كرسپو: در ميلان احساس تولد دوبارهاي دارم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال اينترميلان درباره حضورش در سن سيرو گفت: از بازگشت به تيم اينتر انرژي مضاعفي كسب كرده و مي خواهم افتخارات بزرگي را به دست آورم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، هرنان كرسپو از بازگشت دوباره اش به سري آ ايتاليا و حضور در تركيب اينترميلان بسيار خشنود است و احساس خوبي دارد.
مهاجم آرژانتيني در اين زمينه تصريح كرد: از بازگشت دوباره ام به ايتاليا خيلي خشنودم و تولد دوباره اي در فوتبال خود احساس مي كنم.
وي راجع به گلزني اش برابر رم گفت: پس از سال هاي بسيار طولاني توانستم بار ديگر با حركت دريبل، مدافع حريف را كنار زده و براي تيم خود گلزني كنم.
وي افزود:آخرين بار در سال 2000 با پيراهن پارما برابر يوونتوس چنين حركتي را انجام دادم. اين بار در ميلان موفق شدم با حركتي انفرادي موفق به گلزني شدم.
كرسپو عنوان كرد: با حضور در اينتر ميلان تحول بزرگي در فوتبال رخ داده و مي خواهم به افتخارات بزرگي در اين تيم برسم.
هرنان كرسپو فصل گذشته به مدت يك سال از تيم آ ث ميلان جدا شد و به چلسي پيوست؛ اما پس از سپري كردن يك فصل ناموفق ليگ برتر انگليس را به مقصد سري آ ترك كرد و به جمع نراتزوري ها پيوست