تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2539 از 3195 اولاول ... 153920392439248925292535253625372538253925402541254225432549258926393039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,381 به 25,390 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خوب من ياد ندارم تهران رو...همين توپخونه يا پشت شهرداري كه ميگين آدرس كامل كاملشو بهم بگين تا برم بگيرم...ساعات كارشونم بگين...
    راستي بچه ها من ميخوام بگم كسي برام بخره..شكل روشم برام مهمه...
    ميتونين يه لطف بزرگ بكنين شكل هاي برچسب هايي كه همون توپخانه ميفروشه برام عكسشو بزارين تا انتخاب كنم ؟؟؟؟واقعا دعاتون ميكنم اگه بزارين
    آدرس خاصی نداره.به هر کس بگی توپخونه یا امام خمینی راهنماییت میکنن.جای تابلویی هست.همه میشناسنش
    در ضمن اون برچسبها زیاد جدید نیست عکساش.قدیمیه
    عکس هم متاسفانه ندارم.تو سایت nextgenیه سری عکس گذاشته

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما بیا تهران سوار مترو بشو ایستگاه امام خمینی از قطار پیاده شو و برو بیرون!درست روبروت که کلی هم شلوغه!پشت شهرداری یا همون توپخونه هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

(به نقل از دی بازی) گفتم شاید برای طرفداران اکس باکس خبر خوبی باشه.
    ایکس باکس برای رقابت با سونی و نینتندو نیازی به کنسول جدید ندارد
    آقای Dennis Durkin از سوی ایکس باکس اذعان داشت که او از این که کمپانی های نینتندو و سونی در حال تولید کنسول های جدید هستند تهدیدی برای ایکس باکس احساس نمی کند؛ او همچنین اعلام کرد که مایکروسافت خیال ساختن کنسول دستی یا کنسول جایگزین ایکس باکس رو ندارد و عمر PC و xbox360 هنوز تمام نشده .
    وقتی از او پرسیده شد نظرش درباره ی رقابت با ویتا چیست جواب داد :
    “من مطمئن نیستم که بخواهیم یک کنسول دستی جدید را به بازار زمان حال ارائه کنیم … اگر به 3DS نگاه کنیم متوجه می شویم که در مقابل انتظارات مردم به عنوان یک کنسول موفق نتوانست جواب مردم را بدهد و نتوانست چیز هایی را که مردم فکر می کردند برطرف کند ”
    “در نتیجه این بازار (کنسول های دستی) خیلی شلوغ و پر از تغییرات ریز و درشت است و این نیاز به زمان دارد که در چنین بازاری حرفه ای شوید و تازه وارد بودن در این بازار به منزله ی یک شرط بندی بزرگ است که معلوم نیست در آن موفق شوید یا نه، من به شخصه چنین ریسکی را قبول نمی کنم ”
    Durkin درباره ی اعتماد به نفس مایکروسافت بر روی ریسک های هم اکنون این کمپانی افزود: فعلا ما در حال کار بر روی شبکه های سرگرمی آنلاین و کینکت هستیم و مایکروسافت روی این موارد سرمایه گذاری کرده است .

به نظرم این طوری میشه با اطمینان بیشتری اکس باکس تهیه کرد.
    اما یه نکته رو توحه کنین اگه ماکرو کوچکترین احساسی در ورود نسل جدی پی اس داشته باشه سریع مدل جدید رو وارد بازار میکنه مثل سرعتی که در ورود 360 داست که بعد از چندین سال تغییرات مداوم سخت افزاری تونست مشکلات و نواقصش رو حل کنه ماکرو تو زمینه کنسول دادن بیرون اونم الکی استاده

4. این کاربر از flasher_for_nokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کسی جواب منو نداد این بازی MGS 2 رو که واسه xbox 1 هست اگه ارجینالشو داشته باشیم رو 360 اجرا میشه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان جایی نیس اینترنتی اسکین بفروشه؟؟؟ تهران خریت کردم آخرین لحظه پشیمون شدم... الان ولی میخوام بگیرم...

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

(به نقل از دی بازی) گفتم شاید برای طرفداران اکس باکس خبر خوبی باشه.
    ایکس باکس برای رقابت با سونی و نینتندو نیازی به کنسول جدید ندارد
    آقای Dennis Durkin از سوی ایکس باکس اذعان داشت که او از این که کمپانی های نینتندو و سونی در حال تولید کنسول های جدید هستند تهدیدی برای ایکس باکس احساس نمی کند؛ او همچنین اعلام کرد که مایکروسافت خیال ساختن کنسول دستی یا کنسول جایگزین ایکس باکس رو ندارد و عمر PC و xbox360 هنوز تمام نشده .
    وقتی از او پرسیده شد نظرش درباره ی رقابت با ویتا چیست جواب داد :
    “من مطمئن نیستم که بخواهیم یک کنسول دستی جدید را به بازار زمان حال ارائه کنیم … اگر به 3DS نگاه کنیم متوجه می شویم که در مقابل انتظارات مردم به عنوان یک کنسول موفق نتوانست جواب مردم را بدهد و نتوانست چیز هایی را که مردم فکر می کردند برطرف کند ”
    “در نتیجه این بازار (کنسول های دستی) خیلی شلوغ و پر از تغییرات ریز و درشت است و این نیاز به زمان دارد که در چنین بازاری حرفه ای شوید و تازه وارد بودن در این بازار به منزله ی یک شرط بندی بزرگ است که معلوم نیست در آن موفق شوید یا نه، من به شخصه چنین ریسکی را قبول نمی کنم ”
    Durkin درباره ی اعتماد به نفس مایکروسافت بر روی ریسک های هم اکنون این کمپانی افزود: فعلا ما در حال کار بر روی شبکه های سرگرمی آنلاین و کینکت هستیم و مایکروسافت روی این موارد سرمایه گذاری کرده است .

به نظرم این طوری میشه با اطمینان بیشتری اکس باکس تهیه کرد.
    این که مسلمه !! فعلا کینکت کاری کرده که واقعا متمرکز شدن روی این Platfrom برای MS سوده بیشتری خواهد داشت تا کنسول جدید.
    اما یه نکته رو توحه کنین اگه ماکرو کوچکترین احساسی در ورود نسل جدی پی اس داشته باشه سریع مدل جدید رو وارد بازار میکنه مثل سرعتی که در ورود 360 داست که بعد از چندین سال تغییرات مداوم سخت افزاری تونست مشکلات و نواقصش رو حل کنه ماکرو تو زمینه کنسول دادن بیرون اونم الکی استاده
    PS4 ممکن هست از نظر گرافیکی و Motion بازی ها فرق فاحشی رو در بازی ها نداشته باشه . که این حرف اول اینکه خیال MS رو کمی راحت کرده که روی کیکنت بیشتر سرمایه گذاری کنه و از طرف دیگه اونو در شرایطی قرار میده که ممکن هست برای KINECT رقیب بسیار جدی معرفی بشه.
    کسی جواب منو نداد این بازی MGS 2 رو که واسه xbox 1 هست اگه ارجینالشو داشته باشیم رو 360 اجرا میشه؟
    سری بازی MGS قراره به صورت Collection بیاد . نیومده که هنوز ! اومده ؟!

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

برایxboxهست نهxbox1تا تونجایی که من میدونم بله میشه بازی هایxboxرو رویxbox360بازی کرد ولی خودم امتحان نکردم
    راستی ارزش نداره ها بازی قدیمیه 5 تومن گرون تر داد نگیر

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

این که مسلمه !! فعلا کینکت کاری کرده که واقعا متمرکز شدن روی این Platfrom برای MS سوده بیشتری خواهد داشت تا کنسول جدید.

PS4 ممکن هست از نظر گرافیکی و Motion بازی ها فرق فاحشی رو در بازی ها نداشته باشه . که این حرف اول اینکه خیال MS رو کمی راحت کرده که روی کیکنت بیشتر سرمایه گذاری کنه و از طرف دیگه اونو در شرایطی قرار میده که ممکن هست برای KINECT رقیب بسیار جدی معرفی بشه.

؟!
    خود مایکرو گفته که کینکت مثل یه آدرنالین برای 360 بوده.درصورتیکه 360 به نیمه ی عمر خود رسیده این کینکته حال اساسی مثل آدرنالین بهش داده

سونی گفته پلی 4 و فعلا نمیسازیم(نمیدیم بیرون) چون پلی 3 هنوز قدرت لازمو داره

10. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

mgs coolection hd
    5 ماه دیگه میاد پس صبر کنیم

12. این کاربر از flasher_for_nokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من چند صفحه تاپیک رو خوندم اما گیج تر شدم.
    ببینین lk تقریبا یک ساله هیچ بازیی نکردم. آخرین بازی که کردم COD : black ops بود حالا که می خوام بازی های جدیدتر رو مثل AC : BH بازی کنم باید چه کار کنم؟ چی رو باید آپدیت کنم. خودم میتونم یا باید بدم بیرون؟ ممنون.
    در ضمن فقط هم می خوام آفلاین بازی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •