تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: بهترین گوشی TV دار؟؟؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درضمت ماتریکس تایوانی دوست من کا900 رو داشت منم خودم چندتا محصول از این شرکت رو گرفتم تا الان که عالی بوده
    دوست من ميشه مشخصات و عكس چنتاشو بزاري

2. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل های جدیدش اومده که تبلیغش با مشخصاتش تو ماهنامه جیبی جی اس ام هم هست
    اسم گوشی دوستمم اشتباه گفتم مدلش کا11 بود

4. این کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maajnon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم شديدا دنباله يه گوشي تي وي عالي هستم ولي دوستان از من يه نصيحت به شما : گوشي استار سامسونگ رو نخريد به چند دليل
    1- به دليل اينكه گوشي هاي سامسونگ بسيار نازك نارنجي هستن. باور كنيد من تا حالا نازك نارنجي تر از اين گوشي نديدم اگه يه بار محكم رو ميز بزاري ديگه به درد نميخوره چه برسه كه يه بار از دستت بيوفته بايد مستقيم توي سطل آشغال بندازي
    2- صفحه لمسي گوشي هاي سامسونگ خيلي سريع خراب ميشن و فلت ميسوزونند و وقتي بسوزه بي چاره ايي مصل خودم
    3 * گوشي هاي سامسونگ اكثرا بعد از يك مدتي كند ميشوند و شروع به هنگ كردن ميكنند
    4- گوشي هاي سامسونگ بعد از مدتي توي اس ام اس دچار مشكل ميشن و بعضي از حروف فارسي كه ميخواي اس ام اس بدي كار نميكنند و در صورت زدن گوشي ريستارت ميكنه ( همه ي اين موارد براي گوشي هاي لمسي سامسونگ خيلي سريع تر از بقيه مدلاش اتفاق مي افته ) از من گفتن بود هيچ وقت گوشي لمسي سامسونگ نخريد فقط چند ماه باهاش خوش خواهيد بود بعد از يه مدتي گندش در مياد ... ((اين تجربه خودم بود))

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

منم شديدا دنباله يه گوشي تي وي عالي هستم ولي دوستان از من يه نصيحت به شما : گوشي استار سامسونگ رو نخريد به چند دليل
    1- به دليل اينكه گوشي هاي سامسونگ بسيار نازك نارنجي هستن. باور كنيد من تا حالا نازك نارنجي تر از اين گوشي نديدم اگه يه بار محكم رو ميز بزاري ديگه به درد نميخوره چه برسه كه يه بار از دستت بيوفته بايد مستقيم توي سطل آشغال بندازي
    2- صفحه لمسي گوشي هاي سامسونگ خيلي سريع خراب ميشن و فلت ميسوزونند و وقتي بسوزه بي چاره ايي مصل خودم
    3 * گوشي هاي سامسونگ اكثرا بعد از يك مدتي كند ميشوند و شروع به هنگ كردن ميكنند
    4- گوشي هاي سامسونگ بعد از مدتي توي اس ام اس دچار مشكل ميشن و بعضي از حروف فارسي كه ميخواي اس ام اس بدي كار نميكنند و در صورت زدن گوشي ريستارت ميكنه ( همه ي اين موارد براي گوشي هاي لمسي سامسونگ خيلي سريع تر از بقيه مدلاش اتفاق مي افته ) از من گفتن بود هيچ وقت گوشي لمسي سامسونگ نخريد فقط چند ماه باهاش خوش خواهيد بود بعد از يه مدتي گندش در مياد ... ((اين تجربه خودم بود))
    البته اینا که گفتی یکم زیاده روی که چه عرض کنم!!
    من نزدیک یه سال استار دارم.هیچکدوم از این مشکلات نداشتم.در ضمن چند وقت قبل از تراس طبقه دوم افتاد تو حیاط.غیر از خطی که رو در پشتش افتاد مشکل دیگه ای نداره

7. این کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه عزيزم برو s5233 tvبخر بهتره

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •