خوب اون آمریکایی هست و فقط توی کشور آمریکا ازش استفاده میشه - میتونید یک کانورترش رو بخرید خلاص .
فقط دقت کنید که برق آمریکا 110 هست و مثل ایران و اروپا 220 نیست .
میلاد جان من خیلی وقته از این کینکت دارم استفاده می کنم
و اینکه تا جایی که می دونم کشور های شرق دور دارن از این دوشاخ استفاده می کنن... و این اولین چیزی نبود که این پریزو داشت... من شارژر لپتاپ وایو بابام و همینطور یه MP3ـم همینو داشتن و تبدیلش هم توی بازار هست... و تا همین چند وقت پیش فکر می کردم اینا مال شرق دورن... حالا که خود کینکت ریجن خاصی نداره خو مشکلی نیس
حله .gif)
بچه ها سلام..
يه سوال دارم خيلي مهمه واسم...پس لطف كنين كامل جواب بدين...واقعا مرسي....
ببينين من nfs hp رو گذاشتم گفت بايد آپديت كني...همين جا پرسيدم گفتن بايد full steal بشه با agbox .,...
كه بعد اجرا شه...
حالا من ميخوام بگم من از قيد اين بازي گذاشتم ...
با اين كه آپديت داشبوردم 2.0.19199.0 هست بايد برا بازيا ديگم همين كارو بكنم ؟؟؟يعني اونا هم همين پيغام رو ميدن ؟؟؟شما هم كه گفتين آپديت نكنم داشبوردو چون كپي خور دستگاهم بهم ميخوره...پس آپديت نكردم...
سوال دومم اينه كه اگه با agbox بازي رو پچ كنم بعد با همين dvd ها 4 گيگ معمولي ميتونم رايتش كنم ؟؟؟
همين سوالامو جواب بدين ممنون ميشم عزيزان...
درست گفتن... بازیایی مث همین NFS : HP و AC : BH و COD : BO و COD : MW2 از قفل AP2.5 استفاده می کنن...
دوست عزیز بازی های معدودی مث این بالاییا و 3-4 تا دیگه هستن که این قفلو دارن که با هیچ آپدیتی (حسام گفت LT 1.9 نمیشه اگه میشه حسامو بزنین نه من
) نمیشه بازشون کرد فقط راهش پچ کردنه...
واسه ی اینکه اینا رو فول استلث کنین ، برین توی تاپیک میلاد جان (sonixax) در رابطه با رایت بازی های ایکس باکس ، توی روش دوم ، ایشون ایمیج گرفتن از بازی ایکس باکسو توضیح دادن...
بعد از اون برین توی اون تاپیکی که پچ کردن با AGBX360 بازی رو توضیح داده... عنوانش یه چیزی تو مایه های آموزش Stealth یا پچ کردن بازی ها بود...
از اون آموزش فایل ایمیجتون رو پچ کنین... راستی لینک اون صفحه خرابه از این لینک استفاده کنین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد از پچ کردن برنامه خودش یه فایل .dvd میسازه... ولی آموزش ساختن فایل .dvd آخر روش سوم اون آموزش رایت بازی هست...
بعد از اینکه بازی رو پچ کردین ، طبق آموزش میلاد جان (به نظر من روش اول بهتره) بازی رو رایت کنین...
دی وی دی هم حتما باید 8.5 گیگ باشه...