تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 634 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان این گوشی بلوتوثش چه طوری فعال میشه؟

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

alxy

ﺪﺼﻗ ﻦﯿﻤﻫ ﻪﺳﺍﻭ ﻡﺮﺨﺑ 2 ﺱﺍ ﯽﺟ ﻡﺍﻮﺨﯿﻣ ﻥﻮﭼ،ﻡﺭﺍﺩ ﮎﺁ ﺪﺣ ﺭﺩ ﺰﯿﻤﺗ ﺱﺍ ﯽﺴﮕﻟﺎﮔ ﻪﯾ ﻦﻣ .ﻪﮕﺑ ﺩﺍﻮﺨﯿﻣ ﺲﮐ ﺮﻫ ﻥﺎﺘﺳﻭﺩ.ﻡﺭﺍﺩ ﺵﻭﺮﻓ .ﻪﻣﺎﻧﺮﺑ ﻪﺤﻔﺻ 7 ﺎﺑ ﻪﺷﻭﺭ ﯽﺳﺭﺎﻓ 2.3 ﻡﺍﺭ .ﻦﻣﻮﺗ 430 ﺖﻤﯿﻗ

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

دوستان این گوشی بلوتوثش چه طوری فعال میشه؟
    به مسیر زیر برید :

Settings<Wireless & Networks<Blutooth Settings

بعدش Turn On Blutooth رو بزنید بعدشم Discoverable رو تیک بزنید (تو منو فارسی نوشته قابل رویت)

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان چطوری میشه عکسی یا کلیپی رو ریخت که تو بخش گالری نیاد؟!

فکر بد نکنین عکس و کلیپ خصوصیه گوشی هم دست عالم و آدم...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

و اینکه الان بهترین رام که فارسی رو هم ساپورت کنه کدوم ورژنه؟؟؟
    ممنون میشم لینک هم بدین..

ممنون میشم یه جون مردی به این 2سوال ما جواب بده...

انشالا هم در این دنیا هم در اون دنیا

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان چند سوال:(از شهرستان میخوام بخرم و محدودیت انتخاب هست یعنی فقط یه مغازه کره ای داره همه چینی هستن)
    1-این پوشش پشت گوشی(در باتری) در مدل های سفید رنگ سفیده دیگه.... حالا من یه مدل تو شهرمون دیدم که میخوام اونو بخرم اما چون رنگ سفید رو دوست ندارم آیا میتونم بعدا یه در مشکی گیر بیارم بندازم جای اون؟
    منظورم به طور دقیق تر اینه که گوشی مدل سفید رنگ با گوشی مدل مشکی رنگ فقط رنگ درب باتریشون فرق داره؟

2-این گوشی که میخوام بخرم فروشنده مدعیه که گارانتی مایکروتل داره.... اما گوشی رو گذاشته پشت ویترین!!! بعید هم میدونم که بخواد مدل بسته بندی شده بهم بده.... حالا این مورد تناقضی با گارانتی بودنش نداره؟؟؟؟

3-یارو میگفت این گوشی مدل 8 گیگ با کیف اصلی و گارانتی مایکروتل 590 تومن. این قیمتش عادلانس؟

4-از کجا بفهمم گارانتی که بهم میده معتبره؟خب منم میتونم یه مقوا چاپ کنم روش بنویسم مایکروتل!

5-گوشی هایی که پشتش نوشته made by samsung چینی هستن؟(یعنی توسط سامسونگ تو چین ساخته شدن؟)

6- این گوشی های چینی چقدر اختلاف کیفیت دارن با محصولات کره ای؟

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان چطوری میشه عکسی یا کلیپی رو ریخت که تو بخش گالری نیاد؟!

فکر بد نکنین عکس و کلیپ خصوصیه گوشی هم دست عالم و آدم...
    دوست عزیز فقط کافیه اول فولدری که نمیخوای عکساش تو گالری بیاد یه . بزاری ( . )
    همین و تمام اینجوری در واقع اون فایل هاید میشه و تو گالری نمیاد.

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

و اینکه الان بهترین رام که فارسی رو هم ساپورت کنه کدوم ورژنه؟؟؟
    ممنون میشم لینک هم بدین..

ممنون میشم یه جون مردی به این 2سوال ما جواب بده...

انشالا هم در این دنیا هم در اون دنیا
    در مورد رام هم تو صفحه 468 همین تاپیک لینک آخرین رام ها رو گزاشتم که یکیش تمام فارسی ( رام خاورمیانه ) و اون یکی رام اروپا هست و البته میشه فارسیش کرد البته فقط تو قسمت متن و اس و اینترنت و این چیزا ولی نظر منو میخوای اون فارسی رو نصب کن و واسه 2.3.4 نصب کردن صبر کن تا فارسیش بیاد.

8. این کاربر از borland dariush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان چند سوال:(از شهرستان میخوام بخرم و محدودیت انتخاب هست یعنی فقط یه مغازه کره ای داره همه چینی هستن)
    1-این پوشش پشت گوشی(در باتری) در مدل های سفید رنگ سفیده دیگه.... حالا من یه مدل تو شهرمون دیدم که میخوام اونو بخرم اما چون رنگ سفید رو دوست ندارم آیا میتونم بعدا یه در مشکی گیر بیارم بندازم جای اون؟
    منظورم به طور دقیق تر اینه که گوشی مدل سفید رنگ با گوشی مدل مشکی رنگ فقط رنگ درب باتریشون فرق داره؟

2-این گوشی که میخوام بخرم فروشنده مدعیه که گارانتی مایکروتل داره.... اما گوشی رو گذاشته پشت ویترین!!! بعید هم میدونم که بخواد مدل بسته بندی شده بهم بده.... حالا این مورد تناقضی با گارانتی بودنش نداره؟؟؟؟

3-یارو میگفت این گوشی مدل 8 گیگ با کیف اصلی و گارانتی مایکروتل 590 تومن. این قیمتش عادلانس؟

4-از کجا بفهمم گارانتی که بهم میده معتبره؟خب منم میتونم یه مقوا چاپ کنم روش بنویسم مایکروتل!

5-گوشی هایی که پشتش نوشته made by samsung چینی هستن؟(یعنی توسط سامسونگ تو چین ساخته شدن؟)

1.آره عزیزم هیچ فرقی نمیکنه.
    2.یه جورایی تناقض داره چون گارانتی اصل (پارس مایکروتل) نه اسم دیگه باید پلمپ باشه تا اونجا که من میدونم.
    3. تقریبا!!!! راستش با گارانتی اصل تو علاالدین از 560 میگن البته قیمت روز رو دقیق ندارم!!!
    4.هر اسمی به جز پارس مایکروتل بود گارانتی اصل نیست! حتی پارس ماکروتل!! تا این حد البته اصولا گارنتی تو ایران یعنی کشک!!!! در ضمن تازگیا اکثر گارانتی ها واسه تایید یه سامانه اس ام اس گزاشتن احتمالا مایکروتل هم داره اگر هم نداشت تو سایتش این قابلیت رو داره که تاییدیه گارناتی رو بگیری.
    5.اولا چین با کره و یه کشور دیگه که تولید میکنه (یادم نیست سنگاپور یا مالزی ) فرقی ندارن!! فقط بهونه است واسه گرون دادن!!! ولی اونی که اونجوری نوشته یا چین یا اون کشور سوم!! کره رو مینویسه made by korea by samsung
    6. جواب اینم که تو قبلی گفتم هیچی!!!! با اطمینان کامل میگم هیچی فقط و فقط بهونه گرون فروشی!!!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من خودم دنبال چینیش بودم، ولی پیدا نکردم. چون قیمت مناسبتره، و با اختلاف قیمتی که داره میشه یه مموری 16 یا 32 گیگ خرید! نظر من اینه که هیچ تفاوت کیفیتی ندارند!!!

درضمن و ساخت ویتنام رو هم دیدم که پستش مثل کره ای ها مینویسه.(البته بجای کره، مینویسه ویتنام)

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

در مورد رام هم تو صفحه 468 همین تاپیک لینک آخرین رام ها رو گزاشتم که یکیش تمام فارسی ( رام خاورمیانه ) و اون یکی رام اروپا هست و البته میشه فارسیش کرد البته فقط تو قسمت متن و اس و اینترنت و این چیزا ولی نظر منو میخوای اون فارسی رو نصب کن و واسه 2.3.4 نصب کردن صبر کن تا فارسیش بیاد.
    ممنون...

یعنی صبر کنم تا ورژن 2.3.4 فارسیش بیاد؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •