه‌ريز‌هاي انجام شده، قرار است شركت سايپا امسال حدود 70 هزار دستگاه خودرو تيبا توليد كند. اين شركت در دو ماهه‌ي امسال بايد شش هزار و 500 دستگاه تيبا توليد مي‌كرد كه از اين مقدار تنها توليد سه هزار و 210 دستگاه معادل 49 درصد از برنامه محقق شد.

همچنين در ارديبهشت‌ ماه امسال 48 درصد از برنامه‌ي توليد ماهانه تيبا معادل دو هزار و 151 دستگاه محقق شد. اين آمار و ارقام در حالي است كه براساس اطلاعات وزارت صنايع و معادن، در سال گذشته تنها 49 دستگاه تيبا در شركت سايپا توليد شده بود.

چند روز پيش نيز محمد علي وفايي - معاون بهره‌برداري و نوسازي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، با اشاره به عقب ‌بودن خودرو تيبا از برنامه‌ي توليدش اعلام كرده بود كه توليد اين خودرو با مشكلاتي در خط توليد و تامين قطعه روبه‌روست.

تيبا هم‌اكنون در سايت شركت سايپا در كاشان توليد مي‌شود.

قيمت اين خودرو كه 80 درصد آن توليد داخل است 10 ميليون تومان و در صورت نصب تجهيزات اضافي 11 ميليون و 700 هزار تومان است.

داستان تيبا (سايپا 231) به اين قرار بود كه شركت سايپا در سال 1388 حدود 12 هزار دستگاه از اين خودرو را به عنوان اولين خودرو ملي توليدي خود در سه مرحله پيش فروش كرد كه قرار بود حدود 8 هزار د

ستگاه (دو سري 4 هزار دستگاهي) از آن پاييز و زمستان همان سال و چهار هزار دستگاه نيز در بهار سال 1389 تحويل مشتريان شود.

بعدا تاخير در تحويل تيبا به مشتريان سايپا حرف و حديث‌هاي زيادي را به وجود آورد و حتي مجيد هدايت، رئيس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران به خاطر اين موضوع از مردم عذرخواهي كرد.

از سوي ديگر سايپا نيز اواخر سال قبل اعلام كرد كه 1600 دستگاه تيبا به دليل نداشتن ايربگ قابل تحويل به مشترياننيست.

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دوستان با اين همه مشكلاتي كه اين ماشين داره فكر نمي كنيد عمل شما باعث ميشه تا شركت سايپا بخودش بياد؟؟ من كه 10 روز پيش انصراف دادم، با اين كه دعوت نامه هم برام اومده بود... خيال خودمو راحت كردم. بنظرم حتي اگر (اگر..) اين ماشين ماشين خوبي هم از آب در بياد هر كي الان بخره ضرر كرده.. اقا اگه خوب دراومد اونوقتم ميشه خريدش... انصراف بديد خودتون رو راحت كنيد ..من رفتم تمام هست و نيستم رو يكي كردم ؛ يدونه تندر فول خريدم.. خداييش ماشين خوبي و بدون حاشيه.. بازم ميگم خودتونو راحت كنيد تا شب ها راحت بخوابيد...
    موفق باشيد
    شما كه انصراف دادين چقدر بهتون برگردوندن ، همون 5 تومنو يا سودشم بهتون دادن ؟

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام حضور دوستان گرامی حاضر در این انجمن

بنده مدت شش ماهه که به علت ارتباط با مسایل کاری موظف به خواندن مطالب این انجمن و دیگر انجمنها و اخبار مربوط به خودرو تیبا بوده و هستم. در این مدت شش ماهه هیچ گاه راغب نبودم که وارد بحثها بشم و یا پاسخی به سوالات دوستان بدم.اما با توجه به مسایلی که در چند پست اخیر مطرح شده است و مشاهدات عینی خودم و واقعیات مستند و موجود لازمه که مطالبی را به سمع و نظرتون برسونم

البته واضحه که شاید خواندن این مطالب باعث دل سردی و گرفتگی بعضی از خریداران و ثبت نام کنندگان این خودرو شود ولی امید است که این خریداران با وارد کردن فشار و پیگیری بیشتر خود در نمایندگی ها بیش از پیش به حقوق ضایع شده خود برسند.

پیرو مسایلی که در چند پست اخیر مطرح شد و عدم وجود جواب . لازمه مواردی مطرح بشه که در این چند ماهه باعث به تاخیر افتادن تحویل خودرو در شرکت سایپا شده است. این موارد به شرح زیر است :

1- پخش شایعاتی مببتنی بر اینکه خودرو تیبا به جای ایربگ فقط حاوی سنسور ایربگ است باعث ایجاد شک و شبهه در بین بازرسان سازمان استاندارد و همچنین وزارت صنایع و معادن شد و البته تاکنون هیچ گزارش مثبتی که این مسئله را تایید کند ارسال نشده و چنین موردی تا کنون عملا وجود نداشته است.البته موارد مشکوکی به ثبت رسیده که بماند .بنده خودم به شخصه این شایعه را منتفی می دانم.

2- مشکلات سیاسی به وجود آمده بین بدنه دولت دیگر دلیل این تاخیرها است. بد نیست بدانید در حال حاضر کل مدیریت و کلیه سهام سایپا در اختیار و مالکیت گروهی است که در چند ماه اخیر از آنها به نام جریان انحرافی نام برده می شود.در پی موصبه مجلس که درخواست بررسی نحوه واگذاری سایپا به این افراد شده است و فشارهای زیاد از گوشه و کنار به مدیریت سایپا اشکالاتی در این شرکت بوجود آمده است.

3- مورد بعد آتش گرفتن بعضی از تیباها در شرایط خاص بوده (5 مورد تا الان) که شرکت سایپا موظف به بازبینی سیستم سوخت رسانی و رفع هر چه سریع تر و تضمینی این مشکل شده است.

4- مشکلات موجود در ترمز این خودرو که بازرسی و تایید دوباره را لازم کرده است
    5- با توجه به اختلاف قیمتهای بعضا گزاف و سلیقه ای اعمال شده در فاکتورهایی که به دست خریداران رسیده است و پیگیری این هموطنان در ادارات بازرگانی مناطق بویژه شهرستان اصفهان موجب شد تا بازرسان این سازمان با بازرسی نمونه ای و راندومی این مطب را به اثبات برسانند که پرونده هنوز در حال رسیدگی می باشد/

موفق و پیروز باشید
    جناب آقای بندری
    شما در مورد مطالب این پست نظری مطلبی نقدی حرفی توضیحی چیزی نداری ؟
    ممنون میشم نظرت رو بگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •