آدرس خاصی نداره.به هر کس بگی توپخونه یا امام خمینی راهنماییت میکنن.جای تابلویی هست.همه میشناسنش
در ضمن اون برچسبها زیاد جدید نیست عکساش.قدیمیه
عکس هم متاسفانه ندارم.تو سایت nextgenیه سری عکس گذاشته
آدرس خاصی نداره.به هر کس بگی توپخونه یا امام خمینی راهنماییت میکنن.جای تابلویی هست.همه میشناسنش
در ضمن اون برچسبها زیاد جدید نیست عکساش.قدیمیه
عکس هم متاسفانه ندارم.تو سایت nextgenیه سری عکس گذاشته
شما بیا تهران سوار مترو بشو ایستگاه امام خمینی از قطار پیاده شو و برو بیرون!درست روبروت که کلی هم شلوغه!پشت شهرداری یا همون توپخونه هست.
اما یه نکته رو توحه کنین اگه ماکرو کوچکترین احساسی در ورود نسل جدی پی اس داشته باشه سریع مدل جدید رو وارد بازار میکنه مثل سرعتی که در ورود 360 داست که بعد از چندین سال تغییرات مداوم سخت افزاری تونست مشکلات و نواقصش رو حل کنه ماکرو تو زمینه کنسول دادن بیرون اونم الکی استاده![]()
کسی جواب منو نداد این بازی MGS 2 رو که واسه xbox 1 هست اگه ارجینالشو داشته باشیم رو 360 اجرا میشه؟
دوستان جایی نیس اینترنتی اسکین بفروشه؟؟؟ تهران خریت کردم آخرین لحظه پشیمون شدم... الان ولی میخوام بگیرم...
این که مسلمه !! فعلا کینکت کاری کرده که واقعا متمرکز شدن روی این Platfrom برای MS سوده بیشتری خواهد داشت تا کنسول جدید.
PS4 ممکن هست از نظر گرافیکی و Motion بازی ها فرق فاحشی رو در بازی ها نداشته باشه . که این حرف اول اینکه خیال MS رو کمی راحت کرده که روی کیکنت بیشتر سرمایه گذاری کنه و از طرف دیگه اونو در شرایطی قرار میده که ممکن هست برای KINECT رقیب بسیار جدی معرفی بشه.
سری بازی MGS قراره به صورت Collection بیاد . نیومده که هنوز ! اومده ؟!
برایxboxهست نهxbox1تا تونجایی که من میدونم بله میشه بازی هایxboxرو رویxbox360بازی کرد ولی خودم امتحان نکردم
راستی ارزش نداره ها بازی قدیمیه5 تومن گرون تر داد نگیر
![]()
خود مایکرو گفته که کینکت مثل یه آدرنالین برای 360 بوده.درصورتیکه 360 به نیمه ی عمر خود رسیده این کینکته حال اساسی مثل آدرنالین بهش داده
سونی گفته پلی 4 و فعلا نمیسازیم(نمیدیم بیرون) چون پلی 3 هنوز قدرت لازمو داره
mgs coolection hd
5 ماه دیگه میاد پس صبر کنیم
آقا من چند صفحه تاپیک رو خوندم اما گیج تر شدم.
ببینین lk تقریبا یک ساله هیچ بازیی نکردم. آخرین بازی که کردم COD : black ops بود حالا که می خوام بازی های جدیدتر رو مثل AC : BH بازی کنم باید چه کار کنم؟ چی رو باید آپدیت کنم. خودم میتونم یا باید بدم بیرون؟ ممنون.
در ضمن فقط هم می خوام آفلاین بازی کنم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)