دوستان این گوشی بلوتوثش چه طوری فعال میشه؟
دوستان این گوشی بلوتوثش چه طوری فعال میشه؟
alxy
ﺪﺼﻗ ﻦﯿﻤﻫ ﻪﺳﺍﻭ ﻡﺮﺨﺑ 2 ﺱﺍ ﯽﺟ ﻡﺍﻮﺨﯿﻣ ﻥﻮﭼ،ﻡﺭﺍﺩ ﮎﺁ ﺪﺣ ﺭﺩ ﺰﯿﻤﺗ ﺱﺍ ﯽﺴﮕﻟﺎﮔ ﻪﯾ ﻦﻣ .ﻪﮕﺑ ﺩﺍﻮﺨﯿﻣ ﺲﮐ ﺮﻫ ﻥﺎﺘﺳﻭﺩ.ﻡﺭﺍﺩ ﺵﻭﺮﻓ .ﻪﻣﺎﻧﺮﺑ ﻪﺤﻔﺻ 7 ﺎﺑ ﻪﺷﻭﺭ ﯽﺳﺭﺎﻓ 2.3 ﻡﺍﺭ .ﻦﻣﻮﺗ 430 ﺖﻤﯿﻗ
به مسیر زیر برید :
Settings<Wireless & Networks<Blutooth Settings
بعدش Turn On Blutooth رو بزنید بعدشم Discoverable رو تیک بزنید (تو منو فارسی نوشته قابل رویت)![]()
دوستان چطوری میشه عکسی یا کلیپی رو ریخت که تو بخش گالری نیاد؟!
فکر بد نکنینعکس و کلیپ خصوصیه گوشی هم دست عالم و آدم...
و اینکه الان بهترین رام که فارسی رو هم ساپورت کنه کدوم ورژنه؟؟؟
ممنون میشم لینک هم بدین..
ممنون میشم یه جون مردی به این 2سوال ما جواب بده...
انشالا هم در این دنیا هم در اون دنیا![]()
دوستان چند سوال:(از شهرستان میخوام بخرم و محدودیت انتخاب هست یعنی فقط یه مغازه کره ای داره همه چینی هستن)
1-این پوشش پشت گوشی(در باتری) در مدل های سفید رنگ سفیده دیگه.... حالا من یه مدل تو شهرمون دیدم که میخوام اونو بخرم اما چون رنگ سفید رو دوست ندارم آیا میتونم بعدا یه در مشکی گیر بیارم بندازم جای اون؟
منظورم به طور دقیق تر اینه که گوشی مدل سفید رنگ با گوشی مدل مشکی رنگ فقط رنگ درب باتریشون فرق داره؟
2-این گوشی که میخوام بخرم فروشنده مدعیه که گارانتی مایکروتل داره.... اما گوشی رو گذاشته پشت ویترین!!! بعید هم میدونم که بخواد مدل بسته بندی شده بهم بده.... حالا این مورد تناقضی با گارانتی بودنش نداره؟؟؟؟
3-یارو میگفت این گوشی مدل 8 گیگ با کیف اصلی و گارانتی مایکروتل 590 تومن. این قیمتش عادلانس؟
4-از کجا بفهمم گارانتی که بهم میده معتبره؟خب منم میتونم یه مقوا چاپ کنم روش بنویسم مایکروتل!
5-گوشی هایی که پشتش نوشته made by samsung چینی هستن؟(یعنی توسط سامسونگ تو چین ساخته شدن؟)
6- این گوشی های چینی چقدر اختلاف کیفیت دارن با محصولات کره ای؟
دوست عزیز فقط کافیه اول فولدری که نمیخوای عکساش تو گالری بیاد یه . بزاری ( . )
همین و تمام اینجوری در واقع اون فایل هاید میشه و تو گالری نمیاد.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
در مورد رام هم تو صفحه 468 همین تاپیک لینک آخرین رام ها رو گزاشتم که یکیش تمام فارسی ( رام خاورمیانه ) و اون یکی رام اروپا هست و البته میشه فارسیش کرد البته فقط تو قسمت متن و اس و اینترنت و این چیزا ولی نظر منو میخوای اون فارسی رو نصب کن و واسه 2.3.4 نصب کردن صبر کن تا فارسیش بیاد.
1.آره عزیزم هیچ فرقی نمیکنه.
2.یه جورایی تناقض داره چون گارانتی اصل (پارس مایکروتل) نه اسم دیگه باید پلمپ باشه تا اونجا که من میدونم.
3. تقریبا!!!! راستش با گارانتی اصل تو علاالدین از 560 میگن البته قیمت روز رو دقیق ندارم!!!
4.هر اسمی به جز پارس مایکروتل بود گارانتی اصل نیست! حتی پارس ماکروتل!! تا این حد البته اصولا گارنتی تو ایران یعنی کشک!!!! در ضمن تازگیا اکثر گارانتی ها واسه تایید یه سامانه اس ام اس گزاشتن احتمالا مایکروتل هم داره اگر هم نداشت تو سایتش این قابلیت رو داره که تاییدیه گارناتی رو بگیری.
5.اولا چین با کره و یه کشور دیگه که تولید میکنه (یادم نیست سنگاپور یا مالزی ) فرقی ندارن!! فقط بهونه است واسه گرون دادن!!! ولی اونی که اونجوری نوشته یا چین یا اون کشور سوم!! کره رو مینویسه made by korea by samsung
6. جواب اینم که تو قبلی گفتم هیچی!!!! با اطمینان کامل میگم هیچی فقط و فقط بهونه گرون فروشی!!!
من خودم دنبال چینیش بودم، ولی پیدا نکردم. چون قیمت مناسبتره، و با اختلاف قیمتی که داره میشه یه مموری 16 یا 32 گیگ خرید! نظر من اینه که هیچ تفاوت کیفیتی ندارند!!!
درضمن و ساخت ویتنام رو هم دیدم که پستش مثل کره ای ها مینویسه.(البته بجای کره، مینویسه ویتنام)
ممنون...
یعنی صبر کنم تا ورژن 2.3.4 فارسیش بیاد؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)